ya kızlar şuan aglıyorum ya bu kaderi neden allah çiziyor çok kötüyüm dualarımı ediyorum allaha uygun bir kul olmaya çalışıyorum yine olmuyor birgün olsun allah duamı kabul etmedi ne olacak benim bu halim anlamıyorum hayat çok kötü bana karşı acımasız artık kaldıramıyorum bu yükleri neden böyle oluyor allahın beni sevmedigini düşünüyorum 2 seneden beri iş arıyorum koskoca antepte bulamıyorum gönlümü kırmayab kalmadı herkes birşey söylüyor sıkıldım artık inan kaldıramaıyorum kimse beni anlamıyor sen çok şansızsın senin evlilik hayatında kötü olur diyorlar herkes benim yerime konuşuyor yanlarında kadersiz olarak görürlüyorum yaşım daha 22 bazen acır gözlerle bir kısmet bulursun diyorlar anlamıyorum allah herkese ayrı bir kader çizer diyorum kşimse dinlemiyor herkes evde kaldımı düşünüyor ne yapacagımı bilemedim hiç kimse anlamıyor hiç kimse bu genç demiyor
bıktım artık deprosayana girdim kimse bilmiyor inanınki şimdi aglayarak yazıyorum artık onlaraın dediklerine inanır oldum ömrüm boyunca yüzüm gülmeyecek çünkü ben çok şansızmışım öyle diyorlar kimsem yok buraya yazmak istedim biliyorum çok yazdım buraya sorunlarımı lütfen kusura bakmayın birilerine içimi dökünce rahatlıyorum
sen öyle boş konuşan cahil insanların lafına bakıp hiç bunalıma girme tatlım.kimin şanslı kimin şanssız olduğu sonradan belli olur.daha dur 22 yaşındasın neler ne güzellikler göreceksin.benimde babannem evlilik konusunda şanssız olduğumu söyler dururdu kısmetin bağlı falan beynimi yerdi ister istemezde etkilenirdim üzülürdüm.ama 3 sene önce öyle biriyle tanıştım aşık oldum ve evlilik yaptım şimdi benden şanslısı yok.herkes gıptayla bakıyor.eşimin şirketinde beraber çalışıyoruz ve çok mutluyum.senin hayır bildiğinde şer ,şer bildiğinde bir hayır gizlidir unutma.sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?