Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Kuş bahane. Almış işte numaranızı. Nişanlınız kızmakta haklı. Ay bu muavinler yok mu işlerini çok iyi biliyorlar.

:muavin resmen kuşla yürümüş diyecektim ama kuşunu çok seviyorda olabilir
Kuşunu kim sevmez ki park

Hayır cidden yani bir insan tanımadığı birine kuşunu (veya hayvanını) nasıl emanet eder, üstelik emrivaki olarak emanet eder?

Kuşunu kim sevmez ki park

Hayır cidden yani bir insan tanımadığı birine kuşunu (veya hayvanını) nasıl emanet eder, üstelik emrivaki olarak emanet eder?
Kuş takıntısı farklı bir şey shot bugün cik cik kuşa yarın kuzgun leşe

bu arada o ....siz firmalar kuşları adam hesabına alıp otobüse almıyorlar kedi köpeği alırken meğersem bize yürüyen muavin yokmuş mevzu ordaymış

Benimde kuşum var limonum vallahi vermem ben onu kimseye heleki otobüsteki birine resmen yürümüş size evcil hayvan evlat gibi oluyor yaa hem o nerden getirmiş o kişi çalıştığı yere resmen kız tavlamak icin kuşu kullanıyor adam niye kabul etyinizki

Sonra yirmi dakka filan birlikte aynı kafeste durdular kuş.

Aynı kafeste durdular kuş

Çok tatlı bir cümle ya. Kendi de kuşunu alıp gitti falan. Konu çok tatlı

Nişanlınız haklı. Kızın biri aynı şeyleri yapsaydı neler yapardınız bir düşünün. Ama herşey de o kadar tesadüf olmuş ki, yani hiç olmayacak birşey. Hani desem çocuk sizi gözüne kestirdi, gitti hemen bir kuş buldu! Valla hiç akla gelmeyecek bir iş. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…