- 24 Ağustos 2012
- 12.446
- 28.896
- 798
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Senelerce yolculuk yaptim hic kusla gezen bir muavin gormedimDeğişik geldi konu bana, muavin niye kuşla geziyor o da ayrı bir muamma.
Bir de kuş besleyenler bilirler, al bunlar arkadaş olsun şurada yarım saat oynasınlar diye bir durum yoktu kuşlarda. Köpek mi buSenelerce yolculuk yaptim hic kusla gezem bir muavin gormedim
Bence konudaki en garip detay bu
Yalniz muavindeki de şans, nasil sevinmistir.Bir de kuş besleyenler bilirler, al bunlar arkadaş olsun şurada yarım saat oynasınlar diye bir durum yoktu kuşlarda. Köpek mi bu
En iyisi siz muavine "Kuş öldü beybi" deyin.
Onca kişi gak vermiş sanaBasligi ilk gordugumde anlagidim :Kusum,bocegim ben muavin ve benim kus (cinsel organi) diye sana msj atti sandimSapik miyim ya ben
Gak ne cnmOnca kişi gak vermiş sanaiçimizi fesat yapanlar utansın
HakGak ne cnmamin utansinlar
Anladığım o muavin değil de bilet satışta duran Ada'm sanki zira giriş dönüş biletini biliyor oradan numara buluyor vs vs
Kuş da ofisin kuşu o da otogarda yaşıyor
Çocuk kızı uzaktan kesiyor parkta köpek gezdirenlere giden ayy çok tatlı diyenler gibi gidip konuşuyor vs vs
Aynen kuş firma nin kuşu acente nin içinde imiş beni görünce alıp gelmiş kuşları tanıştırmak için. Adam bilet kesen ler den aslında. Ben muavin diye tabir ettim ama otobüs de gidenler den değilAnladığım o muavin değil de bilet satışta duran Ada'm sanki zira giriş dönüş biletini biliyor oradan numara buluyor vs vs
Kuş da ofisin kuşu o da otogarda yaşıyor
Çocuk kızı uzaktan kesiyor parkta köpek gezdirenlere giden ayy çok tatlı diyenler gibi gidip konuşuyor vs vs
Bu arada konudan çok ayrı bir şey söyleyeceğimKonu sahibi kaç yaşındasınız bilmiyorum ama davranışlarınız çocukça geldi bana. Tamam muavin aldı kuşu geldi yanınıza, kuşlar tanıştı, etti, iyi güzel. Ama sonrası tam bi saçmalık, kuşu vermek istediği zaman "çok oluyorsunuz artık" demeliydiniz. Yani hiç mi anlamıdınız bir şeyler? Bir de kalkıp nişanlınıza anlatıyorsunuz, ya insan hiç mi karşısındakinin kızacağını tahmin etmez? Tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?