- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Finaller beni halletcek gibi duruyoİlk birkaç cümleyi okudum. Finalleri atlat sonra naparsanız yapın. Dikkatini dağıtmasına izin verme canım.
Hayır dönmeyi düşünmüyorum ama özlediğim bi gerçek hiç özlemiyorum oh unuttum bile desem bu külliyen yalan olursizin gidesiniz var da,buradan destek bekliyorsunuz.
neyse hakkınızda hayırlısı.
Yani mantıklı olan bu aslında ve mantıklı olanı yapmaya çalışıyorum şimdiye kadar başarabildim inşallah bi süre daha mantığımı ön planda tutmayı beceririm.. zaman geçince de unuturum elbet30 yasindaki amca mi geldi genegencsin guzelsin ne işin var eski sevgilisinin resmini saklayan adamla
Cüzdanında resmim vardı evden çıkarken aldım o çirkef kadınla beni bir tutup da benim hatıralarımı saklamaya çalışmaz umarım. Ama tabi bi ara eve gitmem lazım birçok eşyamı unutmuşum..Eski eskide kalmali. Eski sevgilisi oyle olmaliydi. Simdi de o senin icin eski. Bakalim senin resmini koyacak mi?
yok ben kendimi biliyorum bu saatten sonra adam 3 saniye boşluğu izlese o yellozu mu düşünüyosun der üstüne atlarım. İkisini yan yana düşününce bile kan beynime sıçrıyo.. hiç sağlıklı olmaz yani harap olurumBoyle adama bi surede benim resmi sakla nasil sa yeni sevgilin terkedince unutursun benide demek lazimda denmiyo iste ask olunca arada aklin da o kadin kalmayacaksa yani surekli suphe icini kemirmeyecekse git
Evet bana da erkekler hep yalan söylüyormuş gibi geliyo. Yani bana öyle gelmiyo öyle bence. Söylediklerine inanabilmeyi o kadar isterdim ki. Çünkü inansam omzumdan büyük bi yük kalkacak. Şu an beni sevmediğini onu sevdiğini düşünmek göğsüme kocaman bi öküz oturtuyo. Söylediklerine inanabilsem bu öküz anında kalkıcal ama erkek olduğu için inandırıcılığı sıfır.. öküzün kendi kendine kalkmasını bekliyorumSorunlu insanlari sorunlariyla basbasa birakip yoluna devam emelisin. Ben oyle yapmadim. Sonrasi cok buyuk bir yıkım oldu. Erkekler gelir gider yalan soyler kirar doker olan kadina olur.
Yani mantıklı olan bu aslında ve mantıklı olanı yapmaya çalışıyorum şimdiye kadar başarabildim inşallah bi süre daha mantığımı ön planda tutmayı beceririm.. zaman geçince de unuturum elbet
Bence suan gitme. Zaten ona karsi zayifsin, ozlemissin seni vazgecirebilir. O kargoya versin ya da biraz ara soguyunca gidin.Cüzdanında resmim vardı evden çıkarken aldım o çirkef kadınla beni bir tutup da benim hatıralarımı saklamaya çalışmaz umarım. Ama tabi bi ara eve gitmem lazım birçok eşyamı unutmuşum..
Ben de kendimi ileride bunu yaptığın için kendine teşekkür ediceksin diye avutuyorum.. umarım öyle olurcidden soyluyorum şu anki tecrubelerimi versem sana o adami 5 dk cekmezsin...zaman acimasiz o yaslarda daha fazla gezseydim daha fazla eglenseydim keşke ... kimseyi kafama takmasaydim ... gecmez dedigin yillara boyle insanlari biriktirme ..güzel anilar biriktir saçma sapan olayları değil ...hayatina inanilmaz iyi insanlar cikabilir boyle insanlari birakirsan
Her hafta psikoloğa gidiyorum normalde ama son 2 haftadır gitmiyorum ders çalışıyorum ve antidepresan kullanıyorum yani bi ara kafayı tam sıyırmıştım ama şu an iyiyim. Olmasını istediklerini dediğinizi anlamadım şunları yaşamak istemezdim çünküEski konularini okudum da acaba sen olanlari degil de olmasini istediklerini yaziyor olabilir misin?
Tedavin nasil gidiyor bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?