- 19 Nisan 2016
- 255
- 298
- 103
Sonuna kadar katılıyorum düşüncene. ÇAĞARDILAR nedir ya ona takılmaktan konuyu okuyamaz hale geldim.Evet sinir oluyorum
Binlerce insan okuyor buraları
İnsanın kendisine saygısı yoksa
Okuyanlara olmalı ...
Sene olmuş bilmem kaç
Kitap okusunlar,bilmiyorsa ogrensinler..
Boş boş şeylere kafa patlatacaklarina kendilerine faydali şeyler yapsınlar. .
Katı olurum tabi
Sonra kocam aldattı
Kocam dövdü
Kocam para vermiyor bunları görüyoruz
Kv, kp,elti,yan komşu, bakkal çakkal ugrasacaklarina kendileriyle uğrassinlar..
En önemlisi bu ..
Her şeyi trajediye çevirmeyin
Cahil insanlardan tiksiniyorum bu benim düşüncem
Kendi istekleriyle okumayan,yazmaya, izlemeye, ot gibi insanları sevmiyorum..
Başka ?
Ciddimisin yaaEsref saatine denk.gelir yazma oyle seyler.tibbi destek al sen.
Evet sinir oluyorum
Binlerce insan okuyor buraları
İnsanın kendisine saygısı yoksa
Okuyanlara olmalı ...
Sene olmuş bilmem kaç
Kitap okusunlar,bilmiyorsa ogrensinler..
Boş boş şeylere kafa patlatacaklarina kendilerine faydali şeyler yapsınlar. .
Katı olurum tabi
Sonra kocam aldattı
Kocam dövdü
Kocam para vermiyor bunları görüyoruz
Kv, kp,elti,yan komşu, bakkal çakkal ugrasacaklarina kendileriyle uğrassinlar..
En önemlisi bu ..
Her şeyi trajediye çevirmeyin
Cahil insanlardan tiksiniyorum bu benim düşüncem
Kendi istekleriyle okumayan,yazmaya, izlemeye, ot gibi insanları sevmiyorum..
Başka ?
Evet canim gercekten bir harf icin uyeler konu sahibi elestirip konuyu mahfediyorlar..telefondan el yazisi gibi harfiyen imla noktalama cok da mumkun olmuyor her zaman...Kocam aldattı, dövdü ile okumanın yakından uzaktan ilgisi yok.
Bir harf yanlış yazmak ile cahil olunmaz. Cehalet çok başka bir şey. Süper yaz, süper oku, cahilse kişi bunlar sadece kaportasi olur.
Başka? " Ile kastinizi anlamadım. Benimle böyle konusturmanizi gerektirecek bir şey yazmadım.
Bu forum bu konunun suyunu çıkardı artık.
Sayfalarca bir harf üzerine konuşulup duruluyor.
Çok okuyan , okumakla kafayı bozmuş kişilerin bu forumu okumaya vakti olmaz diye düşünüyorum.
Kocam aldattı, dövdü ile okumanın yakından uzaktan ilgisi yok.
Bir harf yanlış yazmak ile cahil olunmaz. Cehalet çok başka bir şey. Süper yaz, süper oku, cahilse kişi bunlar sadece kaportasi olur.
Başka? " Ile kastinizi anlamadım. Benimle böyle konusturmanizi gerektirecek bir şey yazmadım.
Çok okuyan , okumakla kafayı bozmuş kişilerin bu forumu okumaya vakti olmaz diye düşünüyorum.
ciddiyim.agzindan cikan sozler dua yerine gecebilir.bir de gercekten icinden edersen kabul olunabilir.Ciddimisin yaa
Buaralar nezaman bunalsam allahim al canimi diye bagriyorum baska bisey demiyirum sadece bu allahim yawrularimiz icin bizlere uzun omur versin
Yani o sinir aninda icimden geliyor dua etmek ama ictenlikle degil tabikiciddiyim.agzindan cikan sozler dua yerine gecebilir.bir de gercekten icinden edersen kabul olunabilir.
Sukretmek için okuyorum
İyi geceler ...
Evet canim gercekten bir harf icin uyeler konu sahibi elestirip konuyu mahfediyorlar..telefondan el yazisi gibi harfiyen imla noktalama cok da mumkun olmuyor her zaman...
O degilde ben seyi cok merak ettim.her gittigi dugunde biseyler takiyomu.yoksa sadece oturmayami geliyo.Canim yani hala kizi hatta daha uzak akrabamin sunneti oldu cagarilmadilar diye cok laf soktular ..esimle erken gidicem i sallah esimi kandirmazlar ya
Cok iyi yazmissiniz ellerinize saglik.bazi insanlar insan olmayi kitap okumayla bagdastiriyolar.ama bilmiyolarki nekadar kitap okursan oku o icindeki kotulugu temizleyemezler.bikac harfe takilipta nasilda kalp kirabiliyolar rahatca.okuduklarida Allah bilir "cok satanlar " raflarindakilerdir.birazda kisisel gelisim okusalar boyle olmazlardiKocam aldattı, dövdü ile okumanın yakından uzaktan ilgisi yok.
ay sende okuma birde dovseydin regl sin heral de!!! okuma yazma öğret!!!Bi de iki göbek az atın düğünde
İki kitap okuyun Allah aşkına
Sinir oluyorum okuma yazma bilmeyen insanlara
Telefon herkes kelimesini herkez yazmaz
Gerçek diyorum bırakın bu anlamsız işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?