Küsüştük

Araba konusunda haklısınız ama bende evinizde kalın demeye geldim. Kimsenin olmadığı yer falan diye bişey yok. Çıkılmayacak deniyor. Geçen Avrupa'da biyerin belediye başkanı sinirden ağlıyordu duyduysanız. Çıkmayın sahilde yürüyüşe gelmeyin diyordu. Aslında çaresizliktendi. Ayrıca da çocukta var sanırım çocukların çıkması zaten yasak. Ceza yazmamaları bunu değiştirmez. Herkes kendi önlemini kendi alacak bu süreçte.
Araba konusunda kar ediyo ama bu arabanın sigortası kaskosu osu busu durdugu yerde masrafı yokmu? Ya satsa bankaya koysa madem insanın da aklında arabam var kapıda fikri kalmaz siniri bozulmaz hiçdeğilse

Konuda en onemli kisim siz nasil disariya cikiyosunuz.şu durumda gezmeyi mi dusunuyosunuz isterse dagin basi olsun allah rizasi icin bilincli olun ya.milyonlarca insan bu hastalikla can cekisiyor.kendi caninizin kiymeti yok baskalarini tehlikeye atmayin.herkes disarda diyosunuz onlar bilincli degilse sizde onlara mi uyacaksiniz.bugun sitemizde oturanlari polise sikayet ettim valla kimi gorsem ederim.bi oturun allah askina ya cok mu zor evde durmak

Evet zor.
Kurtluyum ben.
Bacim okudun mu üst yorumları.
Arazi bizim arazi.
Kim girecek benim arazime.
Kim girecek benim yayla evime.
Bilinç biraz bilinç....

Evet zor.
Kurtluyum ben.
Arazi bizim arazi.
Bilinç biraz bilinç....
Arazi sizin olabilir peki siz bu araziye giderken arabaya kadar ucarak mi gideceksiniz.hic mi bir yere dokunmayacaksiniz.bilincli olun diyeceginize okuyun arastirin bence virusun bi yerde kalma suresi cok uzun.

Dışarı çıkmanız bunu inatla savunmanız hatta drlar dışarı çıkın kimse yoksa hava alın dedi demeniz ( bu kısmını nasıl yazdınız hala aklım almıyor ) herşeye tamam. bunun üstüne insanlara bilinç azıcık bilinç demeniz sabah sabah güldürdür beni. ülke bu kafada bu hastalık asla bitmez.

Siz alın kullanın.Kendine araba alsın onunla ne yapıyorsa yapsın.İşime yaramayan arabayı napayım ben?

Barıştınız mı? Kimse o hususta bir tavsiye vermemiş. Uzman ben olaya el atayım. :D

Özür dilemeden barışmak istiyorsanız, yapın güzel bir kek, yanına çay. Önüne uzatın sıcak bir dilim, bu iş tamam ;)

Araba assada bana bakiyo Ben ona tam ehliyete basladim corona hayallerimi caldi pis Virus benim esim verirde acemi olacagim icin bebegine (arabasina) zarar veririm die basimin etini yer .barismak istiyorsan eger önce problemi cöz barisip arabayi gene vermicek gene kavga olacak ve alttan alirsan barisamak icin huylu ayni huylu olur

Akrostiş tercihimdir.
Düzenleyin lütfen.
Kontrol edicigimmm.
Maydanozsuyu yazsin pls.. 👌
Melun araba
Acaba ne beklersin orada
Yahu bu koca ne kafada?
Deliriciym en sonunda
Ahh ah bir dağa gitsek
Ne olurdu dolaşsak gezsek
Olmasak böyle küsüşük
Zor geliyor arabayı uzaktan seyretmek
Senin ben araba gibi...
Uy ben nerelere gidem arabasız
Yahu nolur sanki iki tur binsek
Uflayıp puflamaktan biraz öteye gitsek
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
E hani bana alkış 😄😄😄

Bir erkekte katlayabileceğim pek çok huy vardır ama cimrilik asla. Yatırım için alınabilecek son şey araba. O araba değer kazanıyor da diğerleri kazanmıyor mu sanki? Belli ki hem pinti hem kafası pek çalışmıyor.

Bir arabayı uzun süre kullanmamak daha büyük sıkıntı aslında. Bizde yatırım arabayı aldık yatırım olsun hem diye normal kullanıyoruz araba değer almaya devam ediyor. 10000 km yol yapmayacaginiza göre bence kullanmak istemek hakkiniz

Evet zor.
Kurtluyum ben.
Arazi bizim arazi.
Bilinç biraz bilinç....
Evet bilinç biraz bilinç ..sağlık bakanı boşa konuşuyor ;bilim kurulu boşuna konuşuyor çıkmayın diye .
Sizin gibiler yüzünden bu virüsten kurtulamıyoruz ;hala kalkmış kendinizi savunuyorsunuz ya neymiş araziymiş yaylaymış .

çok mantıksız bir durum var ortada. kullanmayacaksan arabayı ne diye aldın derler adama yani :110:
hakkınız valla, söylenin adamın başının etini yiyin devamlı, belki bir gün dank eder de kullanmaya karar verir:D

Kullanilmayan araba bozulur. Ve anlamadim Türkiyede araba pazari, altin pazari gibimi? Alternatif kuyumculuk mu?
Nasil oluyorda araba hem deger kazaniyor o kadar ki, üst segmentteki arabalara yetisir?

Niye üst segmentteki bir araba gerekiyor? Bu Türkiyedeki araba sevdasini anlamiyorum bir türlü. Seni A noktasindan B noktasina götürmesi yeterli degilmi? Zaten bos yere bir dünya vergi, sigorta veriliyor Türkiye sartlarinda. Sende olmayan para, olmus gibi yapmanin ne anlami var?? Bu hava kime?

Back
X