- 2 Kasım 2023
- 3.117
- 5.780
- 78
- 31
Hikayedeki herkes bu garip. Annenizin emiyor mu vs diye sorması da garip. Sana ne yani. Genel nasılsınız de geç. Onlar8n kiloya tepkisi de garip. Siz madem ona tekrar laf soktunuz . Er nasils8n diye tekrra yazma madem. Konudaki kimse birbirini gerçekte sevmiyor. Yar8ş halinde. Çocukların b.kunu bile yarıştıracaksınız nerdeyse. Herkes bı kendi e çeki düzen versin benceYaşıt olduğum kız kuzenim var. Kuzenim anneside dahil sürekli laf sokan,herşeye bir kulp bulan tiplerden. Sürekli görüşmeyiz ama ayda yılda bir telefonlaşırız. Neyse ikimizde peşpeşe hamile kaldık benim doğumum ondan 1 ay önce oldu. Biryerde karşılaştık ben doğum yaptıktan sonra ailelerimiz eşlerimiz de vardı. Kuzenime bebek 4 kilo doğar demiş doktor onlarda eşiyle birlikte bizim kızımızın 3.145 doğmasıyla dalga geçtiler onların ki iri bizim ki sayıfmış diye çaktırmadım ama sonradan içerledim. Neyse kendi doğum yaptı beni aradı onun ki blrkac günde 3200 e düşmüş bende ne oldu benimle dalga geçiyordun vs dedim. Bu Arada annesi sürekli emiyormu ağlıyor mu diye kızıyla beni kısaylıyor ben de büyüktür diye hiçbişey demezdim. Birkaç gün önce kuzenime mesaj attım nasılsın diye bana hiçbirşey yazmadı annesine annemi aratmış çocuklar ilgileniyor mesaja dönemedi dşye ne alakaysa ben yeni atmadım mesajı neyse gelelim asıl konuya canım annem yengemi aramış konuşurken annem bebiş nasıl emiyor mu diye sormuş. ( yengem anneme meme reddi var zorla emziriyor dşye anlatmış bir önceki konuşmada) kuzenin noldu sen mi emziriceksin diye cevap verince canım annem kusura bakma kızım demiş kuzenim pat diye kapamış telefonu. Bu olay olmadan birkaç saat önce anneme Mevlüt okutacaklarını söylemiş yengem. Annem o kadar çok kırıldı ki mevşğte gidip hediyesi mi verip gelecek. Ben çağrılmadım kuzenim geçen diğer kuzenimiz sünnetine çağırmadı diye gitmemişti ben yinede giderdim ama anneme böyle bi terbiyesizliği sindiremiyorum annem bebeği merak ettiği için sorarken bu yaptığı sizce nedir. Siz olsanız ne yapardınıZ