Kusur aramak için bakarsan bulursun!

Şu 'Emek'' lafını anlamıyorum bilen varsa söylesin,malum yaşlılık olunca kafa algılamıyor bazen..
Çünkü kimse emek göstermiyor bunlar seçilmiş kişiler.
Millet evini ne umutlarla döşeyip yuva kuruyor da boşanabiliyor ama bazıları daha sevgiliyken "o kadar emek vaağ" diyorlar tuhaf hakkaten. Sarılmak, öpüşmek, doğum günü kutlamaları, alınan hediyeler, izlenen filmler, hastayken alınan grip ilacı falan sanırım emek dedikleri.

Bide telefon kurcalamalar takip etmeler bunlarda emek oluyor değilmi..

Taş devrinde kalmışım demekki..

eğer daha önce sizi hırpalamamış olsaydı, burdaki insanlar gibi bi cümlede silmeyi doğru bulmuyorum, neymiş herkes bir kalemde bitiririmiş de bilmem ne. Herkes şiddete karşı ama en karşı olan bile bir gün şiddete başvurabilir bunun bir garantisi yok, sürekli sana bi çarparım diyen insan da hayatı boyunca yapmayabilir lakin bu adam sinirle söylemiyo çünkü daha önce yapmış, yani şu an adam sizi dövse ben ona değil size kızarım ve sizi hatalı bulurum çünkü hiç bir şey ama hiç bir şey dayağı haklı çıkarmaz, hele ki sevgiliyken deyip eş olunca böyle bir hakkı varmış izlenimi vermek istemiyorum. Dayak kim olursa olsun yadsınamaz ve sen azıcık onurlu bir insan olsan o adamla birlikte olmaz, derhal hayatından temizlersin. Bir gün (allah korusun) gözlerini hastanede açtığında ama "ailesi onu uyarmıştı" diyye sayıklarsın ya da allah korusun görüyoruz öldürülen kadınları. Son kez sana UZAK DUR BU ADAMDAN!! diyorum

eline vurmaması hata olmuş ha bi de herkes bırakıyor diye savununca ağzına da bi tane vursaymış bu aralar şiddet yanlısı oldum sanırım demekki ilk defa yapmıyosun bunu sürekli sergilediğin bi davranış olmalıki bu kadar bilenmiş sana

Evet benim ailem yeterli sevgiyi ilgiyigostermedigi icin bunu dilenir oldum

Doğru insan olsa sevgi dilenmene gerek kalmazdı.. Şiddetin dozu artarak devam eder. Bir süre sönebilir ama mutlaka yine tekrar eder. Bence bu ilişkiyi devam ettirme.

Bu adam sizi sevmiyor ayrıca sorunlu kompleksli kılkuyruğun teki, size sarfettiği sözlere bakın allah aşkına bir de vurmaktan falan bahsetmiş...neyini soruyorsunuz ki bunun?
Yüzüne bakılacak selam verilecek adam değil. Bütün iletişiminizi kesin, açıklama dahi yapmayın, kafası kesik tavuk gibi kalsın ortada...

Hiç sevgi dolu bi iliskiniz var gibi gözükmüyo...gözden geçirin tekrar bu lafları kabullenmek yerine¿¿¿

Erkek arkadaşınız aynen tarif ettiğiniz gibi gol atmayı beklercesine saldırmış size, almaktan vazgeçtiğiniz paketi yerine bırakmaya gitseniz sizden sonra sırada bekleyenlerin zamanından çalmış olacaktınız, kasada bırakmanızda abes bir taraf göremedim ben, resmen saldırı için bahane aramış ve çok kaba davranmış ben sizin yerinizde olsam özür dileyen taraf olmazdım.

Lütfen aldığınız şeyleri yerine bırakın
O marketlerde insanlar mesaileri bitince onları tekrar yerleştirmek için uğraşıyor...
Bir dünya küfür yiyorsunuz sonra...
Hala erkek arkadaşım diyorsun ya pesssss

Bir tane koyarım cümlesi ile şiddete nasıl yatkın olduğunu belirtmiş,yarın yapmayacağının garantisi yok..uzak durmakta fayda var

Ayril

Odun olan odunluk görür. Hayatta basima gelen olumsuzluklara şaşırmıyorum çünkü hak ettigimi düşünüyorum şahsen. Nerde bu dogru insannnn diye serzenişte bulunacağına insanin önce ben doğru muyum diye düşünmesi gerekir. Erkek arkadaşın mantik olarak doğru biseyi en çingene yollarla söylemiş. Iki gün sonra gelir o barisirsiniz donk eder hatasi buyuk ihtimalle. Şiddet dozunda oldugu surece iki cinsi birbirine yakınlaştırır. Ama sonra bir bakmissin işin dozu kacivermis... Hey gidi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…