Kutlama mesajı ama sonrası yok

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanımlar
Eskiden ayrılmış olduğunuz bir erkek yılbaşında kutlama mesajı atsa ne düşünürsünüz? Ardindan da Şu şekilde devam etti konuşma " nasilsin? En son ayrildigimizda seni çok kırdım özür dilerim"
Bu mesajı değer verdiğim biri çekti ynt falan verdim. Görüşürüz iyi akşamlar falan dedik o gün öyle kaldı. Bi daha da mesaj falan atmadı.
Sizce kendini mi hatırlatmak istiyor. Yoklama mi cekiyor. Yoksa cidden bana ters davrandı ayrılırken onun için yalnızca özür mu dilemek istiyor. Çünkü bu mesajlasmalarsan sonra birkaç gün geçti ama hiç mesaj atmadi

Bana da bir benzeri atıldı,hatta ben de özür diledim geçmiş için.İyi ki de atmış.En azından rahat hissediyorum bazı konularda.
Tekrar mesaj atmadıysa geri dönmek için olduğunu sanmıyorum bu arada,başka bir şeyi bahane eder bu 2 hafta içinde elbet mesaj atardı bence.

Bana da bir benzeri atıldı,hatta ben de özür diledim geçmiş için.İyi ki de atmış.En azından rahat hissediyorum bazı konularda.
Tekrar mesaj atmadıysa geri dönmek için olduğunu sanmıyorum bu arada,başka bir şeyi bahane eder bu 2 hafta içinde elbet mesaj atardı bence.

Anladım. Ben de msj atsam mı diyorum ama boş yere olumsuz cvp almak istemiyorum

Anladım. Ben de msj atsam mı diyorsun ama boş yere olumsuz cvp almak istemiyorum

Hmm,ben mesaj attım ama olumlu döneceğinden azıcık emin olduğum için :KK53: Kötü ayrıldıysanız ve söylemek istediğiniz bir şey varsa atın,yoksa unutun gitsin.Çok isterse o bir şeyi bahane edip yazar zaten.

Senden bi ilgi görmediyse belki geri çekilmiş olabilir, soğuk sert falan mı konuştun?
Eğer öyle değilse tekrar yazar bence. Yoklama çekmiş belli ki.

Merhaba hanımlar
Eskiden ayrılmış olduğunuz bir erkek yılbaşında kutlama mesajı atsa ne düşünürsünüz? Ardindan da Şu şekilde devam etti konuşma " nasilsin? En son ayrildigimizda seni çok kırdım özür dilerim"
Bu mesajı değer verdiğim biri çekti ynt falan verdim. Görüşürüz iyi akşamlar falan dedik o gün öyle kaldı. Bi daha da mesaj falan atmadı.
Sizce kendini mi hatırlatmak istiyor. Yoklama mi cekiyor. Yoksa cidden bana ters davrandı ayrılırken onun için yalnızca özür mu dilemek istiyor. Çünkü bu mesajlasmalarsan sonra birkaç gün geçti ama hiç mesaj atmadi

Hayatindaki kisi buyuk ihtimal anasindan emdigi sutu burnundan getiriyor ya da imkansiz bi aska tutuldu buyuzden de Allah belami verdi kime ne yaptim ben derken aklina geldiniz bence.
Bir nevi vicdan temizligi yapmis msj atarak

Merhaba hanımlar
Sonrasında devamını getirmemiş kaç gün geçmiş yazmamış. Çok bi beklentiye girmeyin bence. Muhtemelen boşta kaldı canı sıkıldı da yazdı. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama gerçekten vicdan azabı duyup özür dilemek için yazsaydı devamını da getirirdi diye düşünüyorum.

Back
X