kuzen düğünü için elbise..

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
eşimin kuzeninin düğünü var.. bende bir elbise aldım uygun fiyata fakat göğüs kısmında sorun var.. neyse kayınvalidem onu halledecek inş :) bu elbiseye nasıl bir ayakkabı çanta kullanabilirim? siyah zaten rengi iyice matemde gibi görünmek istemiyorum, bir de eşimin tarafı olduğu için çokta abartmak istemiyorum renk açısından.. ben baya zarif, sade ama şık olmak istiyorum.. yardımlarınızı esirgemeyiinn

elbisede kemer var dimi, kemer biraz detaylı olsaydı keşke, çantayla ayakkabı aynı renk olucak ama aklıma bişey gelmiyo bi dore falan olmaz yani bu elbisenin altına, kemerde taşlar falan olsaydı ayakkabıyla çantayı gümüş seçebilirdin

Siyah elbisenin altına güzel kırmızı renkli bir ayakkabı giyebilirsin çanta olarakta küçük siyah bir çanta olur.

evet kendi saten kemeri var.. üzerinde 2 3 tane taş var siyah ve gümüş renginde. bu kemer yerine nasıl bir kemer kullanabilirim ki danteli bozmayacak.. gümüş simli ayakkabıyla denedim açıkçası pek içime sinmedi.. çok parladı sanki.

benim de aklıma kırmızıdan başka renk gelmedi.. elbise de hiç hareketlilik yok.. değiştirme şansın var mı

kızların dediği gibi ya kırmızı ayakkabı ya gümüş, ben genelde ayakkabı ve çantayı aynı renk kullanırım, şimdi dicemki kırmızı ayakkabı çanta kırmızı ruj falan, kırmızı çok iddialı kaçacak elbiseye göre,en uygunu gümüş ayakkabı çanta bence

pudra ya da lame nasıl olur ? ayakkabı çanta aynı renk olsa mesela.. ya da turkuaz bir çanta belki turkuaz bir kolye.. siyah burnu açık bir ayakkabı.. kırmızıdan nefret ederim

Siyah renk dugun icin hic uygun degil bence. Kemerini bir sekilde renkli yapsaniz ve ayakkabinin rengiyle uydursaniz ya da kucuk renkli tullu bir sal. Cantaniz da kucuk siyah ya da baska bir renk olabilir. Ayakkabi ve cantanin ayni renk olmasi gerekmiyor her zaman.

Son düzenleme:
pudra ya da lame nasıl olur ? ayakkabı çanta aynı renk olsa mesela.. ya da turkuaz bir çanta belki turkuaz bir kolye.. siyah burnu açık bir ayakkabı.. kırmızıdan nefret ederim

Aslında çok güzel kombinler yapılabilir elbisenizle.

İçinde siyah olan farklı renk bir papuçla:

Ya da farklı renk bir kemer kullanarak:

Yahut farklı renk bir papuçla:

Kolay gelsin, neticeyi görmek isteriz

e şimdi biz siyahı başkasının düğününde giymezsek nerede giyeceğiz :)) tavsiyeleriniz için teşekkürler

evet bunlar güzel fakat elbisem uzun ayakkabı pek görünmeyecek :) aslında bana tek yol açık renkler gibi görünüyor.. zaten kararsız bir insanım o kadar kafam karıştı ki :44: inşallah bir sonuca varırsam paylaşıcam tabikiii

bence kırmızı bir çanta şık olur diyorum.

o kemer saten mi ? deri gibi duruyor...

saks mavi veya pudra renginde ayakkabı,çanta da siyah olabilir

inci beyazı bir ayakkabı ve çanta kullanabilirsin diyecektim ki fotograf paylaşmışlar bile o şekilde hareketlendir elbiseyi

inci beyazı bir ayakkabı ve çanta kullanabilirsin diyecektim ki fotograf paylaşmışlar bile o şekilde hareketlendir elbiseyi

aynen dediğin gibi inci beyazı bir ayakkabım ve çantam var, denedim ve çok çiğ durdu.. krem, pudra tonları daha güzel durur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…