Küvezdeki bebek

Ayss07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
11
2
1
35
Merhaba arkadaşlar ben 36 haftalık Doğum yaptım 2800 kg Aslan oğlum ama ciğerleri yeteri kadar iyi olmadığından küveze aldılar bugün bir hafta oldu tam ne zaman çıkar çocuğa bağlı diyor doktor bir de antibiyotik tedavisi görüyormuş ciğerdeyim enfeksiyondan ağzından bi hortum vermişler yavruma soluması düzelsin diye sizce ne zaman öıkar

Geçmiş olsun tosuncuğa. Oğlum 38+1 de 2660 doğmuştu. Sizinkinin maşallahı varmış. En kısa zamanda çıkar inşallah. Doktor gelişimi için bir şey dedi mi? Hani çocuğa bağlıdan ziyade iyi gidiyor vs tarzında.

Ah canım, umarım bugün, yarın çıkar minik kuş. Benim arkadaşım 40 da doğum yapmıştı bebeği 1 hafta sonra çıkmıştı 41 i tamamladı. Seninki de küvezde büyücek annesi 38-39 olsun bir. Elbet çıkacak, azıcık daha büyüsün. Birazcık erken doğmuş bebişin. Sen kendini toparla, hemen bir makine al, sütünü sağ. Kolostrum çok önemli, ziyan olmasın. Biberona koy ver bebeğine, içsin. O sütle toparlanır.

Merhaba arkadaşlar ben 36 haftalık Doğum yaptım 2800 kg Aslan oğlum ama ciğerleri yeteri kadar iyi olmadığından küveze aldılar bugün bir hafta oldu tam ne zaman çıkar çocuğa bağlı diyor doktor bir de antibiyotik tedavisi görüyormuş ciğerdeyim enfeksiyondan ağzından bi hortum vermişler yavruma soluması düzelsin diye sizce ne zaman öıkar
Oncelikle hayirli olsun.
Ve de gecmisler olsun..
Strese girme desem de gireceksin.
Ama sen yine de girme.
Stres sutunu etkiler.
Sutune cokca ihtiyaci var simdi kuzunun..
Kilosu vs iyi aslinda
Eminim yakin zamanda cikacaktir.
Sabret ve dua et.

Benim kız 39+3’te 2.895 doğdu bakın 2.900 bile değil. Oğluna maşallah :) Çabuk toparlar, sen de bir an önce evine götürürsün inşallah.

Geçmiş olsun tosuncuğa. Oğlum 38+1 de 2660 doğmuştu. Sizinkinin maşallahı varmış. En kısa zamanda çıkar inşallah. Doktor gelişimi için bir şey dedi mi? Hani çocuğa bağlıdan ziyade iyi gidiyor vs tarzında.
İyi gidiyor dedi ama solumu geçen günlerde bebeğime bırakmışlar yavrum yeterli olmamış şimdi tekrar ağzından bir sonrayla destekliyorlar

İyi gidiyor dedi ama solumu geçen günlerde bebeğime bırakmışlar yavrum yeterli olmamış şimdi tekrar ağzından bir sonrayla destekliyorlar

Daha da iyiye gider inşallah. Sen içini ferah tut. Biraz yıpratıcı bir süreç ne yazık ki ama geçip gidecek inşallah.

Sütümü sağıyorum ama uyuyamıyorum sürekli ağlamak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum ilk bebeğim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum yavrumun küçücük bedeni elleri ekranı büyütüp öpüyorum sadece ben böyle bi can acısı yaşamadım hiç bişey yapmadan beklemek çok zor

Sütümü sağıyorum ama uyuyamıyorum sürekli ağlamak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum ilk bebeğim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum yavrumun küçücük bedeni elleri ekranı büyütüp öpüyorum sadece ben böyle bi can acısı yaşamadım hiç bişey yapmadan beklemek çok zor
Canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşir bebeğin. Sen sağlıklı beslenmeye çalış sütünden bebeğine geçer. Çok zor allah sabır versin inş geçecek.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de oğlumun doğum haftası, kilosu senin bebeginle tamamen aynıydı. Benim oğlan 9 gün kaldı kuvezde, son günlerde sanırım 3 kez falan kucağıma alıp emzirmeyi denemistim. Hiç üzülme bebeğin 1 2 güne kalmaz çıkar kuvezden ins. Bizimki çıktı da 10 aylık oldu bile, hayırlı olsun Allah im en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkar bebeğiniz. Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Merhaba
10 sene once benim kizimda 35 haftalik dogdu 18 gun kaldi kuvezde yogun bakimda.Allaha cok sukur simdi cok saglikli.o gunler hic gecmeyecek gibi geliyor.ama bebekler sandiginizda daha kuvvetli merak etmeyin allahin izni ile cikar insallah.doktorlar yogun bakim bebegi oldugu icin cikacagi gune kadar iyi bisey söylemezler pek.damardan yada hortumla bikac damla anne sutu almaya baslayinca toparlar hemen.sutunuzu sagin mutlaka ziyan etmeyin sonra cok lazim olucak insallah.Allah sabrini versin cok cok zor iyi biliyrm.

korkma canim duzelir insaallah

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de oğlumun doğum haftası, kilosu senin bebeginle tamamen aynıydı. Benim oğlan 9 gün kaldı kuvezde, son günlerde sanırım 3 kez falan kucağıma alıp emzirmeyi denemistim. Hiç üzülme bebeğin 1 2 güne kalmaz çıkar kuvezden ins. Bizimki çıktı da 10 aylık oldu bile, hayırlı olsun Allah im en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah

Canım benim oğlum 34 haftalık 2690 gram doğdu. Gelişimi 36. Hafta ile uyumluydu ama Solunum probleminden dolayı 12 gün kuvezde kaldı doktor sizin doktorunuzun dediği gibi bebekten bebeğe değişir ama sadece solunumunda sıkıntı olan bebekler genelde bir hafta on gün içersinde düzelir demişti onuncu gün solunum cihazlarından kurtuldu 12. Gün beni emdikten sonra anne bebek uyum odasına çıktık geceyi sorunsuz atlatınca da çok şükür evimize geldik.konunu okuyunca o günler geldi aklıma çok zor biliyorum sabret canım.ben oğluma güçlü görünemedim hiç o ağladıkça bende başında ağladım hep ama sen güçlü olmaya çalış ona ninniler söylerdim ben konuşurdum hiç susmadan Allahınizni ile antibiyotik tedavisi bitene kadar yavaş yavaş toplar İnşallah bebeğin. Sen onun için bol bol sütünü sağ ve pozitif olmaya çalış lütfen bebeğini o şekilde görmek ne kadar zor yaşayan bilir sadece ama Allah’ın izni ile güzel günler göreceksiniz büyük bi probleminiz yokmuş çok şükür.bak biz oğlumla beş aylık olduk etrafa neşe saçıyor paşam.darısı size olsun inşallah .

Back
X