Galiba bugün Cumartesi olduğundan uğraşmak istemedi kimse3 veterineride tebrik ediyorum. Böyle saçma sapan veterinerlerden canıma yetti artık gerçekten. Sehir değiştirdim ve Allah korusun kedime bisey olsa guvenip goturebilecegim bir tane veteriner bulamadim. Yapmak istemiyorlarsa ne diye veteriner hekim oluyorlar anlamadim ki.
Kuşunuzu bence bir veterinere kesinlikle götürmelisiniz. İpin çıktığindan emin değilsiniz, çıksa bile bacağina bir bakılmalı en azından diye düşünüyorum ben.
evcil hayvanlarla ilgilenen bir veteriner bulmalısınız bazıları büyükbaş hayvanlarla ilgileniyor,size ilgisiz kalırlar.umarım yakında iyileştir küçük dostunuz,geçmiş olsun.Merhabalar arkadaşlar. 8 aylık muhabbet kuşumuz var. Dün akşam şehir dışına çıktık. Bugün öğlen döndüğümüzde kafesin etrafını sarmak için kullanılan tülün kuşun bacağına dolandığını farkettik. Bacağı şiş olduğundan ve ip de pembe renkli olduğundan ipi görmek imkansızdı. 3 veteriner aradım üçü de evde çıkarmaya çalışın biz de aynısını yapacağız dedi. Çok uğraştım. Hayvancağız da baya acı çekti, kan revan içinde kaldı. Ancak ipin tam olarak çıktığından emin olamıyorum. Antibiyotikli krem sürdün yarasına. Şu an sessiz ve hareketsiz şekilde kafesinde. Daha önce başına gelen var mı? Yapacak başka şey var mı? Benim kızlar ağlayıp duruyor şimdiden. Özellikle kuş sevdalısı bir arkadaş vardı ondan fikir rica ediyorum.
Benim Petram benim kafama konduğunda uzayan tırnakları saçlarıma dolanmıştı.Eşim çare olarak saçımı kesmek zorunda kalmıştı.Ben o tül yüzünden ayağı kopan çok kuş olduğunu duyduğum için takmıyorum.Etraf batarsa temizlenir.Tırnakları uzayınca kesin.Bi de evde yokken aman bi daha bırakmayın.
Ayağı kırılmış olabilir eğer şişlik varsa.umarım iyileşir. :'(
Fotoğraf attım. Bakabilirsiniz.Fotoğraf atma şansınız var mı
Çok uğraştım ama anlamak mümkün değil. Ipi çıkarmaya çalışmadan önce keyifliydi yine. Ben uğraştıktan sonra sessizleşti. Eziyet ettim kuzuma ya.Ayyyy...kıyamam yaaaakırık gibi.incinmişde olabilir ama bir vet e götürün mutlaka.dikkatlice bakın ip var mı diye Allah korusun kangren falan olmasın yaa..
Bana da kesik gibi geldi. Ayağının üzerine basıyor. Ben uğraşmadan önce kızların omzuna uçuyordu oynaşıyordu yavrum. Ben iyice zarar verdim galiba.Canım iyileşir umarım endişeye kapılma.
Kırık yok dediğin gibiyse merak etme. Kesik oluşmuş belli zaten. Kırık olsaydı sallanırdı kesik olan kısım. Kemik kısmına kadar kesilmiş, çıkmayıncada kan toplamış o yuzden bu şişlik. Endişe etme canı acıdığı için sessizleşmişBana da kesik gibi geldi. Ayağının üzerine basıyor. Ben uğraşmadan önce kızların omzuna uçuyordu oynaşıyordu yavrum. Ben iyice zarar verdim galiba.
Kıyamam yaMerhabalar arkadaşlar. 8 aylık muhabbet kuşumuz var. Dün akşam şehir dışına çıktık. Bugün öğlen döndüğümüzde kafesin etrafını sarmak için kullanılan tülün kuşun bacağına dolandığını farkettik. Bacağı şiş olduğundan ve ip de pembe renkli olduğundan ipi görmek imkansızdı. 3 veteriner aradım üçü de evde çıkarmaya çalışın biz de aynısını yapacağız dedi. Çok uğraştım. Hayvancağız da baya acı çekti, kan revan içinde kaldı. Ancak ipin tam olarak çıktığından emin olamıyorum. Antibiyotikli krem sürdün yarasına. Şu an sessiz ve hareketsiz şekilde kafesinde. Daha önce başına gelen var mı? Yapacak başka şey var mı? Benim kızlar ağlayıp duruyor şimdiden. Özellikle kuş sevdalısı bir arkadaş vardı ondan fikir rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?