Kutsal Cumartesi

Herkes biraz alay etmis ama ben hic komik bulmadim. Bu cinsel siddettir.
Yerinde olsam vücüdümün onun belirledigi gün kullanimlik olmayan birsey oldugunu cok iyi hatirlatirdim.

Ondan daha feci bir trip atardim. Sadece o cümartesi degil, artik hicbir gün cinsellik söz konusu bile olmazdi. Oglum ile onsuz plan yaparim. Her pazar disariya giderim, gidip evde bos duvarlara trip atsin. Ve bunu yanlisini anlayana kadar devam ederdim.

Seksi iki tarafta istemeli, aksisi tecavüz oluyor zaten. Sirf evlisin diye hep kocanin her cinsel istegine karsilik vermek zorunda degilsin.

Cinsellik evliliğin bir parçası. Eğer hem hafta içi hem hafta sonu birlikte olmak istemiyorsa burada bir sorun var (tabi sürekliyse, ki adam inanmıyorum dediğine göre sürekli) Seksi iki taraf istemeli diyor sunuz, tabi ki öyle. Yalnız cinsellik olmayınca evlilik de olmuyor. Yani kadın adamı istemiyorsa söylesin, bu da evliliği bozar zaten.
Hatta kusura bakmayın asıl şiddeti siz kendinize yapıyorsunuz. "Hiç bir zaman cinsellik olmazdı" diyorsunuz, yani siz normalde kocanız için birlikte oluyorsunuz? O trip yaparsa da ona ceza veriyorsunuz. Hiç sağlıklı bir durum değil bu.

Belki değil 100% haklı. Ya ben reddetmeyi kabul edemiyorum. Neden ki? İnsan eşini reddetmemeli bence bir sorun yoksa :KK70: Düşünsenize eşinizin sizi reddettiğini? Çok kötü bir durum.
Konu sahibi bence birlikte olmak istemiyor artık ve asıl sorun kendisinde.
Eşim beni reddetse kesin aldatıyor derim. :))) bence de isteksizlik var o yüzden yük gibi geliyor. Kızmakta haklı ama adamın kendince cezalandırması yanlış. Sanırım o da pazar günü keyfini koz olarak kullanıyor. :)

Gerçekten çok ilginç bir durum. Neden illa cumartesi diye sordunuz mu hiç? Cinsellik kesinlikle görev gibi olmamalı, evliliğin temellerinden biri elbette cinselliktir ama bu şekilde takıntı ve görev haline gelmemeli.

merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
Aklima su geldi bizde genelde oyle oluyor.
Cumartesi geceleri daha kafamiz rahat sakin oluyoruz nasil olsa pazar gunu de tatil. Istedigimiz saatte uyaniriz o halde bu gece istedigimiz kadar gec yatsak ta sorun olmaz kafasindayiz.
Esiniz de boyle dusunuyor olabilir

bence sen inada bindirmişsin gibi geldi bana

evet biraz baskı yapıyor olması küsmesi falan çirkin ama

genelınde iyi bir koca ve babaysa sende çok büyütme istersen

pazar günü nerelere gideceğini düşünerek :halay::oops::-)

Nerden buluyosunuz su okuzleri

Ne saçma sapan şeyler ya.cinselligin belli günü mü olurmuş. Bazen haftada 2 olur bazen 2 hafta bile olmayabilir.

Adam hafta içi çalışıyorsa dinlenmesi için hafta sonuna denk getirmesinden normal bir sey yok. Bu da alikanliga dönmüş. Garipsenecek bir sey yok.

Bi yaşıma daha girdim :)

İstiyorum istemiyorum nedir.
Sevişme vakitlerini siz ayarlayın madem öyle.
Sarıl götür o noktaya.
Bugün cumartesi değil olmaz diyecek hali yok.
Yani demez sanırım heralde:KK53:

Sizi cok iyi anliorum bnde 4 yillik evliyim cocuk yok ama esim ikigunde bir illaki oluck hallerinde bnde biktim szn yine bi cumaetesiolmasi iyi..bnm ikigunde bir muhakkak adet haric..ucuncu gune sarkarsa surat asilir konusmaz ayri bi tip olur bu hallerinden nefret ederim.ama bnde biktim artik yoruldum.esimi seviorum bu duskunlugu beni yoruo

Back
X