- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Başbaşa olmak doğum günü gibi günlerde bana çok fazla romantik gelmiyor nedense.Merhaba kızlar.
Perşembe günü erkek arkadaşımın doğumgünü. Bende guzel bir seyler planliyorum . Ortak sadece 3 arkadasimiz var onlara soyleyebilirim .
Hepimiz ogretmeniz ben onlardan 8 9 yaş kucugum . Yani eğlence anlayislarimiz cok mu farkli olur diye tedirgin oluyorum .
Hem sürpriz olsun istiyorum hemde eglenceli bi organizasyon.
Risk almasam da başbaşa mi olsak yoksa o 3 arkadasimizi da dahil etsem mi ? 2 tanesi benim cok samimi olduğum ayni kurumdan arkadasim diğer arkadasimiz da baska bi kurumdan. Herkes birbiriyle tanışıyor . Samimi bir ortam olacaktir ama tedirgin oluyorum .
Sizce ne yapmaliyim
Ya da hayatı tek düze olan ya da yılın 364 günü kavga tartışma olan bir ilişkide 1 gün romantik olsa ne olacak ki..Ne başbaşa romantizm meraklısı bir milletiz yahu. Kendimi koyarsam erkek arkadaşınızın yerine kalabalık bir sürpriz partiyi tercih ederdim açıkçası. Hem samimi arkadaşlarınızmış çağıracağınız kişiler de.
Benim romantizm anlayışım biraz farklı sanırım. Başbaşa bir akşam yemeğindense sevdiğim arkadaşlarımla bir gece kulübü ya da pikniği tercih ederim. Ya da eşimin elinde çiçekle gelmesindense sevdiğim bir tatlı ya da okumak istediğim bir kitapla eve gelmesi daha romantik gelir. Klişelerden uzağım sanki.Ya da hayatı tek düze olan ya da yılın 364 günü kavga tartışma olan bir ilişkide 1 gün romantik olsa ne olacak ki..
Ev varsa olabilir aslında ama yani bu da tarz meselesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?