Ben seviyorum merak etmeyin okumaktan daha önemli olamaz kastım bu çok takılacak bi dert değil benceHayvan sevginiz gözlerimi yaşarttı.
Tabi ki okumaktan daha önemli,sonuçta bir can o.Küçük diye sağa sola bırakılır diye düşünüyorsanız öyle bir şey yok.Büyükte olsa,küçükte olsa,hayvan ya da insanda olsa can candır.Ben seviyorum merak etmeyin okumaktan daha önemli olamaz kastım bu çok takılacak bi dert değil bence
Bizde kuş üretiyoruz bende bakıyorum ilgileniyorum balık da besledik hayvanseverim yani ailesi bakmıyorsa yanında goturemiyosa petshopa satmak yada güvenilir birine vermek dahamantıklı değil miTabi ki okumaktan daha önemli,sonuçta bir can o.Küçük diye sağa sola bırakılır diye düşünüyorsanız öyle bir şey yok.Büyükte olsa,küçükte olsa,hayvan ya da insanda olsa can candır.
Değil.En güzeli yanında götürmesi,ben olsam bırakmazdım çünkü bunalıma giriyorlar bırakılınca.Benim bir arkadaşımın muhabbet kuşu vardı,arkadaşım tatile gitti 1 hafta,kuş kendi kendini yolmuş evde ailesi ilgilendiği halde.Bütün tüylerini yolmuş ve ne zaman arkadaşım bir yere gitse aynı şeyi yapıyordu hayvan,hemen kendini yoluyordu.Bizde kuş üretiyoruz bende bakıyorum ilgileniyorum balık da besledik hayvanseverim yani ailesi bakmıyorsa yanında goturemiyosa petshopa satmak yada güvenilir birine vermek dahamantıklı değil mi
Bırakma kuşunu, ben ogluşumu bıraktım başka şehre ise gittim annemler de hastaneye yattı, komşuya bıraktık, intihar etti ogluşum, duygusal onlar terk edildiğini düşünür, öpüyorum bebeğiniiki yıllık geçiş hakkım var ama minnacık bide kuşum var rabbim onu benden almasın bitek yüzümü güldüren o var şimdi kuşum yola dayanamaz ben ondan ayrılsam bizimkilerde bakmaz bırakabileceğim kimse yok gitsem sanki onu ölüme terk etmiş olucam ama burda kalırsam da ben kafayı yicem köşeye sıkıştım kısacası
Hımm bilemiyorum kendi bilir artık benim kuşum vardı çok seviyodum ama eşim istemedi başkasına verdik bişey olmadı kustan kusa degisiyo demekkiDeğil.En güzeli yanında götürmesi,ben olsam bırakmazdım çünkü bunalıma giriyorlar bırakılınca.Benim bir arkadaşımın muhabbet kuşu vardı,arkadaşım tatile gitti 1 hafta,kuş kendi kendini yolmuş evde ailesi ilgilendiği halde.Bütün tüylerini yolmuş ve ne zaman arkadaşım bir yere gitse aynı şeyi yapıyordu hayvan,hemen kendini yoluyordu.
Yani tabi,hepsinde olacak diye bir şey yok ama geneli hassas oluyor hayvanların.Sizin kuş biraz gamsızmış demek ki :)Kust
Hımm bilemiyorum kendi bilir artık benim kuşum vardı çok seviyodum ama eşim istemedi başkasına verdik bişey olmadı kustan kusa degisiyo demekki
Beni sevmemis sahiplenmemis :) ama ölmüş biz verdikten bi yıl sonra üzüldüm çok güzel konuşuyordu çok şey öğrettim ben onaYani tabi,hepsinde olacak diye bir şey yok ama geneli hassas oluyor hayvanların.Sizin kuş biraz gamsızmış demek ki :)
inşallah saolunAy hap kadar kuşun sorumluluğundan ne olacakmış ya.Ailende abartmış yani kusura bakma da.Zaten böyle düşünüyorlarsa bırakma kuşunu,çünkü sahipleri gidince bir tuhaf oluyorlar,ilgilenende olmazsa çok üzülür.Sen al götür yanında onu da bir şey olmaz.Yeter ki soğuk almasın,rüzgarda durmasın ona dikkat et.Çok sağlam,sıcak bir şeyin içine koy.Bir de giderken sabit tut hop hop oynamasın hayvan.Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.
kimsem yokki ondan başka ana baba desen kavga dövüş arkadaş yok sevgili yok bi kuşum varHayvan sevginiz gözlerimi yaşarttı.
yazık yaBe
Beni sevmemis sahiplenmemis :) ama ölmüş biz verdikten bi yıl sonra üzüldüm çok güzel konuşuyordu çok şey öğrettim ben ona
değil öldürürlerBizde kuş üretiyoruz bende bakıyorum ilgileniyorum balık da besledik hayvanseverim yani ailesi bakmıyorsa yanında goturemiyosa petshopa satmak yada güvenilir birine vermek dahamantıklı değil mi
sizin bakış açınızdan ele alırnırsa evet garip ama benim ondan başka kimsem yok baba denilen adam hiç iyi biri değil anne desen saldı kendini hayattaki herkezden bi tekme yiyince bi tek o minnacık can kalıyor geride asla korkmuyorum daha burdan gitsem diye can atıyorum ama onun ölüme terk edemem kimse bakmazHayatınızda atmanız gereken adımlardan korkup kuşu bahane ediyor olabilir misiniz?
Yanlış anlamayın, hayvanları çok severim, bir tavsanin ardından 3 gun yemek yemedigimi bilirim, komşumuz kediyi tekme attı diye karakolluk olduğumu da.. ama bu başka bir şey
Hayvana eziyet edilmeyen şekle emin olup siz gideceksiniz tabiki. Bu şekile karar verirken de her öneriyi yokusa sürmeyin.
İleride 'kuşum olur diye okuyamadim' demek biraz garip olmaz mı?
çok saolun tavsiyeleriniz çok iyi geldi inşallah yola dayanır benim kuşumu istemeyeni bende istemem ya yurtta neymiş büyük konuşmuyorumOnce bir veteriner hekime gidip durumu anlatin..sonra okul icin gittiginiz yerde kalacaginiz yurdun politikasini ogrenin..eger tüm sartlar uygunsa evcilinizi yaninizda götürün.
Bende gecis yapmistim hamsterim vardi yurt kabul etmedi evde biraktim..ama benim ailem hayvanseverdir, cok guzel baktilar ben okuldayken o konuda sansliydim..
Kimseye guvenmiyorsaniz kesinlikle yaninizda götürün minigi...
çok saolun tavsiyeleriniz çok iyi geldi inşallah yola dayanır benim kuşumu istemeyeni bende istemem ya yurtta neymiş büyük konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?