Iyi okuyun ben abimin dugunume bile gelmesinler yazmadim kiCagardilar degil yaa
Cagirdilar
Abinizin dugunune herhalde gelecekler yani
Parende mi atacaksin dugunde
Oynarsin tabi ..
Ne garip insanlar var ya
Telefom yanlis yazmis olamazmi belki acele yaziyorumdurBi de iki göbek az atın düğünde
İki kitap okuyun Allah aşkına
Sinir oluyorum okuma yazma bilmeyen insanlara
Canim yani hala kizi hatta daha uzak akrabamin sunneti oldu cagarilmadilar diye cok laf soktular ..esimle erken gidicem i sallah esimi kandirmazlar yaHala kizinin dugunu ne alaka ya?!? Ben senin yerinde olsam tek basima onceden gider kendimi babama en son biraktirirdim.
Telefom yanlis yazmis olamazmi belki acele yaziyorumdur
Abiler kardeslerim hepsine cagardik onlarda aileden sayilir ona lafim yokda benim kuzenlerin kuzenlerin cocuklarinin sunnetlerine falan gelmek isteyecek kadar tuhaflar bide laf sokmalari yokmuBirinci derece olsa neyse de . .
Abininkine gelirler. .
Rahat ol . .
Döktür. .
Bence esin biraz mudahale etmeli. Cahil insanlar sanirim biraz. Gonullerini ederek soylerse alinmazlarda hemCanim yani hala kizi hatta daha uzak akrabamin sunneti oldu cagarilmadilar diye cok laf soktular ..esimle erken gidicem i sallah esimi kandirmazlar ya
Yazmaz bende tel kafasina gore yaziyor demiyorum telden acele yazdigim icin imla kurallarini atlamis olabilirim diyorum..Telefon herkes kelimesini herkez yazmaz
Gerçek diyorum bırakın bu anlamsız işleri
Abiler kardeslerim hepsine cagardik onlarda aileden sayilir ona lafim yokda benim kuzenlerin kuzenlerin cocuklarinin sunnetlerine falan gelmek isteyecek kadar tuhaflar bide laf sokmalari yokmu
Soyleyemeez xanim onlara asiri duskun beni bile birakir onlar icin asla savunmaz beni..keske sahip cikan biri olsaydi goturmezdi biz genc gence takilcaz derdiBence esin biraz mudahale etmeli. Cahil insanlar sanirim biraz. Gonullerini ederek soylerse alinmazlarda hem
Yazmaz bende tel kafasina gore yaziyor demiyorum telden acele yazdigim icin imla kurallarini atlamis olabilirim diyorum..
Bu anlamsiz isler derken buarada
Off hemde ne gezgin zaten adlari bile cikmis gezgin diye...ama benim tarafimdan her dugunde bayramda boylemi olacak yaaaGezgin aile
Sen bekarmisinİşte bu işler ..
KaynanaM, kayinpederim,eltim falan filan ..
Off hemde ne gezgin zaten adlari bile cikmis gezgin diye...ama benim tarafimdan her dugunde bayramda boylemi olacak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?