- 15 Nisan 2014
- 1.714
- 737
- 323
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Hay Allah seni napmasin emi bunu nasil çıkardın bu yazidanBasligi ilk gordugumde anlagidim :Kusum,bocegim ben muavin ve benim kus (cinsel organi) diye sana msj atti sandimSapik miyim ya ben
Kuşunu kim sevmez ki park:muavin resmen kuşla yürümüş diyecektim ama kuşunu çok seviyorda olabilir
Tek degilmisim amaHay Allah seni napmasin emi bunu nasil çıkardın bu yazidan
Dimi vallahi dikkatli okudum şimdi bi daha demekki benim neyim düz çalışıyor anlamamışım ama öyle bişeyde anlasilabilirmis pardonTek degilmisim ama
Basligi ilk gordugumde anlagidim :Kusum,bocegim ben muavin ve benim kus (cinsel organi) diye sana msj atti sandimSapik miyim ya ben
Kuş takıntısı farklı bir şey shot bugün cik cik kuşa yarın kuzgun leşeKuşunu kim sevmez ki park
Hayır cidden yani bir insan tanımadığı birine kuşunu (veya hayvanını) nasıl emanet eder, üstelik emrivaki olarak emanet eder?
Bu da pek masum gelmedi ama Allahtan oyle bi olay degilof ben de öyle anladım ya aklıma hatta otobüs firmalarından birindeki muavinin yaptığı iğrenç olay geldi.
Acaba ötüyor mu adamın kuşuKuş takıntısı farklı bir şey shot bugün cik cik kuşa yarın kuzgun leşe
Sonra yirmi dakka filan birlikte aynı kafeste durdular kuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?