- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Aynen yazık yav kuşa. O kuşun bir dili olsa da konuşsa , kim bilir kaç flört çabasına çerez oldu hayvancagiz. İnşallah kuşunu didikler muavinin ,o kuş.gereksiz bir durum bence muavin niye kuslar geziyor anlamadım
ben olsam ne münasebet derdim
sizde çok safsınız yaa asla muavınle bu kadar samımıyete gırmem bence bır daha ararsa kusunu gelıp almasını soyleyın verın ve bır daha aramayın benı dıye tersleyın..Arkadaşlar. Başıma bugün ne geldi anlatmadan edemeyeceğim canım çok sıkkın. Benim kuşum var disi. Bugün ankara ya yolculuk yapmak için İstanbul Esenler otogarinà gittim. Orda otobüsün kalkmasını beklerken bir muavin çocuk elin de benim ki ile ayni cins kuşu ile geldi. Ve sizinki yle tanıştıralim mi dedi tmm dedim bizimkinin yanına koydu kafesin içine. İlk defa dışarı çıkarttım ilk defa kuş gördüm dedi ondan getirdim tek sıkılıyor dedi. Bende çok hayvan severim onun kuşu da erkek kuş du ve acayip güzel renkleri vardı. Sonra yirmi dakka filan birlikte aynı kafeste durdular kuş. Sonra benim otobüs geldi aşağı yiyecek bölümüne koydu muavin kuşu. Kendi kuşunu da alıp gitti. Sonra otobüs kalkacak ken o muavin tekrar geldi dedi ki kuşu kafese tekrar kattım çok ağladı dayanamadım dedi. Dönüşte bırakırsiniz dedi çünkü gidiş gelis bileti almıştım biliyordu döneceğimı. Numaramı demin aradı bilet te de vardı çünkü. Kuşumà iyi bak dedi yolun açık olsun dedi. Durumu nişanlımà söyledim Çok kızdı kavga ettik. Muavin bilerek vermiş kuşu dedi. İletişim kurmak için senle dedi. Ama benim yüzüğüm var görmemesi imkansiz
Bende gözümde canlandırayım dedim ağlamasını, bi gülme geldi banaBende kusun nasil ağladığını çok merak ettim.
Tavsiyen için teşekkür ederim canımEvet ben Şevket'i bostanında o şekilde getirmiştim ama ilk tazeliğiyle yapılmasının tadını alamıyorsunuz yinede nefsi kırıyor canım tavsiye ederim aynı boyoz gibi yaparsan onuda yapabilirsino zaman Almanya'daki gurbetçilere de selam olsun kızlar bizi topa tutmadan konuyu dağıtmadan kaçtım ben aeo
Bu arada konudan çok ayrı bir şey söyleyeceğimSevketi_Bostan sizi 2 oldu görüyorum ve ben bayılırım Şevket'i bostana Harika bir yemektir aklıma hep Şevket'i bostanı düşürüyorsunuz canım çok çekiyor ama yapamıyorum çünkü ist yok izmire gitmeyi dört gözle beklemek zorunda kalıyorum esen kalın
Arkadaşlar. Başıma bugün ne geldi anlatmadan edemeyeceğim canım çok sıkkın. Benim kuşum var disi. Bugün ankara ya yolculuk yapmak için İstanbul Esenler otogarinà gittim. Orda otobüsün kalkmasını beklerken bir muavin çocuk elin de benim ki ile ayni cins kuşu ile geldi. Ve sizinki yle tanıştıralim mi dedi tmm dedim bizimkinin yanına koydu kafesin içine. İlk defa dışarı çıkarttım ilk defa kuş gördüm dedi ondan getirdim tek sıkılıyor dedi. Bende çok hayvan severim onun kuşu da erkek kuş du ve acayip güzel renkleri vardı. Sonra yirmi dakka filan birlikte aynı kafeste durdular kuş. Sonra benim otobüs geldi aşağı yiyecek bölümüne koydu muavin kuşu. Kendi kuşunu da alıp gitti. Sonra otobüs kalkacak ken o muavin tekrar geldi dedi ki kuşu kafese tekrar kattım çok ağladı dayanamadım dedi. Dönüşte bırakırsiniz dedi çünkü gidiş gelis bileti almıştım biliyordu döneceğimı. Numaramı demin aradı bilet te de vardı çünkü. Kuşumà iyi bak dedi yolun açık olsun dedi. Durumu nişanlımà söyledim Çok kızdı kavga ettik. Muavin bilerek vermiş kuşu dedi. İletişim kurmak için senle dedi. Ama benim yüzüğüm var görmemesi imkansiz
Ben de iki oldu aynı şeyi duyuyorum burdaBen bir Şevket-i bostan olarak yenmeye karşıyım veganlara duyurulur, bitkileri de düşünün  :) Şaka bir yana bu kadar güzel mi şevketi bostan ya, biz yemiyoruz. Bursalıyım ben, bizim kırlarda falan hep oluyormuş ama adı başkaymış, biz toplamıyormuşuz (annem öyle dedi ) Hamile falan değilsiniz diymi, üzülürüm yoksa canınız çektiği için. Sizde esen kalıın [/QUOTE
Yok kuzum hamiş değilim keşke olsamda canımın çektiği Şevket'i bostan olsaydı kesinlikle tavsiye ettiğim bir yemektir denmelisin sevgilerle
Hala aramadı ama benim muavin. Biz kuruntu yaptık kızlar bir buçuk gün geçti aradanBencede adam senle iletisim kurmak icin vermis.
Yoksa bi insan kusunu hic tanimadigi birine niye versin.hadi donmezsen kysu kacirirsan:)basina bi is gelirse.
Bide aramis zaten iyi bak diye.
Bundan sonrada kusum.nasil diye arar durur:))
Ben de unv okuruyorum .okul tatil oldu yasadigim sehre gidiyorum.geldim neyse bagajdan valizi verirken muavin avcunun icinede kagit uzatiyo valizle birlikte.gormemis gibi yaptiydim kagit dustu .yerden alip uzatmisti ama arkami donup gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?