Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

gereksiz bir durum bence muavin niye kuslar geziyor anlamadım
ben olsam ne münasebet derdim
Aynen yazık yav kuşa. O kuşun bir dili olsa da konuşsa , kim bilir kaç flört çabasına çerez oldu hayvancagiz. İnşallah kuşunu didikler muavinin ,o kuş.

Bundan sonrasında mesajla yada aramayla "kuşum nasıl?ne zaman dönüyorsun"muhabbetine sık sık maruz kalacağınız aşikâr.
Ayrıca ne alaka ? İnsan nasıl sevdiği bir hayvanı hiç tanımadığı birine öylece emanet eder anlamadım.

sizde çok safsınız yaa asla muavınle bu kadar samımıyete gırmem bence bır daha ararsa kusunu gelıp almasını soyleyın verın ve bır daha aramayın benı dıye tersleyın..

Tavsiyen için teşekkür ederim canım

Ben de iki oldu aynı şeyi duyuyorum burda Ben bir Şevket-i bostan olarak yenmeye karşıyım veganlara duyurulur, bitkileri de düşünün  :) Şaka bir yana bu kadar güzel mi şevketi bostan ya, biz yemiyoruz. Bursalıyım ben, bizim kırlarda falan hep oluyormuş ama adı başkaymış, biz toplamıyormuşuz (annem öyle dedi ) Hamile falan değilsiniz diymi, üzülürüm yoksa canınız çektiği için. Sizde esen kalıın

Muavin normal gelmedi bana, nişanlınız haklı

Bencede adam senle iletisim kurmak icin vermis.
Yoksa bi insan kusunu hic tanimadigi birine niye versin.hadi donmezsen kysu kacirirsan:)basina bi is gelirse.
Bide aramis zaten iyi bak diye.
Bundan sonrada kusum.nasil diye arar durur:))
Ben de unv okuruyorum .okul tatil oldu yasadigim sehre gidiyorum.geldim neyse bagajdan valizi verirken muavin avcunun icinede kagit uzatiyo valizle birlikte.gormemis gibi yaptiydim kagit dustu .yerden alip uzatmisti ama arkami donup gitmistim

Hala aramadı ama benim muavin. Biz kuruntu yaptık kızlar bir buçuk gün geçti aradan

Muavin normal gelmedi. Hiç tanımadığına hayvanıni veriyo. Yok artık yazık kuşa.
Sizde azıcık safmisiniz ne nişanlıniz çok haklı. Nişanlı olmasaniz dahi anneniz kısa yine hakli
Resmen kuşu kötü emellerine alet etmiş
Benim eşim Nişanlıyken böyle yapsaydım çok kızardi ve eminim mavinin kuşu sonsuza kadar otmezdi
Çocukken yaşım 16 _17 memlekete gidiyoruz cenaze var . Otobüste akrabalar Vs var. Bi kaç koltuk boş gittim uyuyorum kulağımda kulaklık. Muavin bana yastık verdi.sağol abi dedimuyumaya devam ettim servis yerine yakınım beni uyandırıp sorulara başladı. Ben bi korktum kocaman biri benim yaşıma göre. Kuzenimé abii ii ne olur gel dedim ağlamakline oldu diyo anlamadi uydurdum birseyler yoksa olay olurdü. Hep gözümde muavinler sapık gibi kaldı hiç sevmem,çocuk halimle asildi bide.şimdi olsa dövdürurüm . Pis cocuk sapığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…