Iceri su alan gemi batarmi batmazmi diyosun yani.. madem yuzme bilmiyosun niye delik gemiye biniyosun.. simdi bindin o da yuzme bilmiyosa ne olacak..
Ne istedigini ve ne bekledigini en basta bil..
Yani ne yapmam gerekiyor ?.
Iceri su alan gemi batarmi batmazmi diyosun yani.. madem yuzme bilmiyosun niye delik gemiye biniyosun.. simdi bindin o da yuzme bilmiyosa ne olacak..
Konu başlığı ve konu tezatlığı, bence o kişi evlilik yolunda değil başka konuda ileriye gitmek için bu yemi atmış.
Bence bu iliskiden hayir gelmez basta sizi ne olarak goruyorsa o sekilde devam ederYani ne yapmam gerekiyor ?.
Ona bakarsan kusursuz kadın da yok. Neye göre kusursuz ayrıca?
Yani şimdi beklenti meselesi. Beklentinin uymadığı bir ilişkinin devam etmesi olanaksız. Sen ciddisin o değil. Olmaz yani. Çünkü mesele burda bakış açısıdır. Ben bugün "eğlenme" amaçlı bir ilişkiye başlasam öyle devam ettiririm, örneğin. Genellikle o bakış açısı değişmez.Bilmiyorum bütün erkekler aynı mıdır ama coğunun işi gücü sadece eğlenmek.
Kimseden hoşlanma hoşlanma sonra hoşlanacagın tutsun uzun süreden sonra o da bu boş insanlardan çıksın , nasıl bir şanssızlıktır.
Yani şimdi beklenti meselesi. Beklentinin uymadığı bir ilişkinin devam etmesi olanaksız. Sen ciddisin o değil. Olmaz yani. Çünkü mesele burda bakış açısıdır. Ben bugün "eğlenme" amaçlı bir ilişkiye başlasam öyle devam ettiririm, örneğin. Genellikle o bakış açısı değişmez.
Haydar dümen gibi cevaplamışsınn :))Iceri su alan gemi batarmi batmazmi diyosun yani.. madem yuzme bilmiyosun niye delik gemiye biniyosun.. simdi bindin o da yuzme bilmiyosa ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?