Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Muavin bence kuşu kullanıyor,yürüyeceği kızlar için:),belkide bir sürü kuşu var..

Muavin otobüsun içerdeki acente de idi ben tanımlama yapmak için muavin dedim belki de fiş kesen adamlardandir. Bilemedim yaa kuş ağladı dayanamadım getirdim deyince bende bir an gerçekten ağladı sandım çünkü bende yeni besliyorum kuş. 15 günlük daha. Neyse nişanlım özür mesajı attı demin aşkım abarttım kusura bakma dedi bana güvenir o. Bende çok şaşkınm emanet kuş nasıl bakcam ya başına birsey gelirse çok vicdan azabı çekerim birde bana nasıl güvenip verdi hayret ettim ya getirmezsem yani demi. Çok şaşkınm kızlar. Ama benim dişi kuş muavinin kuşunu resmen taciz etti öpüyor boynunda ki tüglerini çekiyor filan çok utanmistm muàvinin yanında. Kafamı çevirmiştim başka yöne bakmıştim.bunların bebekleri olmaz demi şimdi yalnız bıraktık ya benim ki 3 aylık onunki 5 bilemedim ya

Bebek
Bebekleri olursa annede kalır merak etmeyin ama ilerde babalarini sorunca ne diceksiniz onu düşünün :))

Ateşle barut neticede
Hayır bebişleri olursa annede mi kalacak babada mı bak daha büyük sorunlar kapıda

aslında gayet masum bir olay.tel olayı girince araya nişanlın kıskanmıştır.nişanlınanla bırakabilirsen onunla bırak kuşu olmazsa yanında biriyle git öyle ver özür dile nişanlından da.muvinede bişey yansıtma bence kızıp daha çok yapışabilir.

birbirlerine alışırlarsa ayrılmaları daha zor olabilir. gönül bu neticede birbirlerini sevmişler
öyle hemen yavru yapmazlar.zzaten küçükler.yavru yapmak için kapalı yavruluklar var kafese onlardan alıp takmak gerekir.

Şimdi düşündüm de eşim beni bildiğinden hayvan delisiyim çok takılmaz ama takılmayacak erkek de pek yoktur nişan atmaya bile gidebilir yani

Nişanlı haklı
Ama konu sevımlı
Ben olsam ne munasebet derdım sanırım bılemedım

Konu aralarını okumadım ama ben ya da benim adam bunu yapsa abboovv yani büyük kriz :) Ay muavine numaramı vericem bizde deli kriz çıkardı

Adam size yazmış. bildiğiniz açık kapı bırakmış kendisine. dönüşte kuşunu teslim alırken bir atraksiyon yaşarsanız şaşırmayın derim. adamın niyetini anlamamak için gerçekten saf olmak gerek. nişanlınıza söylemenizi hiç eleştirmiyorum ess geçiyorum. tam bir kaos

üzgünüm ama maalesef muavin yürümüş... konu çok sevimli gül gül öldüm. benim kuş muavinin kuşu nişanlımın kuşu falan diye başlığı anlamayarak girdim konuya. ama nişanlın haklı be gülüm, ne işin var senin başkasının kuşuyla falan

Benim esim hic takmazdi ama kiskancliktan cok olayin sacmaligina takildim. O kuslar eninde sonunda ayrilacaklar. Yoksa adam kusu basindan sagmaya mi calisyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…