Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık ben de savaş ilan ettim bu iş buyüzden boşanmaya kadar gidecek buyüzden,Çocuğun canı börek çekmiş ne olaylar çıkardı götürmemek için ,onu götürürmüş beni götürmezmiş çocuk da aile hep birlikte olmak istiyor doğal olarak.
Sen bundan sonra cumartesilerı bu adam ile hiç birlikte olma ve pazar gunleri icin çocuğu bir kursa bir etkinliğe yazdır. Sabahtan kahvaltınızı yapın çıkın beraber once etkinlik sonra disarida ogle yemegi sonra sinema. Bu da sizin ana ogul pazar etkinliginiz olsun. babasınıda akşama kadar evde yalnız bırakın. Ve adamla konuş bundan sonra hayatımızın sonuna kadar cumartesi seks yok diyin. Ve kendini duzeltene kadar pazar günleri de biz yokuz diyin. Kendine gelince pazar günleri bize katilisin dersiniz. Kesin, net ve kararli olmaniz lazım.İlk evlendiğimiz günden beri bu şekilde ,nefret ettim Cumartesi’den artık.Bugün mesela bütün gün cezalandırdı bizi
İşte bu fikri bırakın. Kocanız kendini duzeltene kadar ailecek bir şey yapmayın.Aslında durum şu biz zaten Cumartesi çocuğumla çıkıyoruz o çalışıyor çünkü.Pazarda daha farklı birşeyler yapmak istiyoruz ailecek
zaman bakımından sıkıntı olmadığı içindir . ertesi gün için erken uyuma derdi yok ondandır . tabi surat yapması hoş değil kendi hazır diye sizde hazır ve nazır olmak zorunda değilsiniz konuştunuz mu peki bu durumumerhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
Bizim kültürümüzde maalesef cinsellik erkek isteyince olan ve kadının da erkeği mutlu etmek için istemese de yapmak zorunda olduğu bir şeymiş gibi algılanıyor ve öğretiliyor. Bu bir paylaşım ve ikinizin de istemesi gerekiyor. Siz bir nesne değilsiniz ki her an hazır olasınız. Bazen istemeyebilirsiniz eşiniz de istemeyebilir ki bundan doğal bir şey yok... Eşiniz ile bu durumu konuşma ve mantıklı bir çözüm bulma zemininiz var mı? Çünkü diğer türlü daha da kötüleşebilir durumlar...merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
Balık maalesefburcu ne bu adamın yay mi
Cumartesiyi pazara bağlayan gece haftada kafasının rahat olduğı tek gece olabilir. Bu nedenle performansının en yüksek olduğu zamandır muhtemelen. Tatilde olduğu için. Bu açıdan düşünürseniz anormal gelmez.merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
İşte çok sık reddediyorsunuz sanırım. Hafta içi çalışıyosunuz yorgunsunuz diye onu tolere ediyor. Kendisine göre cumartesi gününü en müsait gün belirlemiş. Ertesi gün okul yok iş yok e cumartesi siz de evde dinleniyorsunuz hatta çocukla geziyorsunuz, keyfinizin yeeinde olmasını bekliyor. Bu arada ben de eşimi reddedince bi süre suratsız keyifsiz oluyor, bilmiyorum bana kısmen haklı geliyorlar. Demek ki kendini hazırlıyor, beklenti içindeyken öyle kala kalınca sinir yapıyor. Karşılıklı bırakın takıntıları, bence inatlaşmayın, sonuçta çocuğunuz var ve bu o kadar da büyük çözülmeyecej bi sorun değil. :)