Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Muavin asılıyor olsa bile ki niyeti sadece göründüğü üzere hayvan sevgisi olabilir.
Olay sizde bitiyor, siz asılana yüz vermediğiniz sürece bir risk yoktur.
Oldu olacak biri asılır diye sokağa da çıkmayalım.
Bu konuda sizi haklı buldum.

Çok tatlı bir konu ama bana da iletişim kurmaya çalışıyor gibi geldi nişanlınız haklı olabilir.

Yani mesaj atmalar falan olmamış
Nişanlın bu konuda haklı
Ama kimseyle konuşulmıyacak diye birsey de yok.
mesafeli olduğu sürece...

ya ben çok güldüm valla
biri benim nişanlımla kuş muhabbeti yapsa uyuz olurum gerçekten bence nişanlınız haklı..
bence kendi kuşunu başından savmak için size vermiş olabilir..uğraşamıyodur.
öyle tanımadığın kişiye kuşmu verilir yani

Bence dönüşte kuşu bırakırken "yakında düğünüm var o zaman da balayına giderken ben size bırakırım kuşu" de

dönüşte kuşu nereye bırakıcan bide o da ilginç..
yani dönerken illa o muavine denk gelecek misiniz ki

numaranızı niye aldı ki
siz onun numarasını alsaydınız geldiğiniz gün de arardınız geri verirdiniz kuşu
muavinin mesajlaşmaya niyeti var gibi

seni araması hakikaten saçma olmuş. nişanlın haklı.

Olan olmuş artık. Dua edin de sürekli rahatsız eden saplantılı biri olmasın muavin. Nişanlınızı halledersiniz. Bir an düşünemedim saflık ettim haklısın falan filan diyerek onu sakinleştirirsiniz artık.

Kuş bahane muhabbet şahane:) muavin aradığında telefonu nişanlınız açsın bence daha aramaz nişanlınız çok haklı numaranızı vermeseydiniz iyiydi ama olmuş bir kere..

Yok kuşunu çok seviyor birde çok hayvan sever birine benziyor du ama ya daha da birbirlerine alışırsa iki kuş. Birde dövme durumu olur mu yaaa yanımda değiller valiz bölümünde ayrı bir bölme var yiyecek bölmesi ordalar ayy korktum kuşumu dövmesin kuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…