Hiçbir önemi yok takıldığım nokta şu gelinler arası ayrımcılık yapıp somra diger gelinden yakınlık beklemeleriE kutlamayacaksınız tabi ki.
Bu kayınvalide bile olsa, ilişkilerinizin çok iyi olmadığı insanlardan beklentiye girmeyin, sonra öyle takılıp kalırsınız.
Bir de yani kv. Doğum gününüzü kutlasa ne kutlamasa ne?
Haklısınız anneler günündede en fazla yazarım hediye almam geri göndermişti bi kereGeçenlerde bir yazı okumuştum tam da sizin durumunuza uygun.. " Size, pislik gibi davranana siz de pislik gibi davranın"
Bunu uygula size dert olacağına ona dert olsun.
Doğum gününü kutlamayın ama anneler gününü eşinizin kutladığı kadarıyla kutlayın. O da yaşına hürmeten..
Haklısınız anneler günündede en fazla yazarım hediye almam geri göndermişti bi kere
Yani anlaması lazım durumu, bazen ders vermek daha iyidir. Ayrım yapamaz diğer gelin neyse sana da öyle davranmalı. Evlat ayırmak gibi ne o öyle? Nispet yapar gibi nifak tohumları dikiyor. Kutlama bacım ben arkandayım. Bende kutlamazdım sonuna kadar haklısın. Biraz o düşünsün ne kutlamadı diye.İyi pazarlar kızlar. Dogum günümdü kutladık ettik ama aklıma bi sey takıldı. Kv kutlamadi aramadı bile fotoğrafıma bile öylesine bi kutlama msjı atmamış üzüldüm mü hayır ama takıldım maalesef. Daha bı kac ay önce diger gelinini dogumgünunde övgüler paylaştı..Onların ilişkisi daha farklı yakınlar herhangi birlikteler tamam ama nezaketen bir arama bi msj zor olmamali diye düşünüyorum. Cok iyi olmasakta nötr bi sekılde devam ediyor ilişkimiz ben özel günlerini kutlardım ona rağmen simdi bi hafta sonra kendi dogumgünü sonrada anneler günü malum ama asla içimden gelmiyor kutlamak. Ne yapayım sizce.Orda aile fotosu koymuşum torununda var yanı bi begenı güzel dilek zor olmamali.
Kv ye yetmemiş demek ki.Çocuk gibiİyi pazarlar kızlar. Dogum günümdü kutladık ettik ama aklıma bi sey takıldı. Kv kutlamadi aramadı bile fotoğrafıma bile öylesine bi kutlama msjı atmamış üzüldüm mü hayır ama takıldım maalesef. Daha bı kac ay önce diger gelinini dogumgünunde övgüler paylaştı..Onların ilişkisi daha farklı yakınlar herhangi birlikteler tamam ama nezaketen bir arama bi msj zor olmamali diye düşünüyorum. Cok iyi olmasakta nötr bi sekılde devam ediyor ilişkimiz ben özel günlerini kutlardım ona rağmen simdi bi hafta sonra kendi dogumgünü sonrada anneler günü malum ama asla içimden gelmiyor kutlamak. Ne yapayım sizce.Orda aile fotosu koymuşum torununda var yanı bi begenı güzel dilek zor olmamali.
Hiç bişey yapma kalsın öyle , en büyük darbeyi sevgili gelininden görecek sen kenarda dur aşkım izle. Kimi baş tacı ediyolarsa öyle oluyor kıymet bilen fazla değer verende eziliyor hiç şaşmaz. Asla bişey yapma ne indir kaldır hele eşine hiç bişey demeye bile tenezzül etme. Mesafeni korumaya devam aşko karma çalışıyorİyi pazarlar kızlar. Dogum günümdü kutladık ettik ama aklıma bi sey takıldı. Kv kutlamadi aramadı bile fotoğrafıma bile öylesine bi kutlama msjı atmamış üzüldüm mü hayır ama takıldım maalesef. Daha bı kac ay önce diger gelinini dogumgünunde övgüler paylaştı..Onların ilişkisi daha farklı yakınlar herhangi birlikteler tamam ama nezaketen bir arama bi msj zor olmamali diye düşünüyorum. Cok iyi olmasakta nötr bi sekılde devam ediyor ilişkimiz ben özel günlerini kutlardım ona rağmen simdi bi hafta sonra kendi dogumgünü sonrada anneler günü malum ama asla içimden gelmiyor kutlamak. Ne yapayım sizce.Orda aile fotosu koymuşum torununda var yanı bi begenı güzel dilek zor olmamali.
İnsanın kendini değersiz hissettirdiği birine kendini değerli hissettirmek nasıl politiklik oluyor.Herkes kutlama demis. Bence kutla. Bi mesaj yaz o kadar. Obur turlu dert edineceksin. Politik olmayi ogrenin hayatta biraz. Mesajini yaz gitsin. Anneler gununde de mesaj yaz. Tamam. Konunun uzamasinin sana bi faydasi mi olacak sanki.
Herkesin anlamasini bekledigim bir sey degil. Zamanla fark ediliyor boyle seyler. Burada da aslinda bunu yaparak karsidakine kendini degerli hissettirmiyorsun. Sorununu yok ediyorsun. Cunku buradaki ozne bi arkadas degil ki hayatindan direkt cikarasin. Ona fark ettirmeden onu onemsemeyeceksin iste. Bi sekilde kocanin annesi sonucta. Gerginlik kime yarar saglayacak. Keyfimi neden bozayim. Varsin icten kutladim sansin..İnsanın kendini değersiz hissettirdiği birine kendini değerli hissettirmek nasıl politiklik oluyor.
Siz kendinizce politikliğe devamHerkesin anlamasini bekledigim bir sey degil. Zamanla fark ediliyor boyle seyler. Burada da aslinda bunu yaparak karsidakine kendini degerli hissettirmiyorsun. Sorununu yok ediyorsun. Cunku buradaki ozne bi arkadas degil ki hayatindan direkt cikarasin. Ona fark ettirmeden onu onemsemeyeceksin iste. Bi sekilde kocanin annesi sonucta. Gerginlik kime yarar saglayacak. Keyfimi neden bozayim. Varsin icten kutladim sansin..
Öyle degil hatta esim sordu annem seni aradi mi diye hayır dedim o da sen de kutlama o zaman dedi. Mecburiyetten degilde acaba kutlasam mi diye düşündüm ama acık acık bi lac ay önce beni dogum günümü kutlamıyosum dedim şakayla karısıkta olsa o diger gelinini kızımın İlk dogumgünü diye paylaşıp bana bı msj yazmaktan kacınıyosa kutlamamak mantıklı gibiSiz de kutlamayin o önem vermiyorsa sizde vermeyeceksiniz bu kadar basit.Benim doğum günüm önemsenmeyecek benim bı tarafım eksik gibi ben mecbur tutulacağım.Benim diplomasiden saygıdan anladığım bu değil
kutlamam anneme hediye alırım onunla geçiririm imkan varsa o günü .Aklın yolu bir kendi sinirlariniza sahip çıkamıyor eşimi kaybederim kafasında bir kadınsanız böyle şeylere mecbur bırakılan öyle ne dediği kimsenin umrunda olmayan ağırlığı olmayan bir gelin kadınsanız kutlayın .Kim tutar
O tam hayalindeki gelin adayı canım yatana kadar orda.Biz daha evliliğin basında zıt düştük ona rağmen ortak paydada buluşmaya calisiyorum ama bu konudaki gibi seyler olunca olmuyorsa olmuyor demek kı diyorumHiç bişey yapma kalsın öyle , en büyük darbeyi sevgili gelininden görecek sen kenarda dur aşkım izle. Kimi baş tacı ediyolarsa öyle oluyor kıymet bilen fazla değer verende eziliyor hiç şaşmaz. Asla bişey yapma ne indir kaldır hele eşine hiç bişey demeye bile tenezzül etme. Mesafeni korumaya devam aşko karma çalışıyorhayat hall eder .. ayrıca anneler günü ona özel değil kutlamak zorunda değilsin. Kutlama yeri gelirse yapıştır gitsin. Sende annenle resim atarsın canım anam anacuğummm dersin al sana övgü fitil etmelik paylaşım
Bak hayatta hiç kimseye hesap verme gibi bi gayen olmasın rahat ol kim sana nasılsa sende öyle ol. Eşini uzak tut bu benim meselem dersin karışmaya kalkarsa eğer arada kalırsa anasını ezdirmez.
7 senelık evliyim böyle bise görmedim bu sene diger gelinin evli ilk dogumgünü diye kızımın ilk dogum günü diye paylaştı .Ondan bi ay önce oğlumun dogum günüydü onu bile kutlamamisti.Yani anlaması lazım durumu, bazen ders vermek daha iyidir. Ayrım yapamaz diğer gelin neyse sana da öyle davranmalı. Evlat ayırmak gibi ne o öyle? Nispet yapar gibi nifak tohumları dikiyor. Kutlama bacım ben arkandayım. Bende kutlamazdım sonuna kadar haklısın. Biraz o düşünsün ne kutlamadı diye.
Eşarp almıştım ses çıkarıyormus kulagındaKadını sizinle bir derdi var o zaman..
Aldığınız hediyeyi neden gönderdi? Çok ilginç
Yanlışlıkla ıkı kez actimNiye aynı konudan iki kere açtınız? Yorum yapmıştım ben bu konuya diyorum. Bakıyorum yok. Meğerse aynısından bir tane daha varmış.
Koy kenara dursun geri göndermek neEşarp almıştım ses çıkarıyormus kulagında
Evet eşimde cope atsaydın o zaman demis.Kendımin kullanmadigi bi seyi başkasınada almam kötü değildi yani.Bendr aldim komşuma hediye ettimKoy kenara dursun geri göndermek ne