onlar sorumluluk almak istemiyor anneme dedim ben bakmam dedi okul kazanmadım meslek lisesi mezunuyum geçiş hakkım var evet bırakıcak kimsem yok hadi oturduğum yerde kalsam kendi piskolojim bitikTam anlayamadım ama okul mu kazandınız? Kuşunuzu bırakacak kimseniz yok,ona üzülüyorsunuz sanırım ama küçücük kuşa aileniz neden bakamıyor ki?
ölürse diye çok korkuyorum minnacık yaKuşların yolculuk yapması için de uyku falan yapan ilaç vardır mutlaka bi petshopa sor istersen öğrenciyim der uygun bi fiyata alırsın
gerçekten mi suyu falan dökülmedimi yem hadi neyse deBen kuşla çok yolculuk yaptım. Küçük bir kafes al ( muhabbet için normal kafes değil iyice küçük 2 Kilo un paketi kadar) kucağımda 12 saat gidiyordu.
vermem onu kimseye ağzı yok dili yok bana çok bağlıAman derdiniz bu olsun ya goturemiyosanix verin bi petshopa gidin okuyun tabi
Benimde bekarken vardı konusuyodu çok seviyodum ama evlenince eşim istemedi şimdi muhabbet kuşu uretiyo:)vermem onu kimseye ağzı yok dili yok bana çok bağlı
minnacık ya kimseye zararı yokki onların ben olsam eş istemezdim buneBenimde bekarken vardı konusuyodu çok seviyodum ama evlenince eşim istemedi şimdi muhabbet kuşu uretiyo:)
Anlıyorum seni ama daha beter derdin olmasın al götür yanında bişey olmazminnacık ya kimseye zararı yokki onların ben olsam eş istemezdim bune
dertler çok zaten de ölürse dayanamam büyük konuşmuyorumAnlıyorum seni ama daha beter derdin olmasın al götür yanında bişey olmaz
hm çok saolunBiraz dökülüyor. Ama zaten kuş hareketten çok tedirgin oluyor. Yolculukta yiyip içmiyor. Sen biraz koy yine de.
Abartmayin lütfen insan nelere alışmıyo dayanmıyor ki ben babamı kaybettim kuşum ölmüş ne olacak Allah daha beter dert vermesindertler çok zaten de ölürse dayanamam büyük konuşmuyorum
Ay hap kadar kuşun sorumluluğundan ne olacakmış ya.Ailende abartmış yani kusura bakma da.Zaten böyle düşünüyorlarsa bırakma kuşunu,çünkü sahipleri gidince bir tuhaf oluyorlar,ilgilenende olmazsa çok üzülür.Sen al götür yanında onu da bir şey olmaz.Yeter ki soğuk almasın,rüzgarda durmasın ona dikkat et.Çok sağlam,sıcak bir şeyin içine koy.Bir de giderken sabit tut hop hop oynamasın hayvan.Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.onlar sorumluluk almak istemiyor anneme dedim ben bakmam dedi okul kazanmadım meslek lisesi mezunuyum geçiş hakkım var evet bırakıcak kimsem yok hadi oturduğum yerde kalsam kendi piskolojim bitik
Hayvan sevginiz gözlerimi yaşarttı.Aman derdiniz bu olsun ya goturemiyosanix verin bi petshopa gidin okuyun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?