Kütahya'da doktor tavsiyesi

volkana git. hamile kalmadan önce başladım, doğumumu da o yaptırdı. kütahyada üzerine tanımam..

volkana git. hamile kalmadan önce başladım, doğumumu da o yaptırdı. kütahyada üzerine tanımam..

sağol canım cevap verdiğin için volkan bey bendede ağır basıyordu..peki bir sorum olacak sen normal doğum mu yaptın?yani ben bir aksilik olmassa normal istiyorum,doktorla genelde sezeryana yönlendiriyor.

ben sezeryan yaptım. bel fıtıgı ameliyatı geçirmiştim, bir de oğluş kiloluydu biraz. ama volkan beye iletirsin nasıl doğum istediğini, o da yönlendirir fiziki durumuna göre. istemekle olmuyor, şartların da elverişli olması gerekiyor. allah gönlüne göre versin..

sezeryandan da çok memnun kaldım, hiçbir sorun yaşamadım. gayet rahattım.

bijoux

merhaba ne zaman dogum yaptın bende hamıleyım kütahyada yenıyım bugun ılk kontrolume gıttım...volkan beye ıyı bır doktor senın yorumlarını okuyarak gıttım bide
inş sonuna kadar hersey yolunca gider...

merhaba,
ben 1,5 yıl oldu dogum yapalı. bir daha gidersen zeynep ve özgenin selamı var de daha iyi ilgilenir, biz baya iyiydik zamanında :) cok iyi ve bilgili bir dr.dur kendisi. ama uyuşmak da önemli tabi herkes her dr.u sevecek diye birşey yok..

kütahyada yeni misin? şuraya bir bak derim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/eller/729-kutahya-43-a-39.html

çok saol :) cevabın ıcın doktoru beyendım...ılgı var... gıdıcem tatlım 2 haftam var ..

bende volkan aksakallıya gidiyorum ve çok memnunum.. 3üz gebeliğim var.. öncesinde başka bi doktora gidiyordum 3üz gebeliğimin 1isini sonlandırmamız gerektiğini söyledi çok moralim bozuldu. volkan beye geçtim bunun üzerine.. gayet sağlıklı olduklarını ve 3ünüde doğurabileceğimi söyledi şimdilik bi sorun olmadığını söyledi ve güzel gidiyor bebeklerimin gelişimi.. o yüzden doktorumdan çok memnunum.. işini biliyor..

bende dün buradaki yorumları okuyarak gittim şimdilik çok memnun kaldım.özelliklede allttan ultrason yapmaması beni çok şaşırtı ve mutlu etti

evet zeynpe ben de epeydir ona gidiyorum ve 1 kere bile alttan bakmadı.. zaten dikkat ettiysende odasında alttan bakmak için o koltuk yok..

3 üz müüüü inanmıyorum allah yardımcın olsun herr bakımdan. umarım sağlıklı sıhhatli dogar büyürler

bende dün buradaki yorumları okuyarak gittim şimdilik çok memnun kaldım.özelliklede allttan ultrason yapmaması beni çok şaşırtı ve mutlu etti

evet alttan bakmıyor çok gerekli olmadıkça. bana bir kere bakmak zorunda kalmıştı çünkü bebeğin kalp atışının durduğundan emin olmak zorundaydı. özür dilemişti önce. zaten işin ehli değilse hemen vaginal ultrasona el atıyor doktorlar. işini biliyorsa karından bakmak yetiyor.

merhabalar taze anneler umarım tum aylarınız da saglıklı ve mutlu olursunuz :)

Sanada merhaba canım.. İnşallah hep beraber :)

3 üz müüüü inanmıyorum allah yardımcın olsun herr bakımdan. umarım sağlıklı sıhhatli dogar büyürler

Evet 3üzdü. Sonra 4.ü tıfılımızı da gördük. Ama Volkan bey ve İstanbul'da ki bir kaç doktor daha, '4ünüde doğuramazsın erken doğum olur' diye söyleyince, Çapa'da 2 tanesi sonlandırıldı
Şimdi 2izlerimle devam ediyorum canım.. İnşallah bunlar sağlıkla devam ederler..

İyi akşamlar bayanlar..

Kulübe bugün katıldım.Umarım karşılıklı paylaşımlar da bulunup,istifade edebiliriz..

Bugün 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Bu benim 3. hamileliğim...Uzunn bi aradan sonra farklı duygular yaşattı bana..Bebek okşamasını özlemiştim:))

Bana Kütahya'da son dönemde hangi doktoru tavsiye edersiniz.Sevgiler...

Teşekkür ederim.Cuma günü Volkan Bey'e gittim. Kesenin de görünmesiyle hamileliğim kesinlik kazandı.(35 yaşından sonra,teste rağmen inanasım gelmiyordu.)
Bugün itibariyle 5+4 günlük hamileyim.Haftaya da nasipse; kalp atışlarını kontrol için gideceğim..

Tavsiyeniz için teşekkürler...

cok gecmıs olsun ben de bir bebek dusurmustum anlayabiliyorum

Sağolun..Size de geçmiş olsun..Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin..Anne için zor bir durum..

Son düzenleme:
kütahya'da oturan arkadaşlar son zamanlardaki kadın doğumculardan memnun kaldığınız doktor varmı? kimleri öneriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…