Ya bu millet hayvan oldu mu neyi yadırgıyor bende onu yadırgıyorum.O kadar geri kalmış bir toplumuz ki hayvanları masa sandalye gibi cansız,duygusuz,mal sanıyorlar..avrupada doktorlar cocuk gelişimi için tavsiye eder,her ailede 2-3 hayvan bulunur..bizimkilere de sokaktakiler bile batar..3.dünya ülkesi böyle oluyor işte
Benim köpeğim annemle istanbulda ve ben almanyada yaşıyorum.1 aydır görmedim,burnumda tütüyor.Annemden çok köpeğimi özledim .pazartesi gidip ,onunla olacağım için öyle mutluyum ki..sırf onla vakit geçirmek için genelde evden çıkmıyorum..
2 tanede sokak köpeği kurtarıp ,tedavi ettirip ,eski erkek arkadaşımla sahiplenmiştik ama ayrılınca köpekler onda kaldı çünkü ben daha burda düzen oturtamadım ve evim yok,bir de ona bağlandılar..onlarda burnumda tütüyor..
İnsan hayvanla yaşamaya alışınca,hayvansız bir hayat korkunç oluyor.Ben sırf hayvan sevgimi tatmin edebileyim ve harclıkta olsun diye köpek gezdiriciliğine başvurdum :) dipnot:bilgisayar mühendisliği mezunuyum
Çocuğum olduğunda mümkün olduğunca çok hayvanla büyüyecek,bebeklikten itibaren..