- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sırf yemeye geliyorlar başka açıklaması yok sizi görmeye geldiklerini hiç sanmıyorum nasılsın diye soruyorlardır inşallah3hafta oldu olmadı
Sabah misafirim vardı kahvaltıda bunların koltukları gelmis baslarında durmaya gelmisler koltuklar bilmem hangi semtten geliyomus gelene kadar bana geldiler
Yine cat kapı ve misafirim vardi bizde cay iciyoduk
2arkasımla
Nisanlisiyla geldi abla sana caya geldik dedi
Onlarada servis actım cay koydum 1saat oturdular
Sofradan kalkıp gittiler
Yani yediler ictiler gittiler.
Annemede gelince aynı
3hafta oldu olmadı
Sabah misafirim vardı kahvaltıda bunların koltukları gelmis baslarında durmaya gelmisler koltuklar bilmem hangi semtten geliyomus gelene kadar bana geldiler
Yine cat kapı ve misafirim vardi bizde cay iciyoduk
2arkasımla
Nisanlisiyla geldi abla sana caya geldik dedi
Onlarada servis actım cay koydum 1saat oturdular
Sofradan kalkıp gittiler
Yani yediler ictiler gittiler.
Annemede gelince aynı
Suan benimde aklıma gelen buaçma cnm kapıyı en iyisi sen geldiklrinde 1gelirler 2 gelirler 3.de yüzleri varsa gelmezler
haklısın canım ya. hem samimi de değilmişsin. vallaha ben olsam açmam . hem doğru düzgün konuşmucam hem gelecek restaurant gibi kullanacak evimi. birde üstüne üstlük birde laf yapacak kendini övüp. belki dolabında yemeğin yok. yada belki o gün sadece akşam yemeği için cebinde birşeyler alacak kadar paran var. ne düşüncesiz insanlar ya. elleri boş geliyorlar galiba birde. şimdi kendi kuzenlerimi düşündüm de vallahi evine giderken elim boş gidemem bile.Suan benimde aklıma gelen bu
Cok yalan bulamam ben soylicek unuturum soyledigim yalanıda beceremem.
Annem bana gelsinler ben evde yok derim diyo acna sen diyo.
Ben daha genc oldugumdan bana gelmek istiyo anneme mecbur kalirsa gidiyolar genelde.
Sigara iciyo surekli ikiside
Ben sigara kullanmiyorum.
Balkonda icin diyorum ama kıs da geliyo cocugum var oglenci aksam 7de geliyo eve dersi ödevi ben kendime yetiyorum ancak.
Nisanlısını bize geldikce gördüm hic tanimiyorum yani kisisel olarakİyi tezgah açmışlar.
Yani bu iyi niyetten çıkmış, yarın bunlar evlenince bugünleri hatırlamazlar bile.
Yani hiç müsait misin diye sormakta yok.
Nişanlısı da ne tür yani o kadar lüks eşyalara sahipler sonuçta bir çay ısmarlayamıyorlar mı kendilerine.
Biraz tepkinizi belli edin hareketlerinizle.
Dun mesela ben evde olasaydım inanin evim daginikti yani oglumun kahvalti sofrasi duruyodu ne yalan soylim.haklısın canım ya. hem samimi de değilmişsin. vallaha ben olsam açmam . hem doğru düzgün konuşmucam hem gelecek restaurant gibi kullanacak evimi. birde üstüne üstlük birde laf yapacak kendini övüp. belki dolabında yemeğin yok. yada belki o gün sadece akşam yemeği için cebinde birşeyler alacak kadar paran var. ne düşüncesiz insanlar ya. elleri boş geliyorlar galiba birde. şimdi kendi kuzenlerimi düşündüm de vallahi evine giderken elim boş gidemem bile.
Nisanlısını bize geldikce gördüm hic tanimiyorum yani kisisel olarak
Cocugun yengesi okuldan veli arkadasim
Yani bunlar tanismiyoken biz yengesiyle arkadastik
Sonra tesaduf bunlar tanismis biz sonradan ogrendik.
Cocuk fazla yılısık
Hani nasıl desem mesela sanki beni yıllardır taniyo rahatligi var abla soyle abla boyle abla abla evimde de rahat gayet
Sanki yillardir gelio gidiyolomus gibi.
Hic sevmem
Birde esim evde olmuyo malum gunduz ben kendimi rahat hissetmiyorum.
Canım kapıyı açmamayı dene, bir bahane bul gelmiştik evde yoktun derlersede.
Kapıyı açmadığın zaman da da mümkünse hemen telefonu kapat yada sesini kıs ararsa duymasın, ve ararsa açma tabi o an.
Ne kadar ayıp yaptıkları, 1değil 2değil gelmeleri.
İnsanların bazıları görgüden uzak yaaa, ne üzücü bu durum hem o kişinin kendi için hemde çevresindekiler için: (((
Daha olmadı hareketlerinle, yuz ifadenle, kurduğun diyaloglarla onunla görüşmek istemediğini belli edersin aşikar olarak.
Ben olsam gider 2pogaca alırımBizede böyle gelen bir akrabamız var eşiyle çocuklarıyla her geldiklerinde açııız derler. Kocası yok ben aç değilim dese de karısı ayy vala ben açım kahvaltıyla duruyorum der yerinden de kalkmaz yardıma oturur annemle ben mutfağa girişiriz hemen. Bende sinir olurum her geldiklerinde böyle diye ama arada sırada gelirler ondan sorun etmem. Size hergün gelir olmuşlar sizde kuru çayla ağırlayın madem. Ya da en mantıklısı kapıyı açmamak. Böyle bir iki kez tekrarlarsanız anlarlar umarım. Sonra da dersiniz müsait olmuyorum gelmeden arayın diye.
Ben evleneli 10yıl oldu esyalarım yeni model degil tabikiBen senin yerinde olsam baktım görgüsüzlük yapıyolar
Ah bizde aldık eşyalarımızı hemde eşim ve benim alın terimle derdim ( : hem işsizler hem ailelerin aldığı eşyayla hava mı atıyorlar hoş kendin bile alsan hava atılmaz terbiyesizlermiş
Ayrıca baktım böyle dangozlukları var
Zili çalsın çalsın dursunlar, açmam
Kapı duvar olunca aramak akıllarına gelir artık
Bastan mesafenı koydun koydun yoksa yandın .. Boyle bır tıp benım esımın kuzenı fazlasıyla zararını gordum:) akrabadan darbe alınca herkes işin içine gırıo .. Bu gunlerde gelir sonra aramzsa zorunuza gıtmesnMerhabalar.
Benim derdim kuzenim bulundugum semte gelin gelecek.
Bu aralar surekli gelip gidiyo esya,kurulum vs duzenleme icin
Her geldiginde de cat kapi gelip biz acız diyo
Nisanlısıyla beraber bir de.
Ben annemle aynı binada oturuyorum.
Ve bina aile binamız bizim.
Ve 30senelik falan malum biraz eski bi yapı
Kuzenin tasınacıgı bina yeni sıfır ama bodrum kat.
Bana her geldiginde nisanlısıda dahil sürekli evimiz çok güzel!,eşyaları x markadan aldık!,özel getirttik!, x semtten geldi!, yalıtım super !, vs vs bi suru bisi anlatıp duruyolar.
Ve bunu bende yapıyolar
Nisanlısının yengesi arkadasım onun evi falan sıfır bina yeni tasindi hic onda öyle muhabbetler yapmıyolarmıs
Bu benim zoruma gidiyo ama söyleyemiyorum.
Ayrıca kimsenin biseyinde gözüm yok benim evim, esyam vs bunun icin anlatıyolarsa yani begenmiyolarsa niye bana geliyolar?
Şuan ikiside çalısmıyo bir de işsizler.
Bir de çat kapı gelmeleri artık beni sıkıyo.
Ben o an müsaitmiyim?
Evim dağınık mı?
İşim var mı? Hic sormadan geliyolar.
Nasıl bir tutum göstermeliyim.
Not: bu arada bu arkadasım olan nisanlısının yengesini arıyolarmıs genelde o musait olmazsa bana geliyolar ben jokerim yani
Yengesine aramadan gitmiyolar
Bir not daha: kuzenim baska semtte oturuyo ve bayramdan bayrama dahi görüsmüyoruz yani cok bi samimiyet yok.
İşi düsünce geliyo böyle ama artık çok yakınıma taşınıyo
Napim?
Ben olsam gider 2pogaca alırım
Evleri dayalı döseli sayılır(hic gidip bakmadım) esyaları gelmis gider evimde yerim
Ona buna acım dicem cat kapı gidicem
Bir de dugunden cok buyuk beklentileri varmis :)
Takı anlamında ona güveniyolar.
Kuzum desen arayıp haber ver gelince işim oluyor veya musait olmaya bilirim önceden haber verin de hiç sıkma canını böyle de aynenMerhabalar.
Benim derdim kuzenim bulundugum semte gelin gelecek.
Bu aralar surekli gelip gidiyo esya,kurulum vs duzenleme icin
Her geldiginde de cat kapi gelip biz acız diyo
Nisanlısıyla beraber bir de.
Ben annemle aynı binada oturuyorum.
Ve bina aile binamız bizim.
Ve 30senelik falan malum biraz eski bi yapı
Kuzenin tasınacıgı bina yeni sıfır ama bodrum kat.
Bana her geldiginde nisanlısıda dahil sürekli evimiz çok güzel!,eşyaları x markadan aldık!,özel getirttik!, x semtten geldi!, yalıtım super !, vs vs bi suru bisi anlatıp duruyolar.
Ve bunu bende yapıyolar
Nisanlısının yengesi arkadasım onun evi falan sıfır bina yeni tasindi hic onda öyle muhabbetler yapmıyolarmıs
Bu benim zoruma gidiyo ama söyleyemiyorum.
Ayrıca kimsenin biseyinde gözüm yok benim evim, esyam vs bunun icin anlatıyolarsa yani begenmiyolarsa niye bana geliyolar?
Şuan ikiside çalısmıyo bir de işsizler.
Bir de çat kapı gelmeleri artık beni sıkıyo.
Ben o an müsaitmiyim?
Evim dağınık mı?
İşim var mı? Hic sormadan geliyolar.
Nasıl bir tutum göstermeliyim.
Not: bu arada bu arkadasım olan nisanlısının yengesini arıyolarmıs genelde o musait olmazsa bana geliyolar ben jokerim yani
Yengesine aramadan gitmiyolar
Bir not daha: kuzenim baska semtte oturuyo ve bayramdan bayrama dahi görüsmüyoruz yani cok bi samimiyet yok.
İşi düsünce geliyo böyle ama artık çok yakınıma taşınıyo
Napim?
Ben evleneli 10yıl oldu esyalarım yeni model degil tabiki
Simdi degisik degisik syler cıkmıs
Kıyaslanmaz bile böyle bisi
Huzurum var cok sukur
İdare ediyorum ben
Kimseye muhtac degilim.
Açmıcam ama surekli kontrol etmem lazım her gelene kapıyı
Mesela daha önce bir defa geldiklerinde merdivende yakalandım aksi gibi
Hani 30sn gec gelseler eve girmis olcaktım
İstemiyorum ya dibimde bitiyolar
DensizlermişBen evleneli 10yıl oldu esyalarım yeni model degil tabiki
Simdi degisik degisik syler cıkmıs
Kıyaslanmaz bile böyle bisi
Huzurum var cok sukur
İdare ediyorum ben
Kimseye muhtac degilim.
Açmıcam ama surekli kontrol etmem lazım her gelene kapıyı
Mesela daha önce bir defa geldiklerinde merdivende yakalandım aksi gibi
Hani 30sn gec gelseler eve girmis olcaktım
İstemiyorum ya dibimde bitiyolar
Ben zaten halamı falan dusunuyorumBastan mesafenı koydun koydun yoksa yandın .. Boyle bır tıp benım esımın kuzenı fazlasıyla zararını gordum:) akrabadan darbe alınca herkes işin içine gırıo .. Bu gunlerde gelir sonra aramzsa zorunuza gıtmesn
Ayyy demeyin korkuyorum ben gitmeyeOhh ne güzelmiş ya ekmek elden su gölden :)
Birde evleriyle hava atıyorlar.
Denk gelince söyle ee artık eşyalarınız geldiğine göre bide siz çay yapında biz gelelim şu met ettiğiniz eşyalarınızı görürüz deyin. Ya da eviniz de kuruldu artık çat kapı gelirim hergün nasıl olsa yakınız deyin gözleri korksun. Zaten o an ki surat ifadelerinden anlarsınız durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?