kuzen kuzen ilişkisi

nisankralicesi

♡Chocolita❤2♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
20.283
109.747
518
kızlar 23 yaşında bi kız kuzenim var aramız çok iyidir konuşup dertleşiriz geçen gün bana bir şey anlatacağını söyledi . bizim bir de 25 yaşında erkek kuzenim var onla da iyiyiz (iki kuzemi de çok severim çok iyi insanlardır)(benim fikrim ilk başta karşı değildi ama olumlu da değildim) ama bu kız olan kuzenim annesine babasına nasıl açıklayacağını düşünüyor? ve bende pek tavsiye etmiyor kızlar siz ne düşünüyorsunuz ? böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?(ikisi de birbirini seviyor ve haberleri var , ailelerine nasıl söyleyeceklerini düşünüyorlar)

Son düzenleme:
Durumu anlatmamışsınız ki. Sadece iki kuzeninizi de sevdiğinizi söylemişsiniz. Hangi durumda olsak ne yapardık? Kız kuzeniniz erkek olandan hoşlanıyor mu? Yoksa beraberler mi? Biraz daha açıklayıcı olursanız daha net mesajlar gelir
ikiside birbirini seviyorlar daha yeni bir şey ilk bana söyledi zaten .

ikiside birbirini seviyorlar daha yeni bir şey ilk bana söyledi zaten .
Duruma göre değişir. Kuzen nasıl kuzen mesela? Onlar da birbirinin kuzeni mi? Yani biri amca oğlunuz diğeri teyze kızınız ise akraba olmazlar ve mümkündür.

Ama o ikisi de kuzen ise akraba ilişkisi benim çok tasvip ettiğim birşey değil. Hem yakın akrabalık başka bir boyuta geçtiği için, hem de evlilik durumu çocuk olduğu taktirde çok sakıncalı olduğu için.

Yarın öbür gün ilişkileri çıkmaza girse ailelerin birbiriyle olan ilişkisi de mahvolur. Ben çok sevemiyorum bu tarz ilişkileri ama iki kişi birbirini sevince de dışarıdakinin fikrinin bir anlamı da kalmıyor. Yaşayıp görecekler

ikisi birbirini sevdiğini biliyor yani ama ailelere açıklamadılar korkuyorlar bende destek vermiyorum ama kesipte atamadım yani :/
Bunlar ailelerinde açıklarlar yakında siz şimdilik karışmayın yalnız rica edicem nikahlarında birden fırlayıp durun siz kardeşsiniz diye haykırın belki son anda bi fayda olur

Bunlar ailelerinde açıklarlar yakında sen şimdilik karışma yalnız rica edicem nikahlarında birden fırlayıp durun siz kardeşsiniz diye haykırın belki son anda bi fayda olur
canım kız kuzenimle aramız çok iyi olduğu için pek bir şey diyemedim bende şaşırdım yani. ama bende olmayacağını ve unutması gerektiğini söylüyeceğim ama sonuçta birbirlerini seviyorlar yani bilmiyorum :/

Boşver ne yapıyolarsa yapsınlar. Bizim ailede komşu kızına/oğluna bakılmaz, istenmez.
Benimde kankim kuzeniyle evleniyor. İkiside hastalık hastası olan bebeye olacak. Bende vazifemi yapıp düğünde çatır çutur oynayacağım. Ne yapayim ?

Boşver ne yapıyolarsa yapsınlar. Bizim ailede komşu kızına/oğluna bakılmaz, istenmez.
Benimde kankim kuzeniyle evleniyor. İkiside hastalık hastası olan bebeye olacak. Bende vazifemi yapıp düğünde çatır çutur oynayacağım. Ne yapayim ?
canım kız geldi bana anlattı . kız kardeş gibiyizdir yani ne biliyim destek vermemi bekledi galiba ama ben kafamda soru işaretleri olduğunu söyledim

Back
X