Saç Kesim Şekilleri küt kesime ne dersınız ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lotus86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
109
-30
298
38
kızlar su an saclarım kuyruk sokumu hızasında. ama ben dıyorum kı omuzlarda kut kestıreyım . he bu arada esmerım ve sıyah sacta nasıl durur bılemedım . bu arada 27 yasındayım ve sac uzama hızımı kestıremıyorum . cunku hep uzun saclıydım hıc kısa kestırmedım . sımdı sızce bu sekılde kestırırsem su an kı halını alması ne kadar surer?

Bir anda o kadar kestirebilecek misiniz? Sonra pişman olmayın.

cok haklısınız bende cok tereddutteyım ama cok sıkıldım ve hıc kısa saclı olmadıgım ıcın merak edıyorum

Eklentiler

• h.webp
    h.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 2.163
cok haklısınız bende cok tereddutteyım ama cok sıkıldım ve hıc kısa saclı olmadıgım ıcın merak edıyorum
bende çok uzun saçlarımı bir anda küt kestirmiştim çok üzüldüm sonra uzuyana kadar çok uğraştım. şimdi kopça hizasında . sizde önler uzun arka küt olan model yapabilirsiniz kestirmeye cesaret etsem hemen yapcam.:)

bende çok uzun saçlarımı bir anda küt kestirmiştim çok üzüldüm sonra uzuyana kadar çok uğraştım. şimdi kopça hizasında . sizde önler uzun arka küt olan model yapabilirsiniz kestirmeye cesaret etsem hemen yapcam.:)

ıste alında su an en buyuk soırun ne kadar da uzar acaba yıne su an kı gıbı olur ?

ıste alında su an en buyuk soırun ne kadar da uzar acaba yıne su an kı gıbı olur ?
benim saçlarım çok çabuk uzuyor. 3 ayda 7 cm uzadı. ama senin nasıl olur tam kestiremiyorum. Ama modelin biraz tadını çıkartayım sonrada hızlıca uzasın dersen şampuanın içine aspirin at canım ben onu yapıyorum. bir kutu şampuanın içine 10 adet aspirin at. her yıkamada kullanmış olursun :)

benim saçlarım çok çabuk uzuyor. 3 ayda 7 cm uzadı. ama senin nasıl olur tam kestiremiyorum. Ama modelin biraz tadını çıkartayım sonrada hızlıca uzasın dersen şampuanın içine aspirin at canım ben onu yapıyorum. bir kutu şampuanın içine 10 adet aspirin at. her yıkamada kullanmış olursun :)

anaa ılk defa duydum bunu . 3 aydada 7 cm cok ıymıs yanlız

Düz küt saça bayılıyorum benimde saçlarım omuzlarımın biraz altında ve küt:)
saçlarım sarı bu arada

Ben de düz kumralım yani sarışına dönük
Siyaha boyatip kut kestirmek istiyordum acaba benimki de mi peruk gibi olur :cry:

Back
X