kuşum dişi mi erkek mi yardım edin lütfen ( fotolu)

muhabbet kuşu cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    18
Yok cnm çocuk fln ben nişanlıyım henüz:KK16: Ama evlendiğimde çoluğa çocuğa karıştığımda hayatta bırakmam onu:KK43: nişanlım askerde şuanda iş dolayısıyla ailemden ayrı bi şehirdeyim ve ev arkadaşm flnda yok.. Oyüzdn o bnm can yoldaşım yaa.. Kafesini temizledikten snra bişey olmaz allahın izniyle.. Sonuçta kedi yada köpek gibi diilki.. Kuş oo kuuş:KK37: Hem çocuklara hayvan sevgisi aşılamak lazım dimi ama?
Bende kesinlikle bırakmak istemiyorum ama tüyü çok zararlıymış diye duydum o yüzden sordum zaten hayvancıkların az bir ömrü var onu da iyi yaşasınlar

Ben yassı bir tabak koyuyorum masaya parmağımla suyu az şapırdatıyorum gelip yıkanıyorlar sonra da saç kurutma makinesini açıyorum karşısına geçip kuralıyorlar
:) onlar çok evcilmiş ya.bizimki kesinlikle öyle yıkanmayı reddetti bende üzerine su dökerek yıkamaya başladım mecburen kokmuşum benim.

ılık su döküyorum o kadar.sen nasıl yaptırıyorsun şampuan kullanıyor musun?
Yok tatlım bişey olur diye korkuyorum şampuan kullanmıyorm.. Bende dediğin gibi bi kabın içine su koyuyorum ama benimki hiç yıkanmıyo ben zorla kabın kenarına koyuyorum eğilip su içiyo ama yıkamıyo kendini:KK48: Ne yapabilirimki? Nasıl yaptırabilirim? Sen nası alıştırdın cnm? Düzenli olarak parazit spreylerinden sıkıyorum ben..

Bende kesinlikle bırakmak istemiyorum ama tüyü çok zararlıymış diye duydum o yüzden sordum zaten hayvancıkların az bir ömrü var onu da iyi yaşasınlar
Sende var mı cnm bebiş fln? Yaa ozmnlara gelince doktoruma sorarım ama bırakamam ben kuşumu yaa:KK43: O beni bırakmadıktan snra ben onu bırakmam:mad:

:) onlar çok evcilmiş ya.bizimki kesinlikle öyle yıkanmayı reddetti bende üzerine su dökerek yıkamaya başladım mecburen kokmuşum benim.
Aaaa bende deneyim bunu cnmmm nası yapılabilir diye düşünüyodum:KK64:Senin msjını gördüm:KK55: Bnmkide kapta kendisi yıkanmıyoooda

Aaaa bende deneyim bunu cnmmm nası yapılabilir diye düşünüyodum:KK64:Senin msjını gördüm:KK55: Bnmkide kapta kendisi yıkanmıyoooda
Kızlar Kuşçu adam dediki kimisi yıkanmayı hiç sevmiyormuş banyoluk aldım girmediler onları yukamasak ta oluyormuş benimkiler de ilk bir ay hiç yıkanmadı da sonra tabağa masaya koymaya başladım ilk bir kaç kez gelmediler sonra alıştılar

Benim yok henüz cnm uğraşıyoruz bir yıldır daha olmadı olacak inş :)
Rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin cnm bnm:KK15: Bende evlenince hiç beklemeyi düşünmüyorum çocukları çok severim pıt diye yapıvereyim diyorum ama tabiiki allah nasip ederse:KK16: Dua edelim tatlım inşaAllah en kısa sürede bir bedende 2yürek olursunuz:KK51:

Kızlar Kuşçu adam dediki kimisi yıkanmayı hiç sevmiyormuş banyoluk aldım girmediler onları yukamasak ta oluyormuş benimkiler de ilk bir ay hiç yıkanmadı da sonra tabağa masaya koymaya başladım ilk bir kaç kez gelmediler sonra alıştılar
Bnm kuşumda banyo yapmayı sevmeyen cinsinden demekki.. Kuşumun adınıda renginden dolayı "kirli" koymuştum zaten isabet olmuş:KK48:

limon.jpg

canım dışı ye benziyor cunku erkeklerın burnu mavı oluyor benımde ıkı kusum var bı erkek bırı dısı

Yok tatlım bişey olur diye korkuyorum şampuan kullanmıyorm.. Bende dediğin gibi bi kabın içine su koyuyorum ama benimki hiç yıkanmıyo ben zorla kabın kenarına koyuyorum eğilip su içiyo ama yıkamıyo kendini:KK48: Ne yapabilirimki? Nasıl yaptırabilirim? Sen nası alıştırdın cnm? Düzenli olarak parazit spreylerinden sıkıyorum ben..
alışmadı ben Bi elimde onu tutuyorum Bi elimle de su döküyorum.parazit ilacı kimyasal onun yerine zorlada olsa yıkamayı öneriyorum,sevmiyor suyu ne yapayım.

Bnm kuşumda banyo yapmayı sevmeyen cinsinden demekki.. Kuşumun adınıda renginden dolayı "kirli" koymuştum zaten isabet olmuş:KK48:
Evet cnm tam isabet :-) bu kışlar normalde Avustralya'da yaşıyor ya kimisi daha kurak bölgelerde yaşıyormuş ve su kıtlığından dolayı yapmıyorlarmış seninkinin genlerine işlemiş :KK70::KK14:

Kızlar bakın bugün flashsız yeni foto çektim daha iyi belli olur diye :KK45:Eki Görüntüle 1332664
Sarı olanın burnu benim kuşumun ilk hali gibi aynı:KK48: Ben pembe oldğu için kıZım kızım diye sevmiştim ama erkek çıkmıştı.. Oyüzden erkekte olabiliiir bayanda olabilir:KK53: Kestiremedim doğrusu.. Ama emin oldğm bişi var çooook tatlılaaar maşallahhh onlaraa:nazar:

Sarı olanın burnu benim kuşumun ilk hali gibi aynı:KK48: Ben pembe oldğu için kıZım kızım diye sevmiştim ama erkek çıkmıştı.. Oyüzden erkekte olabiliiir bayanda olabilir:KK53: Kestiremedim doğrusu.. Ama emin oldğm bişi var çooook tatlılaaar maşallahhh onlaraa:nazar:
Tşk ederim cnm :nazar: artık bahtımıza ne çıkarsa :-)benimkiler bugün itibariyle çayımdan çmeye de başladılar ekmeğimi de yediler :rolleyes:bunlar beni de yer yakında :KK71:

Back
X