Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Bir de kuş besleyenler bilirler, al bunlar arkadaş olsun şurada yarım saat oynasınlar diye bir durum yoktu kuşlarda. Köpek mi bu
Yalniz muavindeki de şans, nasil sevinmistir.
Sen omrunde ilk kez kusunu gezmeye cikar ( bunu da hayal edemedim hayvan evde sıkıldığını nasil belli ettiyse ) o gun de elinde kusla bir kiz yolcu cikagelsin.
Beyaz atli prens gibi
Muhabbet kuşlu muavin

Nişanlın haklı. Ona bir kız kuşunu teslim etse kızardin kiskanirdin. Özür dilersin bir daha dikkat edeceğini söylersin. Muavinin kuşunu güzel dille reddetsen daha iyi olurdu da olan olmuş.

Aynen kuş firma nin kuşu acente nin içinde imiş beni görünce alıp gelmiş kuşları tanıştırmak için. Adam bilet kesen ler den aslında. Ben muavin diye tabir ettim ama otobüs de gidenler den değil

Konu sahibi kaç yaşındasınız bilmiyorum ama davranışlarınız çocukça geldi bana. Tamam muavin aldı kuşu geldi yanınıza, kuşlar tanıştı, etti, iyi güzel. Ama sonrası tam bi saçmalık, kuşu vermek istediği zaman "çok oluyorsunuz artık" demeliydiniz. Yani hiç mi anlamıdınız bir şeyler? Bir de kalkıp nişanlınıza anlatıyorsunuz, ya insan hiç mi karşısındakinin kızacağını tahmin etmez? Tuhaf

Size bir tavsiye böyle yerlere kendi telefonunuzu değilde nişanlınızın telefon numarasını verirseniz daha iyi olur o sonuçta size ters bişey olsa ulaşabilir her şekilde
İkincisi başkalarına hayır demeyi öğrenin üzülen siz olursunuz sonuçta bir daha görmeyeceğiniz bir muavin sadece gidiş geliş yolunda gördüğünüz bir kişi ve ona hayır eşim kızabilir deseniz hiç sorun kalmazdı nişanlım demek bile zorunda değilsiniz eşim deseniz nerden bilecek

Üçüncüsü hayır demeniz için çok güzel bir gerekçeniz vardı ben kimsenin kuşunu ve başka birşeyini emanet almam sonuçta o da bir can taşıyor der ve geri verirdim kuşu olan olmuş artık
Hatanızı kabul edin ve nişanlınızdan özür dileyin ve onun güvenini kazanmak için mücadele ederseniz aşılamayacak bir sorum yok ortada hakkınızda hayırlısı olsun

Bu arada konudan çok ayrı bir şey söyleyeceğim Sevketi_Bostan sizi 2 oldu görüyorum ve ben bayılırım Şevket'i bostana Harika bir yemektir aklıma hep Şevket'i bostanı düşürüyorsunuz canım çok çekiyor ama yapamıyorum çünkü ist yok izmire gitmeyi dört gözle beklemek zorunda kalıyorum esen kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…