Kuşu niye aldin ozaman bana.....

T Tatlianne20 Bizde çok kuş besledik hep öğretmeye çalıştık ama hiç annem diyen olmadı çok güzel konuştular herseyide söylediler ama anne dedirtemedik zor bir kelime kuşlar için bence :)

T Tatlianne20 Bizde çok kuş besledik hep öğretmeye çalıştık ama hiç annem diyen olmadı çok güzel konuştular herseyide söylediler ama anne dedirtemedik zor bir kelime kuşlar için bence :)
Ben birinde gördüm annemmm diyor küstüğün de sahibi annnemmm diye omuzuna konup gönlünü aliyor tatli şeyler muhim deyil artik demesin bende baska şeyler ogretiririm:)

Evde kedim var annecim diyorum hadi babaya git derim. Anneme anneannesi biz geldik derim abilerime dayısı falan bildiğiniz insan gibi hitap ediyoruz takılırız öyle. Görümcem halasının kuzusu napıyo falan der. Niye bu kadar tepki gösterdi anlamadım.
yorumlar okudunmu bilmiyorum da 3dusuk bir kayıp verdim keske karismasa ama galiba ben üzülürüm diyede ama nediyim ogretmem:)
Ben eşini de anladım

Umutsuzluğa kapıldığını bebeğinin olmayacağını bari kuşun annesi olayım dediğini düşünmüş içlenmiş işte

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Bizde de kedi var kızım diyorum ama eşim damdan teyzeye git diyor kediye

Elimi ısırınca vs evin annesi ısırılmaz diyorum bizim çocuğumuz da var ama kedinin annesi olmamı eşim istemiyor
Aynen vallaha neguzel ya onlarda sevildiğini anliyor emin ol nasil candan seviyorlar benim kus atliyor resmen kafesten üzerime:)

eşinizin Annesi hayatta mı ? yada geçmişinden böyle bir problemi vardır. kuş değilde Anne kelimesinden olabilir. Çünkü diğer kelimelere bşy dememiş..

tamam işte bende onu diyorum KV deniz yani eşinizin annesi belki geçmişinden bşy olmuştur..
sonra bak 3 kayıp diyorsunz belki garip geliyodur. Temelinde ne oldugunu bilemezszn diyorum..
Aynen doğru olabilir ama annesi yaşamamış hiç birşeyde yaşasa anlalatir. Esim bie çocuğum olmadi halen diye üzgün belki kuşa da anne oyuzden dedirtmiyor bana üzülürüm diyede olabilir. Yoruyincada burda oturuyor hersey.

yorumlar okudunmu bilmiyorum da 3dusuk bir kayıp verdim keske karismasa ama galiba ben üzülürüm diyede ama nediyim ogretmem:)

Aynen vallaha neguzel ya onlarda sevildiğini anliyor emin ol nasil candan seviyorlar benim kus atliyor resmen kafesten üzerime:)
Canim neden diye sorsaydin keske bazen ben.biseye kafami takiyorum oyle buyuyorki sonra esim izahini yapiyor konunun icim rahatliyor . 3 dusuk 1 kayip diyorsun sonucta esin de baba olacakti onun psikolojiside normal degldir suan . Allah im hayirli vakitte nasip etsin insallah saglikli bi bebis ama yasin okadat kucuk ki hemde bukadar yipranmadan spnra en az 2 3 yil takilin kafaniza gore ise gir yeni arkadaslar edin esinle sosyallesij tatilr gidin. Allah im gpnlune gore versin

Canim neden diye sorsaydin keske bazen ben.biseye kafami takiyorum oyle buyuyorki sonra esim izahini yapiyor konunun icim rahatliyor . 3 dusuk 1 kayip diyorsun sonucta esin de baba olacakti onun psikolojiside normal degldir suan . Allah im hayirli vakitte nasip etsin insallah saglikli bi bebis ama yasin okadat kucuk ki hemde bukadar yipranmadan spnra en az 2 3 yil takilin kafaniza gore ise gir yeni arkadaslar edin esinle sosyallesij tatilr gidin. Allah im gpnlune gore versin
Is konusunda izin vermiyor sosyal faliyette yok malesef tatil su bu hic gitmiyoruz annesininde etkisi oluyor nere gitsek kıskanıyor arada kafeye giderdik onada karıştı artik gitmiyoz düşün yani biz ve tatil kafamıza göre bir yere gidemiyoz esim sözde rahatiz saniyor ama ben gel şuraya gidelim desem o hissi bildigim için malesef arkadas cevremde yok ayda yilda bir esimin is arkadssi esleri vardi sosyal faliyet olarak oda binde bir.

Kuş başkalarının yanında size anne diyebilir ve artniyetli insanlar da bunu kendilerine malzeme olarak kullanabilir. Eşinizin anne babasının yanında diyebilir falan. Büyük ihtimal eşiniz bunları düşünmüştür.

benim kuşumla eşimde çatışıyorlardı en son seni boşarım çapkını boşamam diyince susmuştu:D:D hey gidi günler heeey

Kuş başkalarının yanında size anne diyebilir ve artniyetli insanlar da bunu kendilerine malzeme olarak kullanabilir. Eşinizin anne babasının yanında diyebilir falan. Büyük ihtimal eşiniz bunları düşünmüştür.
bende böyle düşündüm kuzum normalde aileside besliyor kus da biraz annesi sorunlu git geller yasiyoz belki yarin birgun sknti yapar veya esim cani skkin bu konuda hassas benimde uzulcem diye düşünüyor.
benim kuşumla eşimde çatışıyorlardı en son seni boşarım çapkını boşamam diyince susmuştu:KK70::KK70: hey gidi günler heeey
Agahah vallaha hayvanlar değer insanlara fjcjdncj

bende böyle düşündüm kuzum normalde aileside besliyor kus da biraz annesi sorunlu git geller yasiyoz belki yarin birgun sknti yapar veya esim cani skkin bu konuda hassas benimde uzulcem diye düşünüyor.

Agahah vallaha hayvanlar değer insanlara fjcjdncj
Eşinizi kırmayın bence sizi düşündüğünden yapıyor. İnşallah herşey gönlünüzce olur .

Konuyu okuyunca esini manyak sandim ama degilmis. Canim benim adam senin bir kusa bu sekilde baglanmana uzuluyor. Saniyorum bebeginizi kaybettiniz. Senin bu davranisini esin karamsarlik gibi algiliyor ve onu yikmaya calisiyor. Belki de o da senin kadar hala uzgun buyuzden baba kelimesini bir kustan da duymaya tahammulu yok.
Sen de guclu oldugunu ispat derdindesin ama ne gerek var? Birak bicirik da o iki kelimeyi demeyiversin.
Allah da tez zaman da sari kuzuna arkadas size de tekrar evlat nasip etsin. Ben esine hak verdim.

Back
X