Kutlamali miyim

Yaa ne güzel ne mutlu size masallah Kutlamıycam galiba beni gectim oğlumunkını bıle kutlamamisti o yüzden vazgeçtim

Haklısınız anneler günündede en fazla yazarım hediye almam geri göndermişti bi kere
Ay saçmalama istersen hediyeni geri gönderen,senin doğum gününü kutlamayan insana ne diye yazacaksın.Eşinin annesi o isterse kutlasın.Herkese ederi kadar kıymet verirsen üzülmezsin.Şimdi anneler günü mesajı atsan o sana yine doğum gününde mesaj atmasa kafaya takarsın.Ama sen atma o da atmasın aranızda böyle bir beklenti sona ermiş olsun.

Yok yok vazgeçtim zaten yazmayacağım

O tam hayalindeki gelin adayı canım yatana kadar orda.Biz daha evliliğin basında zıt düştük ona rağmen ortak paydada buluşmaya calisiyorum ama bu konudaki gibi seyler olunca olmuyorsa olmuyor demek kı diyorum
Kalsın bakalım yatana kadar hiiç takılma tecrübe konuşuyor güzelim 7 ci yılımdan selamlar olsun

Kalsın bakalım yatana kadar hiiç takılma tecrübe konuşuyor güzelim 7 ci yılımdan selamlar olsun
Ben de 7 senelık evliyim eltim 1 neyse aman naparsa yapsınlar. Ama suan gayet iyiler ben senin hep arkandayimlar havada uçuşuyor

Ben sizin aile içinde öyle olmadığınızı biliyorum .Eşinizin bunu fark etmesi güzel .Ben onu misal olarak yazdım .Sizin sözünüzün eşiniz için değeri var .Bencede kutlamayin o sizi önemsemiyor kayınvalide olarak ayrıca eşit davranmiyor iki gelinine .O zaman ne gerek var boşverin sizde .

Anladım haklısınız kutlamayacagim. Her seyş gectim bunu daha önce dile getirmeme rağmen kutlamamak cok uç .

ben olsam kutlarım
o yaptığından utansın

Ben de 7 senelık evliyim eltim 1 neyse aman naparsa yapsınlar. Ama suan gayet iyiler ben senin hep arkandayimlar havada uçuşuyor
Uçuşur aşkım iyi günde herkes iyidir birbirne .. sen birde acı gününde seyret bu gözler neler gördü .. kendi hallerine bırak evliliğini koru mutlu ol keyfine bak kahveni yudumla oh miss