Kütahya'da doktor tavsiyesi

ben Kütahya da kuthan beye gittim. doğuma yaklaşık 25 gün var. şimdilik her şey normal görünüyor. epudural normal istediğimi söyledim gayet olumlu baktı. bakalım hayırlısı...

Volkan bey yaklaşık 6 ay önce kuzenime sezeryan doğum yaptırdı ve neredeyse enfeksiyondan kızcagız ölecekti karnındaki kesikten nerdeyse 3 su bardağı iltihap alındı o kadar söyleyeyim... ameliyat sırasında kullandıgı steril olmayan malzemeler yüzünden karın iç bölgesindeki dikişlerinde enfeksiyon oluştu sonrasında da ilgilenmedi hiç bir hastane sahip çıkmadı seni kim bu hale getirdiyse pisliğini temizlesin diyebildiler sonrasında özel buldugumuz bir doktor temizledi yarayı çıkan iltihabı görseydiniz bir daha o adamın adını agzınıza almazdınız suan 7 aylık hamileyim sezeryan asla olmamaya o adamın yaptıgı ameliyattan sonra karar verdim bir doktorun hastası çoğalınca o prenses doğumları yapmıyorlar artık bilginize ne kadar çok hasta o kadar az ilgi....

küzenine çok geçmiş olsun... ben kuthan beye gidiyorum onun da hastası çok bu durum kafama takılıyo açıkçası ama az hastası olan doktora gidip pişman olanı da gördüm valla insan işin içinden çıkamıyo. ama volkan doktor hakkında hep olumlu şeyler duymuştum. tabiki kimse mükemmel değil. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin.

herkesin yaşadığı kendine tabi. çok geçmiş olsun. benim de bir tanıdığımı doğum sırasında ölümden aldı volkan bey. başka bir dr. da olsaydım masada kalacaktım diyor yakınım. hergün dualar ediyor. üstelik kendi hastası değilken! ee ne olacak, nasıl olacak peki? nasıl karar vereceğiz??

ben kendi deneyimlerime dayanarak bu dr.u tavsiye ettim. prensesler gibi doğum yaptım. söylediğinizin tersine hastası da cok fazlaydı. sadece benimle bekleyen o saatte 13 hamile vardı. yine de prensestik yani. ben kimseyi savunmuyorum yoksa doğumdan sonraki kontrolden beri görmedim bile kendisini. yaklaşık 10 arkadaş bu dr.a gittik. hepimiz çok memnun kalıp dua ettik. tabi ki herkes her doktora uyuşamaz. ama bence volkan beyin tıp ve tekonoloji bilgisini de yabana atılamaz. pansumancı bile seni kim ameliyat etti bu nasıl düzgün bir kesik ve yaradır demişti.

ben şimdiki hastanesine gitmedim, doğumumda başka bir yerdeydi. o yüzden hastane hakkında da yorum yapmıyorum. zaten dikkat ederseniz burası dr. tavsiyesi başlığı.

ayrıca kuthan beye giden arkadaşım. kuthan bey'e kim gittiyse normal doğum diye gider, sezeryan olur çıkar. ha illa normal diye tutturanlar da cok zor kendine gelir haberin olsun. bu konuda daha fazla yazmak isterdim ama artık dr.luk, hastaneler ticaret kapısı oldu. kimsenin işini baltalamayalım.

herkese hayırlı doğumlar, nur topu gibi evlatlar..

Son düzenleme:

amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız miniklerimizi. Kuthan Bey iyidir diye bende duyuyorum ama bu biraz senin doktorunla frekansının tutması ve güveninle alakalı ben hamile kalmadan önce Volkan Bey e de gittim ama şuan özel hastanede olmasına ragmen ben o hastaneden de nefret ediyorum belediye ekmek kuyrugu gibi bir kuyruk oluyor randevu alıyorsun hiç bi randevu saatinde muayene olamıyorsun içerdeki sağlık memuru kimliğini alıyor artık ne çıkarsa bahtına keyfi ne zaman isterse o zaman çağırıyor sen sabah 10 a randevu alırsın 12 de muayene olabilirsin devlet hastanelerinde bile bu uygulama kalktı kaldıki para ödeyipte o kuyrugu bekletmeye kimin hakkı var.yani koordinasyon 0. Volkan Beyde doğru düzgün ilgilenmiyor test istedi ama sonucu için gittiğimde kapısından hemşiresi sadece bir reçete uzatmaya tenezzül edebildi üstüne birde kuzenimin doğumu olunca ben acilen başka bir doktor araştırdım hem ilgisiz hemde o eziyet zaten stresli bi işim var bide doktor beklerken strese giremem. Anadolu hastanesi favorim çünkü doktorlar çok ilgili ve beklemiyorsun. en fazla 15-20 dk oynuyor randevu.en güzeli de normal doğum bile yapsan doktorun geliyor yanına saat kaç olursa olsun. Arkadaşlarımdan doğum yapanlar oradan memnunlar.

Son düzenleme:
bu cumartesi sezeryan doğumum var. böyle kısmet oldu. açıkçası benm gönlümden de geçen böyle olmasıydı. normal doğumdan çok korkuyordum. inş. hakkımda hayırlısı budur.

bu cumartesi sezeryan doğumum var. böyle kısmet oldu. açıkçası benm gönlümden de geçen böyle olmasıydı. normal doğumdan çok korkuyordum. inş. hakkımda hayırlısı budur.

Canim bebegin umarim saglikla dogmustur kocamanda olmustur o simdi:)) bende 13 ekimde normal dogum yaptim Meryem Hanimla cok memnun kaldim korkulacak bisey yokmus:) bebislerimiz saglikla buyusunlerde dogumun hepsinin sonu guzel onlari orunce hersey geciyor

sağlıkla doğdu çok şükür şimdi 4 ayını bitirdi. maşallah senin kuzuna da. çok tatlı oluyorlaryaaa
bakmaya doyamıyorum.

Meliha hanim bilgili aktif bir doktor. eger cok soru sormayan, cok hassas olmayan bir anne adayiysaniz meliha hanim tam size gore...ben ilk dogumumda gittim kendisine. Bazen cok iyi bazen de egosunu yenemeyen kurdugu cumleleri birlestirince sonuca varilamayan bir doktor.eger duygusal bir insansaniz bu daha duygusal olan doneminizde daha iyi arastirin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…