- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Bana da bir benzeri atıldı,hatta ben de özür diledim geçmiş için.İyi ki de atmış.En azından rahat hissediyorum bazı konularda.
Tekrar mesaj atmadıysa geri dönmek için olduğunu sanmıyorum bu arada,başka bir şeyi bahane eder bu 2 hafta içinde elbet mesaj atardı bence.
Yoklama bi kaç gün sonra tekrar yazar. Boşta kaldı zaar.
Anladım. Ben de msj atsam mı diyorsun ama boş yere olumsuz cvp almak istemiyorum
Senden bi ilgi görmediyse belki geri çekilmiş olabilir, soğuk sert falan mı konuştun?
Eğer öyle değilse tekrar yazar bence. Yoklama çekmiş belli ki.
Ben umursamadığım birisine mesaj atmam özürde dilemem. umursuyorsam yaparım.
Atma tabiki niye özür dilerim tekrar baris alim dememiş kiMesaj atsam mı acaba...terslenmesinden korkuyorum
Atma tabiki niye özür dilerim tekrar baris alim dememiş ki
Merhaba hanımlar
Eskiden ayrılmış olduğunuz bir erkek yılbaşında kutlama mesajı atsa ne düşünürsünüz? Ardindan da Şu şekilde devam etti konuşma " nasilsin? En son ayrildigimizda seni çok kırdım özür dilerim"
Bu mesajı değer verdiğim biri çekti ynt falan verdim. Görüşürüz iyi akşamlar falan dedik o gün öyle kaldı. Bi daha da mesaj falan atmadı.
Sizce kendini mi hatırlatmak istiyor. Yoklama mi cekiyor. Yoksa cidden bana ters davrandı ayrılırken onun için yalnızca özür mu dilemek istiyor. Çünkü bu mesajlasmalarsan sonra birkaç gün geçti ama hiç mesaj atmadi
Sonrasında devamını getirmemiş kaç gün geçmiş yazmamış. Çok bi beklentiye girmeyin bence. Muhtemelen boşta kaldı canı sıkıldı da yazdı. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama gerçekten vicdan azabı duyup özür dilemek için yazsaydı devamını da getirirdi diye düşünüyorum.Merhaba hanımlar
Eskiden ayrılmış olduğunuz bir erkek yılbaşında kutlama mesajı atsa ne düşünürsünüz? Ardindan da Şu şekilde devam etti konuşma " nasilsin? En son ayrildigimizda seni çok kırdım özür dilerim"
Bu mesajı değer verdiğim biri çekti ynt falan verdim. Görüşürüz iyi akşamlar falan dedik o gün öyle kaldı. Bi daha da mesaj falan atmadı.
Sizce kendini mi hatırlatmak istiyor. Yoklama mi cekiyor. Yoksa cidden bana ters davrandı ayrılırken onun için yalnızca özür mu dilemek istiyor. Çünkü bu mesajlasmalarsan sonra birkaç gün geçti ama hiç mesaj atmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?