- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
Herkes biraz alay etmis ama ben hic komik bulmadim. Bu cinsel siddettir.
Yerinde olsam vücüdümün onun belirledigi gün kullanimlik olmayan birsey oldugunu cok iyi hatirlatirdim.
Ondan daha feci bir trip atardim. Sadece o cümartesi degil, artik hicbir gün cinsellik söz konusu bile olmazdi. Oglum ile onsuz plan yaparim. Her pazar disariya giderim, gidip evde bos duvarlara trip atsin. Ve bunu yanlisini anlayana kadar devam ederdim.
Seksi iki tarafta istemeli, aksisi tecavüz oluyor zaten. Sirf evlisin diye hep kocanin her cinsel istegine karsilik vermek zorunda degilsin.
Cinsellik evliliğin bir parçası. Eğer hem hafta içi hem hafta sonu birlikte olmak istemiyorsa burada bir sorun var (tabi sürekliyse, ki adam inanmıyorum dediğine göre sürekli) Seksi iki taraf istemeli diyor sunuz, tabi ki öyle. Yalnız cinsellik olmayınca evlilik de olmuyor. Yani kadın adamı istemiyorsa söylesin, bu da evliliği bozar zaten.
Hatta kusura bakmayın asıl şiddeti siz kendinize yapıyorsunuz. "Hiç bir zaman cinsellik olmazdı" diyorsunuz, yani siz normalde kocanız için birlikte oluyorsunuz? O trip yaparsa da ona ceza veriyorsunuz. Hiç sağlıklı bir durum değil bu.