- 6 Nisan 2013
- 183
- 114
- 103
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Ahhh ahhh gece gece canım çekti şevketi bostanı şimdi tam zamanı birde sarmaşık tabi . Selam izmir hatunlarıBu arada konudan çok ayrı bir şey söyleyeceğim [USER=590982]@Sevketi_Bostan[/USER] sizi 2 oldu görüyorum ve ben bayılırım Şevket'i bostana Harika bir yemektir aklıma hep Şevket'i bostanı düşürüyorsunuz canım çok çekiyor ama yapamıyorum çünkü ist yok izmire gitmeyi dört gözle beklemek zorunda kalıyorum esen kalın
Kesinlikle Harika canım ya bol etli offfff dibim düştü resmen ya as tatlımAhhh ahhh gece gece canım çekti şevketi bostanı şimdi tam zamanı birde sarmaşık tabi . Selam izmir hatunları
Bende izmirimden uzaktayım taaa almanyada kısmetse mayıs sonu gidiyorum yapar yerim inşallah kïsmet olur ise . Boyoz sorununu çözdük çok şükür , sabah uçaga binmeden fırından pişmemiş alıyorum almanyaya gelince derin dondurucuya atıyorum canım isteyince pişiriyorum .Kesinlikle Harika canım ya bol etli offfff dibim düştü resmen ya as tatlım
Evet ben Şevket'i bostanında o şekilde getirmiştim ama ilk tazeliğiyle yapılmasının tadını alamıyorsunuz yinede nefsi kırıyor canım tavsiye ederim aynı boyoz gibi yaparsan onuda yapabilirsinBende izmirimden uzaktayım taaa almanyada kısmetse mayıs sonu gidiyorum yapar yerim inşallah kïsmet olur ise . Boyoz sorununu çözdük çok şükür , sabah uçaga binmeden fırından pişmemiş alıyorum almanyaya gelince derin dondurucuya atıyorum canım isteyince pişiriyorum .
Neyse konu çok saptı
Evet ben Şevket'i bostanında o şekilde getirmiştim ama ilk tazeliğiyle yapılmasının tadını alamıyorsunuz yinede nefsi kırıyor canım tavsiye ederim aynı boyoz gibi yaparsan onuda yapabilirsino zaman Almanya'daki gurbetçilere de selam olsun kızlar bizi topa tutmadan konuyu dağıtmadan kaçtım ben aeo
Bende aynen öyle anladımBasligi ilk gordugumde anlagidim :Kusum,bocegim ben muavin ve benim kus (cinsel organi) diye sana msj atti sandimSapik miyim ya ben
Biz boyle degildik bizi bu hale getirdiler anacimBende aynen öyle anladımİçimiz fesat bacım
Basligi ilk gordugumde anlagidim :Kusum,bocegim ben muavin ve benim kus (cinsel organi) diye sana msj atti sandimSapik miyim ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?