allah allah biz nerdeyse 10 tanıdık volkan beye gittik hiç bir sorun yaşamadık hatta çok rahat edip çok dua ettik adama. ters ameliyat falan ilk defa senden duydum, ters ameliyatları genelde burda bir bayan dr var adını vermiyim o yapar, karıştırmış olmasınlar.. hatta pansumancım bile seni kim ameliyat etti bu ne güzel kesik demişti yanii..
bu dr u tavsiye ettiğine inanamıyorum
Volkan bey yaklaşık 6 ay önce kuzenime sezeryan doğum yaptırdı ve neredeyse enfeksiyondan kızcagız ölecekti karnındaki kesikten nerdeyse 3 su bardağı iltihap alındı o kadar söyleyeyim... ameliyat sırasında kullandıgı steril olmayan malzemeler yüzünden karın iç bölgesindeki dikişlerinde enfeksiyon oluştu sonrasında da ilgilenmedi hiç bir hastane sahip çıkmadı seni kim bu hale getirdiyse pisliğini temizlesin diyebildiler sonrasında özel buldugumuz bir doktor temizledi yarayı çıkan iltihabı görseydiniz bir daha o adamın adını agzınıza almazdınız suan 7 aylık hamileyim sezeryan asla olmamaya o adamın yaptıgı ameliyattan sonra karar verdim bir doktorun hastası çoğalınca o prenses doğumları yapmıyorlar artık bilginize ne kadar çok hasta o kadar az ilgi....
Volkan bey yaklaşık 6 ay önce kuzenime sezeryan doğum yaptırdı ve neredeyse enfeksiyondan kızcagız ölecekti karnındaki kesikten nerdeyse 3 su bardağı iltihap alındı o kadar söyleyeyim... ameliyat sırasında kullandıgı steril olmayan malzemeler yüzünden karın iç bölgesindeki dikişlerinde enfeksiyon oluştu sonrasında da ilgilenmedi hiç bir hastane sahip çıkmadı seni kim bu hale getirdiyse pisliğini temizlesin diyebildiler sonrasında özel buldugumuz bir doktor temizledi yarayı çıkan iltihabı görseydiniz bir daha o adamın adını agzınıza almazdınız suan 7 aylık hamileyim sezeryan asla olmamaya o adamın yaptıgı ameliyattan sonra karar verdim bir doktorun hastası çoğalınca o prenses doğumları yapmıyorlar artık bilginize ne kadar çok hasta o kadar az ilgi....
küzenine çok geçmiş olsun... ben kuthan beye gidiyorum onun da hastası çok bu durum kafama takılıyo açıkçası ama az hastası olan doktora gidip pişman olanı da gördüm valla insan işin içinden çıkamıyo. ama volkan doktor hakkında hep olumlu şeyler duymuştum. tabiki kimse mükemmel değil. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin.
bu cumartesi sezeryan doğumum var. böyle kısmet oldu. açıkçası benm gönlümden de geçen böyle olmasıydı. normal doğumdan çok korkuyordum. inş. hakkımda hayırlısı budur.
Canim bebegin umarim saglikla dogmustur kocamanda olmustur o simdi:)) bende 13 ekimde normal dogum yaptim Meryem Hanimla cok memnun kaldim korkulacak bisey yokmus:) bebislerimiz saglikla buyusunlerde dogumun hepsinin sonu guzel onlari orunce hersey geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?