- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.547
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah sesimizi duyar çok zormuş evlat büyük can yangınıymışCanım benim oğlum 34 haftalık 2690 gram doğdu. Gelişimi 36. Hafta ile uyumluydu ama Solunum probleminden dolayı 12 gün kuvezde kaldı doktor sizin doktorunuzun dediği gibi bebekten bebeğe değişir ama sadece solunumunda sıkıntı olan bebekler genelde bir hafta on gün içersinde düzelir demişti onuncu gün solunum cihazlarından kurtuldu 12. Gün beni emdikten sonra anne bebek uyum odasına çıktık geceyi sorunsuz atlatınca da çok şükür evimize geldik.konunu okuyunca o günler geldi aklıma çok zor biliyorum sabret canım.ben oğluma güçlü görünemedim hiç o ağladıkça bende başında ağladım hep ama sen güçlü olmaya çalış ona ninniler söylerdim ben konuşurdum hiç susmadan Allahınizni ile antibiyotik tedavisi bitene kadar yavaş yavaş toplar İnşallah bebeğin. Sen onun için bol bol sütünü sağ ve pozitif olmaya çalış lütfen bebeğini o şekilde görmek ne kadar zor yaşayan bilir sadece ama Allah’ın izni ile güzel günler göreceksiniz büyük bi probleminiz yokmuş çok şükür.bak biz oğlumla beş aylık olduk etrafa neşe saçıyor paşam.darısı size olsun inşallah .
Amin inşlhBen 33. hafta doğum yaptım. 16 gün yoğun bakımda kaldı bebeklerim. Çok zor o yoğunbakımı yaşamayan bilmez. Sizi de çok fazla tutacaklarını sanmam. Bebekler düşündüğümüzden daha güçlüler. Sütünü mutlaka sağıp götür. Çabuk toparlar Allahın izniyle.
Allah şifasını versin tez zamanda canım ama gönlünü ferah tut kendin de görüyorsundur yoğun bakımda ne bebekler daha riskli olan,rabbim vermesin.allah ailelerine sabır onlara da şifa versin.İnşallah Allah sesimizi duyar çok zormuş evlat büyük can yangınıymış
Benim karaciğer enzimlerim bi an da çok fazla yükseldi o yüzden erken Doğuma aldılar ama anne karnında hiç bir sorunumuz yoktuCok gecmis olsun. Acaba burnunda nefes almasini etkileyecek bir tikaniklik vs olabilir mi? 36 haftalik bebeklerde cigerlerin gelismis olmasi gerekmiyor mu? Yani cigerlerinde problem olsa allah korusun bunun onceden ayrintilida vs.. goremezler miydi?
Ne için küvezde kalmıştı solunum muAmin inşallah
Karaciğer de enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi uygulanıyor ve solunumunu kendi yapamıyor o yüzden ağzından bi hortum sallamışlar solunuma yardımcı olsun diyeNe için küvezde kalmıştı solunum mu
Allah bagaşlasın yavrunuzu benim ilk oglum 36+3 de sınırda prematüre dogdu 2960 kg. solunum sıkıntısı oldu 5 gün.kaldı yogun bakımda ilk 24 saat solunum sıkıntısından dolayı sonra ki 4 gün ise emmeyi tamamen ogrenmesi için tuutular cuma dogum yaptim p.tesi biz taburcu olduk o hastanede kaldı eve onsuz dönmek gercekten çok.zor bide yillarca hasretini çektik ne zorluklarla oldu ama çook şükür sali günü akşamı taburcu oldu bence sizin bebeginiz de bikac güne taburcu olur.Şuan ikinci ogluma hamielyim 1 hafta 10 güne dogum yapacam aynı korular var Allahim herkezin evladini bagaşlasin.Merhaba arkadaşlar ben 36 haftalık Doğum yaptım 2800 kg Aslan oğlum ama ciğerleri yeteri kadar iyi olmadığından küveze aldılar bugün bir hafta oldu tam ne zaman çıkar çocuğa bağlı diyor doktor bir de antibiyotik tedavisi görüyormuş ciğerdeyim enfeksiyondan ağzından bi hortum vermişler yavruma soluması düzelsin diye sizce ne zaman öıkar