Kuzen sorunu !

Kuzum desen arayıp haber ver gelince işim oluyor veya musait olmaya bilirim önceden haber verin de hiç sıkma canını böyle de aynen
Geldim yoktun derse (ben kapiyi acmazsam sayet) keske haber verseydin falan diyip diyip.haber vermek lazım bu bir inceliktir msj ını yerine ulastirmayi dusunuyorum
Derler
Durbunde karariyo dimi tv sesi falan varmi diye dinlerlerse kapiya kulaklarini dayayip
Eyvahh eyvahh yandim ben
İnanın aradigi an acaba ne isticek diyorum.
Adini isi dustu olarak kaydetcem
O arayinca isi dustu ariyor yazsin.
Beni 2defa aradi ikisinde se is istesi esi icin
Enistem is veremezmi dedi

Git git hatta o dediklerimi de söyle
Ay hadi bakalım bundan sonra bende senin gibi çat kapı gelirim çay içmeye kahve içmeye de.
Gitceğinden değil de gözü korksun, korkar umarım
Biraz dişli çık bakalım ne tepki vericek. Gelirken anneme de yengeme de haber veririm toplaşır geliriz de.
Eşyaların fiyatlarını sor ayy benim bir arkadaşım var o bunun bir üst modelini almış hemde daha ucuza sizi kazıklamışlar ahaha de böylee kalsın
Bence yapmalısın hem rahatlarsın

Vala bu akrabaların hpsı mı boyle anlamadım. Aman dıyım ne halanla aran bozulsun ne kuzenle dargın kal. Şimdiden sonra o dese sana batıcak.. Belliki dost yada gercektn kuzende olamıcanıza gore .. Önunu kesmenı tavsıye ederım .. Canım geleceksen aklında bulunsun arkadasım hasta ona destk olcm evde dglm de mesela ..

Off bu ne ya. Mecbur musun sanki. Her dk duzenli temiz dolap dolu olmazki. 2lahmacun 2simit alip yiyememisler mi? Yazik.. Ya kapiyi acma yada bi cay koy yanina bi biskuvi. Aciklama yapmak zorunda degilsin canim. Onlar utansin
Sormayın
Oglum.var cocuklu ev neticede sabah gec kalktigim oluyo
Daginik oldugu oluyo evimin ben oyle misafir agirlamak istemem
Esim isten gec geliyi diye.mesela genelde yemeklerimi 3-4gibi yapiyorum ben
Yemegim olmadigi zamanlara geldiklerinde ben nasil yemek yok dicem.
Bide dun anneme beni sormuslar ben okuldaydim oglumu birakmaya gitmistim.

İnanın aradigi an acaba ne isticek diyorum.
Adini isi dustu olarak kaydetcem
O arayinca isi dustu ariyor yazsin.
Beni 2defa aradi ikisinde se is istesi esi icin
Enistem is veremezmi dedi

Kuzenin çok değişik
Bi marka eşyalarının havasını atıyo
Bi sizden iş istiyo

Sende çok sessiz kalıyosun arada laf dürt mesela senin tatilinden dem vurup ben gidemiyorum demiş eee son model eşya alınca balayına para kalmamıştır deseydin
Kapını da her çaldığında açma
Ben işime gelmeyen telefona ya da kapıya bakmam, yok sayarım. Herkesin değeri farklıdır bende

20gün kaldı
Aslında vicdanen ayy yalniz kalmasin nolcak bana arkadas olur diyorum mesela kendi kendime dusunurken
Sonra nekadar zit karakterler olsudumuzu dusunuyorum
Evime geldiklerindeki konusmaları,uslupları, anlattikları aklıma geliyi aman aman hic bulasmasınlar diyorum

Bir geldiğinde annene postala, aa ben de çıkıcakım Kuaför, market bilmemene işim vardı keşke arasaydın de.. Muhtemelen bugüne kdr hep kapınızı açtığınız için sizi çok samimi gördüğünden böyle davranıyor, arkadaşınız resmiyeti koruduğundan onu arama ihtiyacı hissediyo..
Hallolur merak etme.

ayranları yok içmeye.. cuk oturuyor.
görmemişler.

ben olsam geldiklerinde kapıyı açar "hoşgeldiniz ama hemen hazırlanıp çıkmam lazım keşke haber verseydiniz. isterseniz annemlere geçin" derdim ve almazdım içeri. bir daha tekrarlamazlar herhalde. gerçi pek anlayacak tipler değiller herhalde ama..

Ya borcla aliyolar
Cocugun amcasinin durumu iyi
Cocugun babasina da bodrum kat bu evi 70.000e satmislar iste babasida ogluna almis dusunmus
Esyayi borcla,amcalarin yardimiyla falan aliyolar
Ama havalari o bicim
Nerden biliyorum cocugun yengesi arkadasim ya o anlatiyo
Amcalarindan hep borc istiyomus cocuk
Bizim kizin haberi varmi onuda bilmiyorum
Ben karismak istemiyorum
Koltuklari özel ciceksiz boceksizmis sadeymis
Yatak odasida özel yapiliyomus
3 cam tülü ve fonunada 2bin800tl vermisler
Anlatiyolar iste bana

Yok ya bildiginiz yuzsuzler
Cocugun yengesinede aynisini yapiyolarmıs
Gidince biz acız diyolarmıs
Ama niyeyse onlara haber veriliyo
Ben kapıyı acmayarak önlem.alim diyorum insallah icerden ses duymazlar geldiklerinde
Evde olupda acmadigimi anlarlarsa artik sakız ederler sanırım beni.

Hic de huyum degil
Yapsam mi ki
:)

Zaten sonradan görmeler böyle oluyo
Kendi çalışıp kazansa anlar belki
Neyse yaşasın görsün son model eşyalarıyla saadet oluyo mu sadece iş güç yokken

Bence de karışma boşver
İşsiz olduğunu kabullenmişse amcasından borcunu bilse nolur bilmese ne
Sen sadece kendi sınırlarını çiz
Aramadan gelmesinler, gelirse açma kapını kurtul

ya ben duysalar da açmazdım.
sonra arar söylerdim. yeni duş almıştım bornozlaydım açmam imkansızdı ya da ağda yapıyordum falan derim.
haber vermediğin için de bilemedim haliyle..
derdim.

duyarsa duysunya. açmayın hiç. diğer yorumları okudum sinir bozucular gerçekten.
tencere kapak misaliler ayrıca..

Ben o mantıkla samımıyet kurdum butun sile brbrıne grdı :) yuzlestıkte özur dıledıler vs .. Ama huzursuzluğumu ıfade edemem ıyılık yaptıgıma bın pişman oldum:)

Hic de huyum degil
Yapsam mi ki
:)

Yap tabi o öyle hava atarken senin sessiz kalman hoşuna gidiyordur bi böyle çıkış ki şaşırsın kalsın.
Ay bu buraya olmamış ama sizin zevkiniz tabi hayırlı olsun de
Aa o çok övdüğün koltuklar bunlar mıydı hmm de
Hani laf sok ama polemik ortamı yaratmadan
Hem dolmuşsun bu kadar biraz rahatlaman gerek

Aynen cok haklısınız halam enistem hic böyle insanlar degillerdir
Ama kızları malesef böyle
Bunların gelinleri bana geldi(abisinin esi)
Abisi,yengesi,kuzenim,yine nisanlisi ve yine cat kapı bi aksam buraya yapi markete gelmisler annemlerde evde yoktu
Esiminde gelme saatiydi
Biz kahveye geldik dediler
Buyrun dedim
Kahve yaptim
Gelinleri cok mutevazi abla habersiz geldik yenimi temizlik yaptın evin duzenli falan dedi
Nasil mutevazi boyle yardim edim zahmet etme dedi hep
Ama kuzen hic direk sigara yakti oturdu

Çok mantıklı bir öneri. Konu sahibi aynen böyle yapmanı öneririm.

Benim amca tarafımdan kuzenlerim hep bu model
Tek düğün bayramda vs görürüm merhaba merhaba der geçerim
Ne kadar az görüşsen o kadar iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…