meraba canlarım ben kütahyalıyım ama bursada yaşıyorum yengemde ayşe hanımda doğum yaptı ozaman yeni gelmişti kütahyaya çok memnun kaldık sezeyan olmuştu kendisi girdi hep ilgilendi şimdi arkadaşımda onun hastası eskisi kadar ilgilenmediğini çok kalabalık olduğunu söylüyorlar bide meliha hanım var evliya çelebide onada iyi diyorlar yeni açılan hastanede çok iyiymiş yeni olan her doktor daha iyi bence müşteri kazanmak için dahada özen gösteriyorlar ne güzel memleketimi çok özledim benim için suyundan içinn
çok teşekkürler ceylancım Allah yardımcınız olsun inşallah yinede en iyi doktor ayşe hanım sen ona devam et birde evliya çelebiye yeni bir doktor gelmiş oda iyiymiş ismini bilmiyorum ama öğrenip söylerim size
Arkadaşlar Bana İlgili Bir doktor tavsiye edebilir misiniz
Teşekkür ederim :1hug:
canım başıma gelenleri bi bilsen çok kötüyüm devamlı ağlıyorum cuma günü dr gittik 8 haftalık olmuş ama bebek görünmedi boş gebelikten şüphelendi cumartesi eskişehire gidecem orda mine hanım varmış ultrasonları farklıymış bakalım hayırlısı kesin sonuç o zaman belli olacak kütahyada ki dr güvenmiyorum artık hem benimkinin ultrasonu eskilerden çok tutarsız konuştu bu sefer moralim çok bözuuuk
Arkadaşlar hepinize merhabalar.ben de kütahyada yaşıyorum.yaklaşık 4 ay önce doğum yaptım.birçok doktora gittim, (eskişehirdekiler dahil) evliya çelebi devlet hastanesinden meliha kovancı da karar kıldım. (hayatım en doğru kararı oldu).benim doktor seçimimde bazı kriterlerim vardı.bunlardan birincisi nerden mezun olduğu,tecrübesi ve tabii ki ilgisi.meliha hanım istanbul çapa mezunuymuş ayrıca uzmanlığınıda istanbulda yapmış.her türlü vakaayı görmüş yani.ilgi,bilgi derseniz harika. Doktorluk mesleğini layıkıyla yapan bir hekim..insanı rahatlatıcı bir yanı var.psikolojinizi düzeltiyor. Tüp bebek üzerine de çalışmaları varmış.her bakımdan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. :) sevgiler....
meraba canlarım ben kütahyalıyım ama bursada yaşıyorum yengemde ayşe hanımda doğum yaptı ozaman yeni gelmişti kütahyaya çok memnun kaldık sezeyan olmuştu kendisi girdi hep ilgilendi şimdi arkadaşımda onun hastası eskisi kadar ilgilenmediğini çok kalabalık olduğunu söylüyorlar bide meliha hanım var evliya çelebide onada iyi diyorlar yeni açılan hastanede çok iyiymiş yeni olan her doktor daha iyi bence müşteri kazanmak için dahada özen gösteriyorlar ne güzel memleketimi çok özledim benim için suyundan içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?