kütahya porselen karar veremedim sizce hangisi hanımlar(Resimli)

Bir de madem hem yemek takimi hem tencere seti alacaksaniz ceyiz seti alin. Buyuk zuccaciye magazalari birkac markadan karisik ceyiz setleri yapiyorla ve bir yemek ve tencere takimi parasina butun ihtiyaclari aliyosunuz ve kafanizdan derdi kalkiyor.

bayilerde öyle ama züccaciyelerde yinede indirim yapıyorlar

züccaciyeler garanti veriyor mu?
hisarın bayileri 100 yıl garanti veriyor.
kulpların rengi atarsa bile anında değiştiriyor. kapak kırılsa yenisini temin ediyor.

bu arada kayınvalidemin gündelik kullandığı çok şık güral yemek takımları var. dokuları kütahyayla çok benzer. sürekli makinada yıkıyor. renginde bi değişim gözlemlemedim.

Bir de madem hem yemek takimi hem tencere seti alacaksaniz ceyiz seti alin. Buyuk zuccaciye magazalari birkac markadan karisik ceyiz setleri yapiyorla ve bir yemek ve tencere takimi parasina butun ihtiyaclari aliyosunuz ve kafanizdan derdi kalkiyor.
benim istediğim şeyler hep farklı markadalardan o yüzden o biraz zor canım:(

züccaciyeler garanti veriyor mu?
hisarın bayileri 100 yıl garanti veriyor.
kulpların rengi atarsa bile anında değiştiriyor. kapak kırılsa yenisini temin ediyor.

bu arada kayınvalidemin gündelik kullandığı çok şık güral yemek takımları var. dokuları kütahyayla çok benzer. sürekli makinada yıkıyor. renginde bi değişim gözlemlemedim.
evet veriyorlar ...son söylediğin içimi rahatlattı sağol canım

Bu bölüm Bir Derdim Var bölümü.
Bu kaçıncı tencere tabak konusu açmanız, her tabak sorulunuzda soluğu BDV'de alıyorsunuz, kaç kere taşıdık, uyardık hala aynı şeyi yapıyorsunuz, kusura bakmayın ama bundan sonra bu tip konuları Bir Derdim Var bölümğne açmaya devam ederseniz taşınmayacak direkt kapatılacak ve uyarı alacaksınız.

Back
X