Travmalarınız için terapi alsanız daha doğru olmaz mı? Ya da doğum gününüzü sileceksiniz , soranlar eş dost vs bilmeyecek. Sorana yok diyeceksiniz. Ama üzerine gidip çözmeniz daha doğruMerhaba kızlar ;
Aslında pek dert sayılmaz ama beni yoruyor bu durum. Yakında doğum günüm var, hayatımdaki travmatik olaylar hep doğum günüme denk gelmiştir. Bir de her şey benim kontrolüm dışında gerçekleşiyor çok ilginç bir biçimde. Üstüne eşimin katıksız odun olması da eklenince, ben doğum günlerimden nefret ettim. Bildiğiniz fiziksel olarak nefesim daralıyor, midem bulanıyor düşününce bile. Arkadaşlarıma bunu anlatamıyorum, aslında beni mutlu etmeye çalışıyorlar biliyorum fakat mutlu olmuyorum. Geçen sene özellikle söyledim istemediğimi, yine kutladılar ve yine berbat ötesi bir gün oldu. Galiba içten içe istediğimi düşünüyorlar. Kendime de kızıyorum neyi abartıyorsun bu kadar diye ama yine bana nefes darlığı geldi resmen. Eskiden çok severdim çok heves ederdim ama hem her seferinde istisnasız ekstrem ve travmatik bir şey yaşamak, hem de sürekli hevesimin kursağımda bırakılması beni bu hale getirdi sanırım. Şu an köydeyiz, dolayısıyla kaçacak pek bir yerim yok hani kızımı alıp bir yerlere gideyim desem her yer çok uzak çocuğu yollarda sürüklemek istemiyorum. Onları kırmadan, üzmeden gerçek manada mutlu olmadığımı nasıl anlatabilirim daha ? Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden
Köydeyim çok işlerim var geçen seneki gibi sürpriz doğum günü yapmayın gelemem boşa masraf yapmayın diye söyleyin
Travmalarınız için terapi alsanız daha doğru olmaz mı? Ya da doğum gününüzü sileceksiniz , soranlar eş dost vs bilmeyecek. Sorana yok diyeceksiniz. Ama üzerine gidip çözmeniz daha doğru
bundan böyle artik dogum günümü kutlanmasini istemiyorum herkese duyulur diye herkese mesaj yollayabilirsin meselaMerhaba kızlar ;
Aslında pek dert sayılmaz ama beni yoruyor bu durum. Yakında doğum günüm var, hayatımdaki travmatik olaylar hep doğum günüme denk gelmiştir. Bir de her şey benim kontrolüm dışında gerçekleşiyor çok ilginç bir biçimde. Üstüne eşimin katıksız odun olması da eklenince, ben doğum günlerimden nefret ettim. Bildiğiniz fiziksel olarak nefesim daralıyor, midem bulanıyor düşününce bile. Arkadaşlarıma bunu anlatamıyorum, aslında beni mutlu etmeye çalışıyorlar biliyorum fakat mutlu olmuyorum. Geçen sene özellikle söyledim istemediğimi, yine kutladılar ve yine berbat ötesi bir gün oldu. Galiba içten içe istediğimi düşünüyorlar. Kendime de kızıyorum neyi abartıyorsun bu kadar diye ama yine bana nefes darlığı geldi resmen. Eskiden çok severdim çok heves ederdim ama hem her seferinde istisnasız ekstrem ve travmatik bir şey yaşamak, hem de sürekli hevesimin kursağımda bırakılması beni bu hale getirdi sanırım. Şu an köydeyiz, dolayısıyla kaçacak pek bir yerim yok hani kızımı alıp bir yerlere gideyim desem her yer çok uzak çocuğu yollarda sürüklemek istemiyorum. Onları kırmadan, üzmeden gerçek manada mutlu olmadığımı nasıl anlatabilirim daha ? Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden
Bende Bayramları hiç sevmiyorum o gün bi an önce geçsin diye dua ediyorum kırıldığınız insanlarla karşılaşmak samiyetsiz ortam zoraki konuşmalar iğneleyici laf sokmalar şimarık insanlarBen sizi anlıyorum bende bayramları hiç sevmem.
Aslında bu duyularla alakalı..
Ortamda bir müzik çalarken kötü bir hadise yasamissaniz o müziği dinlemekten imtina edebilirsiniz.
Yahut bir mülakata x renk bir elbise ile gitmisseniz,olsumsuz geçmesi durumunda farklı bir mülakata o elbiseyle gitmek istemeyebilirsiniz.
Doğum günü de sizin için bu..
Belirli bir mantığa sokması güç.
Sizi depresyona iten bir doğum gününü insanların anlaması çok zor.
En mantıklısı sakın kalmak,derin bir nefes almak,abartısız sade ve kısa bir organizasyon tercih ettiğinizi belirtmek bence.
cogunlukla yorumlarinizi cok mantikli akli basinda buluyorum ama bu yorumun sanki mantik disi gibi olmus ufak buyük organizyon ne fark ederki istemiyormus dogumgünü kutlamak yinede siz ufak tefekte olsa kutla yorumunuzu anlayamadim selamlar :)Aslında bu duyularla alakalı..
Ortamda bir müzik çalarken kötü bir hadise yasamissaniz o müziği dinlemekten imtina edebilirsiniz.
Yahut bir mülakata x renk bir elbise ile gitmisseniz,olsumsuz geçmesi durumunda farklı bir mülakata o elbiseyle gitmek istemeyebilirsiniz.
Doğum günü de sizin için bu..
Belirli bir mantığa sokması güç.
Sizi depresyona iten bir doğum gününü insanların anlaması çok zor.
En mantıklısı sakın kalmak,derin bir nefes almak,abartısız sade ve kısa bir organizasyon tercih ettiğinizi belirtmek bence.
Aynen öyle ve illaki bir huzursuzluk çıkar ya da tartışma. Sırf ailemi mutlu etmek için gidiyorum. Bi de gelenlere hizmet.Bende Bayramları hiç sevmiyorum o gün bi an önce geçsin diye dua ediyorum kırıldığınız insanlarla karşılaşmak samiyetsiz ortam zoraki konuşmalar iğneleyici laf sokmalar şimarık insanlar
İstemiyorum demek yerine gerçeği ayrıntı vermeden söyleyin. "Mutlu olmuyorum" ya da sebep sorusunun gelmesini istemiyorsanız "saçma buluyorum" diye ekleyebilirsiniz. Isrardan hoşlanmadığınızıda bir şekilde hissettirmeniz gerekiyor. Ben sizi anlıyorum bende bayramları hiç sevmem.
Sinir olduğum bir yengem var. Gecen bayram dayıma bir sokak ötekideki öteki yakın akrabama yürürken karşılaştık. Aa eve geçelim hadi yaptı sevimsiz, hayır size gelmiycem iyi bayramlar deyip geçtim :) Ben de eskiden nefret ederdim annem sürüklerdi. Artık görüşmek istemediğimle asla görüşmüyorum, bayramlar daha keyifli :)Bende Bayramları hiç sevmiyorum o gün bi an önce geçsin diye dua ediyorum kırıldığınız insanlarla karşılaşmak samiyetsiz ortam zoraki konuşmalar iğneleyici laf sokmalar şimarık insanlar
Keşke aile yanında geçirsem razıyım Hiç bi bayram güzel geçtiğini hatırlamıyorum Aile uzak olunca mecbur eş tarafında geçiriyorum her bayram kaos la bitiyorAynen öyle ve illaki bir huzursuzluk çıkar ya da tartışma. Sırf ailemi mutlu etmek için gidiyorum. Bi de gelenlere hizmet.
Terapi almayı düşündünüz mü? online psikolojik danısmanlık alabileceğiniz firmalar var
Büyük olursa zaman bakımından uzun sürme ihtimali var..cogunlukla yorumlarinizi cok mantikli akli basinda buluyorum ama bu yorumun sanki mantik disi gibi olmus ufak buyük organizyon ne fark ederki istemiyormus dogumgünü kutlamak yinede siz ufak tefekte olsa kutla yorumunuzu anlayamadim selamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?