- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
YoooSen bekarmisin
Soyleyemeez xanim onlara asiri duskun beni bile birakir onlar icin asla savunmaz beni..keske sahip cikan biri olsaydi goturmezdi biz genc gence takilcaz derdi
cagardik
cagarmayan
cagaarmadin
cagarirsub
cagarmak
cagardilar
cagirtiyir
cagardik
Ozaman boyle sikintilarin yok evlilik kervaninda bu isleri birakmak benim ve cogu gelin icin eminim cok.zordur
Mesafeliyim boyle olduklari icin buz gibi davranmak zorunda kaliyorum gercekten zorunda kaliyorum cunku inanilmaz yapisiklar ailemlede pek aralari iyi degil ama yinede gelmek istiyolar boyle ortamlaraNasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Mesafe şart . .
Hepsinde var çağardılar çağardılar.Bir yazın hele hızlı hızlı sinirinizi hıncınızı çıkarın rahatlayın sonra okuyun da düzeltin yanlışlarınızı hayır birkaç tane olur olmaz değil hatalar hepimiz insanız da yani bari bir kontrol edin de dillere düşmeyin yahu koskoca forumda.Telefom yanlis yazmis olamazmi belki acele yaziyorumdur
Merak, gezici işte . .Mesafeliyim boyle olduklari icin buz gibi davranmak zorunda kaliyorum gercekten zorunda kaliyorum cunku inanilmaz yapisiklar ailemlede pek aralari iyi degil ama yinede gelmek istiyolar boyle ortamlara
Ozaman boyle sikintilarin yok evlilik kervaninda bu isleri birakmak benim ve cogu gelin icin eminim cok.zordur
Ama beni boyle gunlerde cok bunaltiyorlar haksizmiyim benHer şey insanın elinde ..
Ben öyle düşünüyorum ..
Neye kanalize olursan onunla yaşarsın .
Her insan turuyle baş edebilmenin yolları vardır
KV ,kp diye diye kendini doldurma
Evliligini de bunlara bozma ..
Aklını kullan
Bi de iki göbek az atın düğünde
İki kitap okuyun Allah aşkına
Sinir oluyorum okuma yazma bilmeyen insanlara
Zaten hep meraktanMerak, gezici işte . .
Bu kadar katı olmayın.
Konu dışı ve geyikten banlarım, banlanırsın, banlanırlar, banlar
Admin anca beni banliyonuz yeminle kk ya 1 gun girsen 3 gun giremiyom bi laf atana bi cevap versem banlaniyom bende anlamadimKonu dışı ve geyikten banlarım, banlanırsın, banlanırlar, banlar
Ama beni boyle gunlerde cok bunaltiyorlar haksizmiyim bensuan sinirden uyuyamiyorum esimlede aramiz bozuldu...revami yani bu yaptigi..tamam cok buyuk bise gibi gorunmesede ic giciklayan bisey
Sen biraz fazla gerginsin canim galibaEvet sinir oluyorum
Binlerce insan okuyor buraları
İnsanın kendisine saygısı yoksa
Okuyanlara olmalı ...
Sene olmuş bilmem kaç
Kitap okusunlar,bilmiyorsa ogrensinler..
Boş boş şeylere kafa patlatacaklarina kendilerine faydali şeyler yapsınlar. .
Katı olurum tabi
Sonra kocam aldattı
Kocam dövdü
Kocam para vermiyor bunları görüyoruz
Kv, kp,elti,yan komşu, bakkal çakkal ugrasacaklarina kendileriyle uğrassinlar..
En önemlisi bu ..
Her şeyi trajediye çevirmeyin
Cahil insanlardan tiksiniyorum bu benim düşüncem
Kendi istekleriyle okumayan,yazmaya, izlemeye, ot gibi insanları sevmiyorum..
Başka ?
Kendimi doldurmuyorum ki biktim artikYa tabii ki haksız degilsin ama bak evlenmeden önce aileyi tanımak bugünlerde için lazım. .
Sen o devreyi geçmişsin
Şimdi sürekli şikayetlenirsen muhtemelen seni daha da umursamayan bi kocayla karşılaşacaksın
O yüzden senin anan böyle, baban böyle demen bi şey degistirmeyecek ..
Adam kör değil o da görüyor her şeyi ama bir şey yapmıyor.
İki tarafın dengesini sağlayacak olan kocan
Ama bir şey yapıyor mu Hayır !
O yüzden diyorum doldurma kendini..
Kendimi doldurmuyorum ki biktim artikpesime takilmasinlar en guzel gunlerimde hep yanimda olmalarina gerek yokki off dogumumda bile hastane odasindan kp kv cikmadi hayatimin en kotu gunuydu ayiptir yaa esimde hic destek olmadi bana babssina mac acti tv den ben kanamalar yasarken onlar mac izledi yanimda of of yine hatirladim o kotu gunu (((
Is yok tabi off allahim.ölsem daha iyi bunlarla ugrasacamaOoo senin kocanda is yok yaaa
Onlarda böyle at koşturur tabi ..
Esref saatine denk.gelir yazma oyle seyler.tibbi destek al sen.Is yok tabi off allahim.ölsem daha iyi bunlarla ugrasacama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?