Kütahya'da doktor tavsiyesi

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Arkadaşlar Bana İlgili Bir doktor tavsiye edebilir misiniz
Teşekkür ederim :1hug:

canım bende araştırıyorum ben şu an hamileyim kanamam geliyor ben atalay yıldırıma gidiyordum ama değiştirmeyi düşünüyorum banada ayşe hanımı tavsiye ettiler hayırlısı bakalım

meraba canlarım ben kütahyalıyım ama bursada yaşıyorum yengemde ayşe hanımda doğum yaptı ozaman yeni gelmişti kütahyaya çok memnun kaldık sezeyan olmuştu kendisi girdi hep ilgilendi şimdi arkadaşımda onun hastası eskisi kadar ilgilenmediğini çok kalabalık olduğunu söylüyorlar bide meliha hanım var evliya çelebide onada iyi diyorlar yeni açılan hastanede çok iyiymiş yeni olan her doktor daha iyi bence müşteri kazanmak için dahada özen gösteriyorlar ne güzel memleketimi çok özledim benim için suyundan içinn

Ben gelin geldim Kütahya'ya suyundan içemiyorum ama senin için bir kerecik içerim ..
Canım Ayşe hanım çok iyi diyorlar Meliha Kovancı iyi diyorlar
Offf..Şansa artık biri ilgi alaka göstersin bana :çok üzgünüm:
Eniyisi Volkan Aksakallı .........

Son düzenleme:
çok teşekkürler ceylancım Allah yardımcınız olsun inşallah yinede en iyi doktor ayşe hanım sen ona devam et birde evliya çelebiye yeni bir doktor gelmiş oda iyiymiş ismini bilmiyorum ama öğrenip söylerim size

Daha ayşe hanıma gitmedim hiç benim gitmediğim doktor kalmadı
himmet salim hekimsinandaki doktor hiçbirinden memnun kalmadım.Yenilerde Anadolu Hastanesi Açıldı Ordaki çok iyi ama bekle dediği için başka birine gözükmek istiyoruma.s.

Son düzenleme:
gaybi bey mi ilk defa duyuyorum
Telefonunu bilen var mı??

Allah yardımcın olsun canım zor bu hamilelik bende ilkte çok sıkıntı çektim bi doğum yapmış kadar oldum kürtaj oldum boş gebelikten gaybi bey iyi eski bi doktor çok metini duydum devlet hastanesinde kızken ben ona giderdim adet ağrılarımda

evet canım 22 haftalık hamileyim nasipse bi oğluşum olacak şimdiye kadar herşey gayet iyi sağlıklı çok şükür senin kanaman nasıl oldu sen kaç haftalık hamilesin

Arkadaşlar Bana İlgili Bir doktor tavsiye edebilir misiniz
Teşekkür ederim :1hug:

canım rabbim tamamına erdirsin inş benim 6 haftalık salı konturolüm vardaha kalp atışını duymadık kanamam kahverengi leke halindedevbam ediyor hayırlısı bakalım ne olacak piskolajim çok bozuk benim de ikinci ilki düşük olmuştu şu anda pregostron kullanıyorum

RABBİM yardımcın olsun inşallah çok yorma kendini bol bol yat dinlen inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin napalım bizimkide yata yata büyüyecek:roflol:

NAsılsınız kızlar ben hala dr.a karar veremedim sağlık ocağında çalışan yakınımız meliha kovancı dedi

Sevvin ne yaptın güzelim bebişin nasıl hangi dr.a gidiyorsun

canım başıma gelenleri bi bilsen çok kötüyüm devamlı ağlıyorum cuma günü dr gittik 8 haftalık olmuş ama bebek görünmedi boş gebelikten şüphelendi cumartesi eskişehire gidecem orda mine hanım varmış ultrasonları farklıymış bakalım hayırlısı kesin sonuç o zaman belli olacak kütahyada ki dr güvenmiyorum artık hem benimkinin ultrasonu eskilerden çok tutarsız konuştu bu sefer moralim çok bözuuuk

İnan bende çok üzüldüm Eskişehirde mine hanım yerine hikmet hassa tavsiye ediyorlar profmuş birde turgay şener hikmet hassa dalında 1 numara diyorlar

Merhabalar arkadaşım ,a.s.
Öncellikle yavrunla bir ömrüne ömür katacak yıllar Dilerim.tavsiye üzerine Volkan Aksakallı ' ya başladım.Dediklerine harfiyen katılıyorum Gitmediğim dr.kalmamışken Volkan Beyi bulmakla mucizemi bulmuş oldum.Meleğime bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum Çok ilgili ve tecrübeli Kütahya'da tek geçebileceğim biricik doktorum..:lepi: Tarih 22 03 2010 Volkan Bey sayesinde HAMıLEYıMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:

bakın ben size en başında söylemiştim güvenebileceğiniz doktoru bulduğunuza sevindim bende buldum bi doktor hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum:Saruboceq: hamişliğin tadını çıkaralım birlikteeeeehihoyyyt

Canım,
benim iki çocuğumunda doğumunu DR.MELİHA hanım yaptı.
hakkını yiyemem allah aşkına doktorluğu , ilgi alakası ve özverili oluşu FEVKALADE.....
ona her zaman duacıyım..gecenin hangi saati olursa olsun ilgilenir ...kendisi birebir ilgilenir...
hala da öyle olduğunu duyuyorum ... herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
Olumsuz hiç birşeyi aklınızdan bile geçirmeyin...herşey güzel oluyor...ASIL SİZLER DOĞUMDAN SONRASINI DÜŞÜNÜN VE HAZIRLIK YAPIN...
sağlıcakla kalın

Kızlar çok sevindim Böyle Duydukça daha çok umutlanıyorum Hepinize hayırlı umlar bana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bebişim olsun diye uğraşıyorum :a015ualarınızı esirgemeyin tüm hamile kalmak isteyenlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…