Kutlama Önerisi

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar.
Perşembe günü erkek arkadaşımın doğumgünü. Bende guzel bir seyler planliyorum . Ortak sadece 3 arkadasimiz var onlara soyleyebilirim .
Hepimiz ogretmeniz ben onlardan 8 9 yaş kucugum . Yani eğlence anlayislarimiz cok mu farkli olur diye tedirgin oluyorum .
Hem sürpriz olsun istiyorum hemde eglenceli bi organizasyon.
Risk almasam da başbaşa mi olsak yoksa o 3 arkadasimizi da dahil etsem mi ? 2 tanesi benim cok samimi olduğum ayni kurumdan arkadasim diğer arkadasimiz da baska bi kurumdan. Herkes birbiriyle tanışıyor . Samimi bir ortam olacaktir ama tedirgin oluyorum .
Sizce ne yapmaliyim

Birlikte kutlayacağınız ilk doğum günü ise başbaşa olmak daha özeldir. Değilse kalabalık olarak kutlayabilirsiniz

Bence arkadaşlara söyle bir kafeye davet etsinler çaktırmadan. Siz önceden gidip ortamı ayarlamış olun. Hiç beklemediği bir anda elinizde pastasıyla gelp süpriz yapın. Hep beraber kutlamış olursunuz.

Bencede ilk doğum gününü başbaşa kutlayın. İlk'ler hiçbir zaman unutulmaz çünkü. Bu güzel anınızda da yalnızca ikiniz olmalısınız bence..

Başbaşa kutlayın derim ilk doğum günuyse. Daha romantik bir ortam olur, arkadaşa falan gerek yok bu aşamada.

Once basbasa bir yemek ardindan cafede arkadaslarla bi surpriz daha guzel olur bence ikisini de yasamis, yasatmis olursunuz

Başbaşa kutlayın derim bende. Romantik bir yemek yiyion sonrasında sevdiğiniz hoşunuza giden şeyleri yapın.

Başbaşa olmak doğum günü gibi günlerde bana çok fazla romantik gelmiyor nedense.
Hatta nasıl bir organizasyon yapılır ki 2 kişilik? bir de ev gibi bir ortam yoksa eğer pastanede gibi bir yerde 2 kişinin mum üflemesi falan bana lise ayarı geliyor. Ben olsam arkadaşlarımı da çağırırdım.

Istanbuldaysaniz limonlu bahçeyi oneriyorum

Ne başbaşa romantizm meraklısı bir milletiz yahu. Kendimi koyarsam erkek arkadaşınızın yerine kalabalık bir sürpriz partiyi tercih ederdim açıkçası. Hem samimi arkadaşlarınızmış çağıracağınız kişiler de.

Ya da hayatı tek düze olan ya da yılın 364 günü kavga tartışma olan bir ilişkide 1 gün romantik olsa ne olacak ki..

Ev varsa olabilir aslında ama yani bu da tarz meselesi..

Ya da hayatı tek düze olan ya da yılın 364 günü kavga tartışma olan bir ilişkide 1 gün romantik olsa ne olacak ki..

Ev varsa olabilir aslında ama yani bu da tarz meselesi..
Benim romantizm anlayışım biraz farklı sanırım. Başbaşa bir akşam yemeğindense sevdiğim arkadaşlarımla bir gece kulübü ya da pikniği tercih ederim. Ya da eşimin elinde çiçekle gelmesindense sevdiğim bir tatlı ya da okumak istediğim bir kitapla eve gelmesi daha romantik gelir. Klişelerden uzağım sanki.

Böyle özel günleri baş başa kutlamayı tercih ederim.
Eşimin doğum günümde samimi de olsam arkadaşlarımı toplamasını istemezdim doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…