Kusursuz erkek yok :(

aramakea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
154
6
48
Balıkesir
LÜTFEN YARDIM..
Bir erkek sizinle ilk önce zaman geçirmek için bir ilişkiye başlarsa ardından ciddileşir asık olur mu ?.
Bunun için ne yapmalıyız ? Durumu tersine çevirmek için .Lütfen deneyimli arkadaslardan fikir bekliyorum

Konu başlığı ve konu tezatlığı, bence o kişi evlilik yolunda değil başka konuda ileriye gitmek için bu yemi atmış.

Benim bildiğim aşk zamanla olan bir şey değil.Ben aşkın ilk bakışta olduğuna inanıyorum.Belki yanlış olabilir ama benim şahsi fikrim bu.Sizin durum nasıl olur bilemem tabi hayırlısı olsun.

Iki kişinin arasinda baştan alengirli olaylar yasanmissa(yalan,onemsememe,aldatma....vs ) vallahi o işin sonundan cacık olmaz..bende o işe girmem zaten....

E kusursuz kadın da yok ki
Eğer onu reddetseniz aşık olabilir size çünkü erkekler elde edemediğine takıntılı oluyorlar biraz
Ama en başından böyleyse hep takılırsınız yani sizi cepte gibi görebilir

Bir erkek benimle zaman geçirmek için ilişkiye başlıyorsa ve bundan haberim varsa razı olmuşum demektir. Hiçbir şey yapmam. Yok ben gerçek bir ilişki hayaliyle başladıysam ve onun bu gevsekliginden habersizsem öğrendiğim an sutlarim, uğraşmaya değmez.

Yani ne yapmam gerekiyor ?.

Yaşiniz kac? Alabora olabilir bundan sora yapacagnz hersey. Karsinizdaki erkegi tanimiyorum ne dusundugunu bimiyorum.. senin tavrin basta belliymis ama onunkini bilemicegm icin tek tarafli bi yorum yapamam.. yukarda soledigim yeterince acikti.

Iceri su alan gemi batarmi batmazmi diyosun yani.. madem yuzme bilmiyosun niye delik gemiye biniyosun.. simdi bindin o da yuzme bilmiyosa ne olacak..

Ne istedigini ve ne bekledigini en basta bil..

Konu başlığı ve konu tezatlığı, bence o kişi evlilik yolunda değil başka konuda ileriye gitmek için bu yemi atmış.

Ben tabi ki en baştan böyle olduğunu bilmiyordum , ona alıştıktan sonra anladım bunu.
Kaybettiğim duyguları tekrar onda bulduğum için de onu kaybetmek istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum

Ona bakarsan kusursuz kadın da yok. Neye göre kusursuz ayrıca?

Bilmiyorum bütün erkekler aynı mıdır ama coğunun işi gücü sadece eğlenmek.
Kimseden hoşlanma hoşlanma sonra hoşlanacagın tutsun uzun süreden sonra o da bu boş insanlardan çıksın , nasıl bir şanssızlıktır.

Tek amacı eğlenmekse..
şimdi ayrıl kurtul. .
Unutursun üzülme. .
Her erkek aynı değil ki. .

Yani şimdi beklenti meselesi. Beklentinin uymadığı bir ilişkinin devam etmesi olanaksız. Sen ciddisin o değil. Olmaz yani. Çünkü mesele burda bakış açısıdır. Ben bugün "eğlenme" amaçlı bir ilişkiye başlasam öyle devam ettiririm, örneğin. Genellikle o bakış açısı değişmez.

Anladım
Yine şanssızlık yani , en iyisi aşk sevgi konularını kapatmak.Bu şanssızlıkla bir şey olmaz

Kusursuz insan yok.
Mutlu olmak adına en az kusurlusunu aramalıyız.

Sorduğun soruya gelince kişiden kişiye, durumda duruma değişir.

Mesela bakarsın çerezlik ilişki olarak başlarsın, umduğun gibi çıkmaz kişi ayy bu diğerlerinden
çok farklıymış, işte bu hayatımın aşkı dersin durum ciddiye döner.

Ya da ciddi başlarsın, bu ne be bununla ömürlük işim olmaz çerez yapayım dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…