- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Çünkü kimse emek göstermiyor bunlar seçilmiş kişiler.Şu 'Emek'' lafını anlamıyorum bilen varsa söylesin,malum yaşlılık olunca kafa algılamıyor bazen..
Çünkü kimse emek göstermiyor bunlar seçilmiş kişiler.
Millet evini ne umutlarla döşeyip yuva kuruyor da boşanabiliyor ama bazıları daha sevgiliyken "o kadar emek vaağ" diyorlar tuhaf hakkaten. Sarılmak, öpüşmek, doğum günü kutlamaları, alınan hediyeler, izlenen filmler, hastayken alınan grip ilacı falan sanırım emek dedikleri.
Evet benim ailem yeterli sevgiyi ilgiyigostermedigi icin bunu dilenir oldumKizlarimiz her gecen gun beni sasirtiyor. Genc annelere sesleniyorum gozunuzu seveyim kendini seven ve kendine deger veren kizlar yetistirin. Sonra boyle oluyorlar. Bir erkek musveddesinin karsisinda hakaret gorup,insan icinde rezil edilip birde barismak icin ayaklarina gidiyorlar.
Evet benim ailem yeterli sevgiyi ilgiyigostermedigi icin bunu dilenir oldum
Hiç sevgi dolu bi iliskiniz var gibi gözükmüyo...gözden geçirin tekrar bu lafları kabullenmek yerine¿¿¿Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.
Erkek arkadaşınız aynen tarif ettiğiniz gibi gol atmayı beklercesine saldırmış size, almaktan vazgeçtiğiniz paketi yerine bırakmaya gitseniz sizden sonra sırada bekleyenlerin zamanından çalmış olacaktınız, kasada bırakmanızda abes bir taraf göremedim ben, resmen saldırı için bahane aramış ve çok kaba davranmış ben sizin yerinizde olsam özür dileyen taraf olmazdım.Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.
Bir tane koyarım cümlesi ile şiddete nasıl yatkın olduğunu belirtmiş,yarın yapmayacağının garantisi yok..uzak durmakta fayda varMerhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.
AyrilMerhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.
Dogru insan cikti da ben onu teptim bunu tercih ettim sanki.Dogru insandan dilenin o zaman. Srvgi gormeyecrginiz birinden dilenmeyin bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?