- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
- Konu Sahibi Selinaysun
-
Amin canım inşallah beni de kurtarırAh canım ah az kalsın aile apartmani cehennemine ben de dusuyordum ne safmışım!benim görümce annesinden cesaret alır patavatsız dengesizin teki 25 yaşında kocaman insan ama hala ergen cahil ! Annesi de patavatsız ve sivri dilli lohusayken yanımdaydılar hala burnumun direği sızlar sözde yardıma geldiler kaşığıyla verip gözümü oydular.. Ben zaman geçtikçe anladım onlarla aynı apartmanda asla olmazmış ya deliririm ya bosanirdim galiba ben..canım stres kesinlikle etkilemiştir çok dua et Rabbım katından bir gelecek inşa etsin sana biz bilemeyiz o bilir beni kurtaran Rabbım seni de kurtarsın
Artık kapıyı acmicam. Niye acmadin derse yaptıkları söyleyip artık görüşmek istemedigini söylemeyi düşünüyorumBence bu şekilde deneyin şansınızı o yılmadan siz de yılmayın. Telefonu da sessize alın, açmayın aradıklarında da. Gelecekse de oğlu varken gelsin madem. En azından tek başınızayken ve çalışırken katlanmamış olursunuz
Böyle bir eş iyi eş değildir.İnanın her konuda çok iyi bir eş ama bu konuda kapı duvar ne yapsam olmuyor
HaklısınizBöyle bir eş iyi eş değildir.
Merhaba,
İnşallah çocuklarımız bir an önce olur bu yaşadıklarımızı ilaç gibi gelir.
Aslında ayrı evdeyiz ama aynı apartmandayiz. Uzak olsak bu kadar olmaz biliyorum ama eşimin babasının. Maalesef kiraya çıkamıyoruz. Çocuk için tedavi görmeye baslicam ve durumumuz kira için yetersiz.
Evet cocuk yapmayin demek istiyoruz.Ne demek istediğinizi anladım çocuk yapmayın mi demek istiyorsunuz??
Yahu bu adamdan birde çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Tam bir bok çukurundasınız. Eşinizde sizi dibe çekmeye devam ediyor. Ne demek tencere tava fırlatacak benim evimde, eşimde buna susacak. Birde demişsiniz ya erkekleri bilmez misiniz, ailesi söz konusu olunca sana batıyor sevmediğin için demiş size. Kusura bakmayında erkeklik değil bu. Bence tüp bebekle uğraşmayın. Bebekten sonra neler yaşayacaksınız dilerseniz onları da anlatalım biz size?Merhaba,
İnşallah çocuklarımız bir an önce olur bu yaşadıklarımızı ilaç gibi gelir.
Aslında ayrı evdeyiz ama aynı apartmandayiz. Uzak olsak bu kadar olmaz biliyorum ama eşimin babasının. Maalesef kiraya çıkamıyoruz. Çocuk için tedavi görmeye baslicam ve durumumuz kira için yetersiz.
Şimdilik tedavi görüyorum. Tedavi sonuçlanınca gideceğim ama o zaman a kadar bı şekilde baş etmem gerekiyorBiz de şeytan yengemle aynı apartmanda yaşadık, faciaydı. Sonuç olarak aile apartmanı pişmanlıktır. Dolayısıyla gerekirse kiraya çıkın, azıcık aşım kaygısız başım misali. En azından daha huzurlu olursunuz.
Burdaki tava fırlatmaların neyini yanlış anlamıs olabilirsiniz acaba erkekleri biliyorum ama seninki gibi çoğu öküz değilHayır çok cadı ama yazmaya takatim kalmadı. Haklısıniz ama madem cadı dedim nedenlerini yazmam gerekiyor.
Aslında çok şey var ama sadece şunu yazsam yeterli sanırım. İlk hamileliğimde daha yaklaşık 6 haftalıkken şiddetli karın ağrım oldu birgün sanırım düşük yapacağımın ilk belirtisiydi. Zaten çok kısa süre sonra kaybettim. Neyse bir pazar sabahiydi eşimin birkaç kez davat etmemizi istemesi nedeniyle o Sabah kahvaltıya davet ettik. Başka plan yapmasınlar diye akşamdan söyledik. Sanal uyandığımda ağrım vardı. Ama geçer sandım kahvaltıyı hazırlamaya başladım. Ağrım gittikçe siddetlendi. Ama yine iyi kötü hazırladım. Sofra masada hazır bekliyor ama bı turlu uyanıp gelmedi görümcem hazretleri. Ben de daha fazla beklemedim birşeyler yiyip gidip yatağa uzanmak istedim. Tam ağrı içinde içeri geçiyordum aşık bir suratla selamsız sabahsiz içeri girdi. O selam vermedi bir de çok kötüydü m birşey demeden içeri geçtim. Vay efendim ben hoşgeldin dememisim. Sofraya hakaret, hazırladıklarıma hakaret. Eline geçirdifi tabağı tavayı tezgah a firlatmalar. Ben de içerde kivraniyorum. Gelip neyin var demeyi bırak bunları yaptı.
Sonra da daha ortada gol yok yumurta yok kayınvalidem le bize güvenme madem çocuk yapıyorsun işten cik biz bakamayiz falan. Tabi sonra kaybettik. O yetmedi mi ikinciyi de kaybettik.
Ve bu duruma özellikle gorumcemin çok sevindiğini düşünüyorum bu durum beni iyice üzüyor. hem kötü niyetli olan o hem de onun isteği oldu
O zaman ne kv den ne de görümcen cadı kocan pasif gereksiz bir adam sen bundan cocuk yapamaya çalismaya devam et mis gibi evliliğin varmışEşim dahil hepsi sustu
Benim görümcelerim bana böyle birşey yapacak hemde kendi evimde kocamda süs bitkisi gibi bakacak hoş ilk önce ben onu bi güzel balkondan aşağı atmıs olurdumGörümce görmeyim seni ömrümce
Allah'tan görümcem yok.
Aceba nasıl bir şey?
Siz buraya üzüm yemeye değil bagciyi dövmeye gelmişsiniz.Evet cocuk yapmayin demek istiyoruz.
Daha ayri eve cikip kira odeyecek durumunuz yok, neden cocuk dusunuyorsunuz? Hangi imkanlarla buyuteceksiniz?
Belki emmeyecek nasil mama alacaksiniz? Sık hastalanirsa nasil hastaneye gotureceksiniz?
Daha kendi hayatinizi idame edemiyorsunuz cocugunkini nasil edieceksiniz?
Kayinvalideniz hakli olarak bana guvenme cocuk yapacaksan isten cık kendin bak demis, ee siz daha calisirken fakirsiniz, bir de isten ciksaniz nasil olacak?
Sizin hayatiniz ve psikolojiniz bu haldeyken doguracaginiz cocuga nasil sabir ve tahammul gostereceksiniz? Kaynana gorumce bebek bahanesiyle evinizden cikmayacak, koca kişisi nasilsa bebe de oldu karim asla gidemez deyip sizi iyice ailesinin kölesi yapacak? Bu psikolojide bir bebege nasil iyi geleceksiniz?
Bir de ne demek istiyorsunuz cocuk yapmayim mi diye sasiriyorsunuz, şu sartlar altinda su evlilikte cocuk sizin neyinize? Siz bebek seveceksiniz diye boyle sagliksiz huzursuz bir ortama bir birey getirip bir de yoklukla bicok seyden mahrum birakacaksiniz .
Ay Allah askina ya once para biriktirin, su aileden uzaga gidin, kocanizi adam edin, yeterli maddi manevi sartlari olusturun ve öyle cocuk sahibi olun, o zamana kadar da gidin bi oyuncak bebek alip onunla oynayin. Yoksa daha cook konu acarsiniz.
İyi bir eş olmasının kriterlerinden biri de, sizi üzen ve strese girmenizi sağlayan olayları uzaklaştırmaktır. Eşiniz bu rezilliklere göz yumuyorsa, kusura bakmayın ama hiç iyi bir eş değil. Oradan taşınmadan da mutlu olacağınızı sanmıyorum.İnanın her konuda çok iyi bir eş ama bu konuda kapı duvar ne yapsam olmuyor
Eşinizin aklı başına gelmeden , bu evlilik oturmadan çocuk yapmayın. Önce sizin evinizin sınırlarını bilecekler.Esiniz onların hatalarını ortmeyecek. Hemen ofis çalışmak dakika başı onlara çay kahve saati demek değil. Çocuk doğsa birde onun için kavgalar çıkacak. Şimdi bakmayız diyen o zaman karin göstermiyor diyecek.Erkek leri bilmezmisiniz ailesi söz konusu oldu mu herşeyi sen yanlış anlıyorsun, ailemi sevmediğin için her yaptıkları sana batıyor a geliyor günün sonunda
Annemin elini ayagini öperim maddi, manevi, ruhsal olarak guçlü bir kadin ve beni de oyle yetistirdi. Babam da her zaman annemi ve cocuklarini sevdi, destekledi, kimseye ezdirmedi. Ama ezilen cocuklarin bundan nasil etkilendiklerini cok gördüm. Kisacasi kendimden de ailemden de sonsuz memnunum ama ben sizin gibi bir aile ortaminda , sizin cocugunuz olmayi asla istemezdim.Siz buraya üzüm yemeye değil bagciyi dövmeye gelmişsiniz.
Tedavi gördüğüm için kiraya çıkamayacağımı anlatmaya çalışıyorum. Sanırım tam konuyu anlayamadıniz ve ortaya koca bir dram çıkartınız. Ben burada bir sorunumu paylaşmak için yazıyorum sizden ne zaman çocuk yapacağım konusunda akıl almak için değil.
Ayrıca yazdıklariniza bakılırsa bu akılları annenize verin çünkü sizi tam da benim yetistirecegimi düşündüğünüz çocuk gibi yetiştirmiş.
Benim ki çok tatlı birşey valla. Bende olacağım gorumce ilerde .Buradan gorumcelerin yapmamasi gerekenler adli kitap çıkarGörümce görmeyim seni ömrümce
Allah'tan görümcem yok.
Aceba nasıl bir şey?
Annemin elini ayagini öperim maddi, manevi, ruhsal olarak guçlü bir kadin ve beni de oyle yetistirdi. Babam da her zaman annemi ve cocuklarini sevdi, destekledi, kimseye ezdirmedi. Ama ezilen cocuklarin bundan nasil etkilendiklerini cok gördüm. Kisacasi kendimden de ailemden de sonsuz memnunum ama ben sizin gibi bir aile ortaminda , sizin cocugunuz olmayi asla istemezdim.
Ayrica tedavi icin kiraya cikamayacak olmaniz bisey ifade etmiyor, yarin aileden birinin bir tedaviye ihtiyaci olsa ? Cocuk emmese bir kutu mama herkesin malumu? Hastalanirsa devlet hastaneleri herkesin malumu? Bunun egitimi , ozel okulu, spor aktiviteleri, egitimine ve donanimina gore aktiviteler gibi binlerce tl olan masraflari var. Siz bunlari nasil karsilayacaksiniz? Ilerde olabilir ama bu imkanlarla sizin icin mumkun degil.
Ben yaptim oldu olmuyor iste. Sizlerin agresif bir ortamda ve yoklukla yetistirdigi cocuklar baska insanlarin kaliteli buyuyen cocuklarini da etkiliyor. Tekrar ediyorum siz sartlarinizi olusturana dek oyuncak bebekle
O zaman ne kv den ne de görümcen cadı kocan pasif gereksiz bir adam sen bundan cocuk yapamaya çalismaya devam et mis gibi evliliğin varmış
Yani demek istiyorsunuz ki anne baba olmak sadece zenginlerin hakkı öyle mi?Annemin elini ayagini öperim maddi, manevi, ruhsal olarak guçlü bir kadin ve beni de oyle yetistirdi. Babam da her zaman annemi ve cocuklarini sevdi, destekledi, kimseye ezdirmedi. Ama ezilen cocuklarin bundan nasil etkilendiklerini cok gördüm. Kisacasi kendimden de ailemden de sonsuz memnunum ama ben sizin gibi bir aile ortaminda , sizin cocugunuz olmayi asla istemezdim.
Ayrica tedavi icin kiraya cikamayacak olmaniz bisey ifade etmiyor, yarin aileden birinin bir tedaviye ihtiyaci olsa ? Cocuk emmese bir kutu mama herkesin malumu? Hastalanirsa devlet hastaneleri herkesin malumu? Bunun egitimi , ozel okulu, spor aktiviteleri, egitimine ve donanimina gore aktiviteler gibi binlerce tl olan masraflari var. Siz bunlari nasil karsilayacaksiniz? Ilerde olabilir ama bu imkanlarla sizin icin mumkun degil.
Ben yaptim oldu olmuyor iste. Sizlerin agresif bir ortamda ve yoklukla yetistirdigi cocuklar baska insanlarin kaliteli buyuyen cocuklarini da etkiliyor. Tekrar ediyorum siz sartlarinizi olusturana dek oyuncak bebekle oynayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?