kuşum ayrılık

Bizde kuş üretiyoruz bende bakıyorum ilgileniyorum balık da besledik hayvanseverim yani ailesi bakmıyorsa yanında goturemiyosa petshopa satmak yada güvenilir birine vermek dahamantıklı değil mi
Hayvanseversiniz ama bir canlıyı petshopa satmaktan söz edebiliyorsunuz.
Hayvan ticaretiyle hayvanseverlik aynı cümlede olmaz ne yazık ki.

Ben kuşlarımı Balikesir'den Istanbul'a götürdüm otobüsle 6 saat...Dayanmişlardı..Ama her firma kabul etmiyor.En esnek davrananı metro.Bilirim o duyguyu ya...Benim annemde öyle...Birde istemiyor evde benimkini.

Kuş deyip geçmemene çok sevindim, çünkü oda bi can ne olursa olsun ve arada duygusal bi bağ oluyo, yani nasıl anlatsam hiç kıyamıyorum ben hayvanlara ya. Yanında götürebilirsin bence hiç dert etme.
evet ya minnacık bi canda olsa kocaman yüreği var

Ben kuşlarımı Balikesir'den Istanbul'a götürdüm otobüsle 6 saat...Dayanmişlardı..Ama her firma kabul etmiyor.En esnek davrananı metro.Bilirim o duyguyu ya...Benim annemde öyle...Birde istemiyor evde benimkini.
eve mecbur alıyor odama koydum da bakmaz işte

Canım bende ayni sen gibiyim 1.5 senelik evliyim evlendikten sonra 1 ay sonra 1.5 aylik oglusumu aldik ve suan masallah i var kocaman oldu bir suru kelimeler soyler eder sicakkanli kus kendini opturur eder esimde bende ona o kadar cok bagliyiz ki tatil e gitcegimiz de 12 saatlik yol diye komsumuza biraktim birakirken agladim ona bisiy olacak diye ve hergun inanirmisin komsumuzu arayip sesini dinlettirdim o kadar bagliyiz biz de cocugumuz gibi ama yakin mesafeler de yanimiz da goturuyoruz kus tasima kafesleri var nette satiliyor en fazla 10 tl icine yemligini sulugunu da al koy kusunu icine otobus e binceginde de kafes i bir ortuye sarip ilk poset icine koy muavin sofor gormesin yoksa bagaj a alirlar otobus e bindikten sonra da posetten cikar ortusu yine kapali kalsin hava alacak kadar yer birak oyle yolculuk yaptirdim ben hep kimse de çakmadi :) sevgini gayet iyi anliyorum dusun biz gece yatarken bile yatak odasina tasiyoruz kafes i basucumuza sabah oldugunda da bizle birlikte oturma odasina geri goturuyoruz o da bize iyice alisti tek kaldiginda otuyor birakiyoruz diye hatta su an yanina komsumuzun gelininin kusunu getirdim bir kac gun bende kalacak o kus a bilr baglandim dusun artik :))

Benim ki bir saate bile zor dayanıyo hele ki yazın sıcaktan daha beter agzını açıyo üç dört sefer kuş için mola veriyorum ölecek diye ödüm kopuyo , bir de özel araba yani, nerede okul kazanıcaksın kaç km mesafe gidicek kuş iyice hesaplamak lazım bir de bilen birine sor kuşculara özel kafesleri var yolculuk kafesi diye ondan alırsın.

Maşallah pek tatlı kuşlarınız!!!:)) renklerine bayıldım!! :))) Insan öyle bir alışıyor ki gerçektende ben okuldayken bile özlüyorum :))

Canım buradan başka hayvanseverlerin forumları vardir muhakkak. Onlara da bir sor istersen. Ben de hayvan beslemek istiyorum ama bu gidiş geliş olayı yüzünden cesaret edemiyorum maalesef. :-( İnşallah bir çözüm bulursun.

Hayvanseversiniz ama bir canlıyı petshopa satmaktan söz edebiliyorsunuz.
Hayvan ticaretiyle hayvanseverlik aynı cümlede olmaz ne yazık ki.
Petshopalar hayvanları mi öldürüyor çözüm sunuyoruz Allah aşkına ailesi bakmasın kız okula gidemesin bu mu yani okula gitmesin kuş mu baksın ne guzel o kuş ona ekmek verir:)

çok tatlılar bende sizin gibiyim çok seviyorum da bağazda baya soğuk olur konuşurum ben onu sonradan sorun çıkmasın diye

evet iyice araştırmam gerek saolun

inşallah saolun

Petshopalar hayvanları mi öldürüyor çözüm sunuyoruz Allah aşkına ailesi bakmasın kız okula gidemesin bu mu yani okula gitmesin kuş mu baksın ne guzel o kuş ona ekmek verir:)
kuşum belki bana ekmez vermez ama küçücük yüreğine beni sığdırabilir onu bırakmaktansa vazgeçerim yalan yok illaki bi çözümü vardır verirsem bensizliğe dayanamaz ölür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…