- Konu Sahibi CakilTasi_
-
elbisede kemer var dimi, kemer biraz detaylı olsaydı keşke, çantayla ayakkabı aynı renk olucak ama aklıma bişey gelmiyo bi dore falan olmaz yani bu elbisenin altına, kemerde taşlar falan olsaydı ayakkabıyla çantayı gümüş seçebilirdin
benim de aklıma kırmızıdan başka renk gelmedi.. elbise de hiç hareketlilik yok.. değiştirme şansın var mı
kızların dediği gibi ya kırmızı ayakkabı ya gümüş, ben genelde ayakkabı ve çantayı aynı renk kullanırım, şimdi dicemki kırmızı ayakkabı çanta kırmızı ruj falan, kırmızı çok iddialı kaçacak elbiseye göre,en uygunu gümüş ayakkabı çanta bence
pudra ya da lame nasıl olur ? ayakkabı çanta aynı renk olsa mesela.. ya da turkuaz bir çanta belki turkuaz bir kolye.. siyah burnu açık bir ayakkabı.. kırmızıdan nefret ederim
pudra ya da lame nasıl olur ? ayakkabı çanta aynı renk olsa mesela.. ya da turkuaz bir çanta belki turkuaz bir kolye.. siyah burnu açık bir ayakkabı.. kırmızıdan nefret ederim
Siyah renk dugun icin hic uygun degil bence. Kemerini bir sekilde renkli yapsaniz ve ayakkabinin rengiyle uydursaniz ya da kucuk renkli tullu bir sal. Cantaniz da kucuk siyah ya da baska bir renk olabilir. Ayakkabi ve cantanin ayni renk olmasi gerekmiyor her zaman.
Aslında çok güzel kombinler yapılabilir elbisenizle.
İçinde siyah olan farklı renk bir papuçla:
Eki Görüntüle 766020
Ya da farklı renk bir kemer kullanarak:
Eki Görüntüle 766021
Yahut farklı renk bir papuçla:
Eki Görüntüle 766022
Kolay gelsin, neticeyi görmek isteriz
eşimin kuzeninin düğünü var.. bende bir elbise aldım uygun fiyata fakat göğüs kısmında sorun var.. neyse kayınvalidem onu halledecek inş :) bu elbiseye nasıl bir ayakkabı çanta kullanabilirim? siyah zaten rengi iyice matemde gibi görünmek istemiyorum, bir de eşimin tarafı olduğu için çokta abartmak istemiyorum renk açısından.. ben baya zarif, sade ama şık olmak istiyorum.. yardımlarınızı esirgemeyiinn
Eki Görüntüle 765984
Eki Görüntüle 765985
e şimdi biz siyahı başkasının düğününde giymezsek nerede giyeceğiz :)) tavsiyeleriniz için teşekkürler
o kemer saten mi ? deri gibi duruyor...
saks mavi veya pudra renginde ayakkabı,çanta da siyah olabilir
inci beyazı bir ayakkabı ve çanta kullanabilirsin diyecektim ki fotograf paylaşmışlar bileo şekilde hareketlendir elbiseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?