Bir anda o kadar kestirebilecek misiniz? Sonra pişman olmayın.
düz küt peruk gibi oluyo ve aşırı kullanışsız hafif katlı küt daha hoş duruyo bence
anlatmak istediğim şu tarz bişey işte :)evet dogru hafıf katlı uclara dogru ıncelsın dımı
anlatmak istediğim şu tarz bişey işte :)
anladm sen kısa istemiyosun omuz hizasından istiyosun o zaman bencede bunun gibi olsun düz kestirmebenım kıde bu
bende çok uzun saçlarımı bir anda küt kestirmiştim çok üzüldüm sonra uzuyana kadar çok uğraştım. şimdi kopça hizasında . sizde önler uzun arka küt olan model yapabilirsiniz kestirmeye cesaret etsem hemen yapcam.:)cok haklısınız bende cok tereddutteyım ama cok sıkıldım ve hıc kısa saclı olmadıgım ıcın merak edıyorum
bende çok uzun saçlarımı bir anda küt kestirmiştim çok üzüldüm sonra uzuyana kadar çok uğraştım. şimdi kopça hizasında . sizde önler uzun arka küt olan model yapabilirsiniz kestirmeye cesaret etsem hemen yapcam.:)
benim saçlarım çok çabuk uzuyor. 3 ayda 7 cm uzadı. ama senin nasıl olur tam kestiremiyorum. Ama modelin biraz tadını çıkartayım sonrada hızlıca uzasın dersen şampuanın içine aspirin at canım ben onu yapıyorum. bir kutu şampuanın içine 10 adet aspirin at. her yıkamada kullanmış olursun :)ıste alında su an en buyuk soırun ne kadar da uzar acaba yıne su an kı gıbı olur ?
benim saçlarım çok çabuk uzuyor. 3 ayda 7 cm uzadı. ama senin nasıl olur tam kestiremiyorum. Ama modelin biraz tadını çıkartayım sonrada hızlıca uzasın dersen şampuanın içine aspirin at canım ben onu yapıyorum. bir kutu şampuanın içine 10 adet aspirin at. her yıkamada kullanmış olursun :)
İşallah sanada faydalı olur kuzum :)anaa ılk defa duydum bunu . 3 aydada 7 cm cok ıymıs yanlız
İşallah sanada faydalı olur kuzum :)
Sonucu merak ediyoruz.tesekkur ederımmmmben gıdıorum biçtirmeye haydı bakalım
Sonucu merak ediyoruz.
Güle güle kullan canım.yaa cok guzel olduu cok rahatladım kızlar .. ve modelın aynısını yaptı . ınanılmaz modern ve sexı oldu hatta bıdaha uzatmayabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?