volkana git. hamile kalmadan önce başladım, doğumumu da o yaptırdı. kütahyada üzerine tanımam..
bijoux
merhaba ne zaman dogum yaptın bende hamıleyım kütahyada yenıyım bugun ılk kontrolume gıttım...volkan beye ıyı bır doktor senın yorumlarını okuyarak gıttım bide
inş sonuna kadar hersey yolunca gider...
merhaba,
ben 1,5 yıl oldu dogum yapalı. bir daha gidersen zeynep ve özgenin selamı var de daha iyi ilgilenir, biz baya iyiydik zamanında :) cok iyi ve bilgili bir dr.dur kendisi. ama uyuşmak da önemli tabi herkes her dr.u sevecek diye birşey yok..
kütahyada yeni misin? şuraya bir bak derim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/eller/729-kutahya-43-a-39.html
evet zeynpe ben de epeydir ona gidiyorum ve 1 kere bile alttan bakmadı.. zaten dikkat ettiysende odasında alttan bakmak için o koltuk yok..
evet zeynpe ben de epeydir ona gidiyorum ve 1 kere bile alttan bakmadı.. zaten dikkat ettiysende odasında alttan bakmak için o koltuk yok..
3 üz müüüübende volkan aksakallıya gidiyorum ve çok memnunum.. 3üz gebeliğim var.. öncesinde başka bi doktora gidiyordum 3üz gebeliğimin 1isini sonlandırmamız gerektiğini söyledi çok moralim bozuldu. volkan beye geçtim bunun üzerine.. gayet sağlıklı olduklarını ve 3ünüde doğurabileceğimi söyledi şimdilik bi sorun olmadığını söyledi ve güzel gidiyor bebeklerimin gelişimi.. o yüzden doktorumdan çok memnunum.. işini biliyor..
bende dün buradaki yorumları okuyarak gittim şimdilik çok memnun kaldım.özelliklede allttan ultrason yapmaması beni çok şaşırtı ve mutlu etti
merhabalar taze anneler umarım tum aylarınız da saglıklı ve mutlu olursunuz :)
3 üz müüüüinanmıyorum allah yardımcın olsun herr bakımdan. umarım sağlıklı sıhhatli dogar büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?