Kusur arayan kayinvalide ve cadı görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selinaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
778
275
53
44
Merhaba,

Geçen yıl evlendim. Maddi nedenlerden dolayı eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz ancak kayınvalidem zırt pırt bize geliyor. Hafta sonu eşimle başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum ama kahvaltı saati anında damlıyor. Ailemden birisi ziyarete gelse o da bizimle hiç gitmiyor. Gelme diyecek kadar kaba olmak istemiyorum. Hiçbir şeyden memnun değil. Sürekli kusur arıyor.
İki gebelik kaybı yaşadım psikolojim allak bullak o ve görümcem sürekli beni kötüleme ve açık arama derdinde.
Home Office çalışıyorum mesai saati oturmaya geliyor.
Acaba diyorum bu gebelik kayıplarimda bu cadıların yarattığı stres de etkili mi?
Maddi olarak da burdan gidemiyoruz. Siz yaşadınız mı bunları, nasıl basediyorsunuz?

Stres çok önemli tabikide. Yüz vermeyin evinize çok fazla girmesinler. Bence bir mesafe koyun

Sen ne yapsan kötü olursun
Eşinin yapması sınır çizmesi lazım
Minik bir tavır bile koysa bak bakalım gelebiliyolar mı
Yapmayan adama da yap desen ya sana kızar ne var bunda der nankörsün der yada bi kere yapar sonra yine tavizleri saçar
Eltim bişey yapmasa görünmez ben yapmayayım göze batar
Başındaki adam anasının kuzucuğuysa elden bişey gelmiyo malesef
Baksan eşimin kardeşi daha anne düşkünüdür benimki uzak
Evlendi gık dedirtmiyo eşine
Annesi yelpazesini istedi eltimden sen otur dedi çalımla verdi annesine kocamın kardeşi
O yüzden gık diyemez kaynanam
Aaah ah
Umursamamayı öğrenip umursamadığın için tavır koysalar bile eşinde dahil olmak üzere yine umursamamayı öğrenmek en güzeli
Ben öyle yaptım
İsterse boşasın anasıyla karısı arasındaki dengeyi yönetemiyo diye canımı ne sıkar ne yorarım

Canim allah sabir versin bende evliym 3 yillik ama yurt disindaym bazi seyleri nisanliyken fark ettgm icin dogdugum yere almanyaya getirdim esimi kulagin rahatmi diye soracak olursan yinede huzurum olmadi . kötü günlerimde oldu ama esimde farkinda herseyin.. mesela bu cok önemli esin farkindami olan bitenin? Bide bende görümce yok ama elti var düsman basina vermesin !!! Allahtan hepsi uzaklar uzak olmalarina ragmende kimsenin agzi durmuyor. Cocuk kaybina gelirsek cok üzüldüm allah sana yine nasip eder bende 3 yildir ugrasiyorum ama üzüntü eksik degil hayatmda ayri eve cikin eşinle konusmalisin

Bunlar olurken eş kişisi ne halt yiyor eşinizi biraz sirkeleyin ailesine bir höst desin..

Görümce neden cadı onu anlamadım. Onunla ilgili birşey yazmamışsınız. Yoksa görümce olması cadı olması için yeterli bir sebep mi :))
Hayır çok cadı ama yazmaya takatim kalmadı. Haklısıniz ama madem cadı dedim nedenlerini yazmam gerekiyor.
Aslında çok şey var ama sadece şunu yazsam yeterli sanırım. İlk hamileliğimde daha yaklaşık 6 haftalıkken şiddetli karın ağrım oldu birgün sanırım düşük yapacağımın ilk belirtisiydi. Zaten çok kısa süre sonra kaybettim. Neyse bir pazar sabahiydi eşimin birkaç kez davat etmemizi istemesi nedeniyle o Sabah kahvaltıya davet ettik. Başka plan yapmasınlar diye akşamdan söyledik. Sanal uyandığımda ağrım vardı. Ama geçer sandım kahvaltıyı hazırlamaya başladım. Ağrım gittikçe siddetlendi. Ama yine iyi kötü hazırladım. Sofra masada hazır bekliyor ama bı turlu uyanıp gelmedi görümcem hazretleri. Ben de daha fazla beklemedim birşeyler yiyip gidip yatağa uzanmak istedim. Tam ağrı içinde içeri geçiyordum aşık bir suratla selamsız sabahsiz içeri girdi. O selam vermedi bir de çok kötüydü m birşey demeden içeri geçtim. Vay efendim ben hoşgeldin dememisim. Sofraya hakaret, hazırladıklarıma hakaret. Eline geçirdifi tabağı tavayı tezgah a firlatmalar. Ben de içerde kivraniyorum. Gelip neyin var demeyi bırak bunları yaptı.
Sonra da daha ortada gol yok yumurta yok kayınvalidem le bize güvenme madem çocuk yapıyorsun işten cik biz bakamayiz falan. Tabi sonra kaybettik. O yetmedi mi ikinciyi de kaybettik.
Ve bu duruma özellikle gorumcemin çok sevindiğini düşünüyorum bu durum beni iyice üzüyor. hem kötü niyetli olan o hem de onun isteği oldu

Ne kadar güzel ozetlediniz. Tam olarak bu

Gorumcen böyle artistlik yaparken eşiniz bir halt etmeden görümcenizi mi izledi?

Ne demek benim evimde tava filan fırlatmak terbiyesiz ya eşiniz de iş yok.

Bu bölümdeki aile planlaması bahsettiğiniz aile planlaması değil
Eşinizin tutumu nasıl oluyor görüyor mu davranışlarını annesinin ve kardeşinin? Siz söylemiyorsanız eşinizin konuşmasını isteyebilirsiniz.
Bende böyle bir durum içinde olsam direk gelmeyin diyemem ama siz evden çalışıyormuşsunuz mesai saatlerinde müsait olmuyorum daha sonra gelin demekle başlardım işe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…