Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Yahu siz mi safsınııız ben mi çok şey gördüm yaşadım anlamıyorum. Yüzüğün olsa ne olacak, yüzük takınca kalkan mı geriyorlar önünüze? Yüzük takıp da sağa sola boncuk dağıtan o kadar kişi var ki... Biraz akıl, biraz mantık..

Yaaa kuşların cinsini merak ettim yani hiç ağlayan kuş görmedim de ama en kötüsü muavin sizi bir güzel keklemiş hahaha muavinler bu tarz numaraları iyi yapar nişanlın kızmakta çok haklı .

Ahhh ahhh gece gece canım çekti şevketi bostanı şimdi tam zamanı birde sarmaşık tabi . Selam izmir hatunları

O değilde , muavinin taktik çok yaratıcı .. Bence içerde çeşit bol onda , kuşla gelen kıza kuşla çıkıyor , kediyle gelene kedi .. ninesini yolcu edecek kıza , kendi ninesi içerde sıkıldı diye getiriyor

Kuş ağlamış bir de değil mi :) neyse .

Kesinlikle Harika canım ya bol etli offfff dibim düştü resmen ya as tatlım
Bende izmirimden uzaktayım taaa almanyada kısmetse mayıs sonu gidiyorum yapar yerim inşallah kïsmet olur ise . Boyoz sorununu çözdük çok şükür , sabah uçaga binmeden fırından pişmemiş alıyorum almanyaya gelince derin dondurucuya atıyorum canım isteyince pişiriyorum .
Neyse konu çok saptı

Ay nasil guldum bu konuya, hem yazilanlara hem sizin yazim seklinize, hem de gunun sonunda "kazan dogurdu" gibi kafes nufusuna eklediginiz kusa:)))

Yalniz muavin ciddi yurumek icin kullanmis kusunu:)) Bunlardan bir tane de benim uni de arkadasim vardi.Cok guzel bir kiz yegeni vardi ve ne zaman Ankaraya' da gitse o yavruyu alip avm, market gezerdi zira kizlar yegenini severken, o da kizlara yuruyormus, yegeni resmen balik tutmak icin kullaniyordu. Kizlara yurume araclari: Cocuk, kopek ve simdi de kus

Evet ben Şevket'i bostanında o şekilde getirmiştim ama ilk tazeliğiyle yapılmasının tadını alamıyorsunuz yinede nefsi kırıyor canım tavsiye ederim aynı boyoz gibi yaparsan onuda yapabilirsin o zaman Almanya'daki gurbetçilere de selam olsun kızlar bizi topa tutmadan konuyu dağıtmadan kaçtım ben aeo

Sevket bostan bir erkegin adi saniyordum ben hatta kendi kendime " kimmis bu adam gidip bakayim " diye geciriyordum. ne zaman o nickli uyeyi gorsem, bir yasima daha girdim, adam sandigim sey megersem yemekmis:))
Not: aylardir sevket bostan diye okudugum nick aslinda sevketi_bostanmis tebrikler bana:))

Nişanlılar her şeyi bilmek zorunda değil. Standart bir insan bu duruma kizar değil mi.. ama siz de yapmış bulundunuz. Söylemeyin. Bilmesi gerekmez.

Kusum Muavin cocuk ve onun kusu falan yazinca

Kuslar nasil agliyormus pardon da ben 25tane kus besledim hic duymadim acaba bizim kuslar da mi sorun vardi, goruyor musun bizim kuslar duygusuz cikti anacim aglamaz etmezler.

Nisanliniz bir kizin kusunu alsa sonra kiz mesaj atsa vs vs ne yapardiniz nisanli hakli burda.

Soguk havada elinde kusuyla gezen insanlar..

(Bu cumleyi yazarken az gulmedim)

Walla cok ilginc bir konu. Ne diye elalemin kusunu aliyorsunuz ki. Adam simdi arayip durucak kusu hakkinda sorular sormak icin

Muavin resmen size yürümüş bence nişanlınız haklı. Nişanlı, başı bağlı insanların başka erkeklerle/kızlarla muhatap olmasına anlam veremiyorum kusura bakmayın.Kuş muş bahane. Sanırım siz saf temiz kalpli birisiniz içinizde art niyet yokmuş ama muavin için aynısını söyleyemem. Bence nişanlınız haftalarca size küs kalsa haklı. Ben kıskancım aynı şey kocamın başına gelse bir bayan aynı şekilde kocama böyle yapsa kıskançlık krizine girerim çok ters düşeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…