- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Hepsini denicemÇok mantıklı bir öneri. Konu sahibi aynen böyle yapmanı öneririm.
Bir iki müsait değilim diye kapat kapıyı yüzlerine sonra gelmezlerMerhabalar.
Benim derdim kuzenim bulundugum semte gelin gelecek.
Bu aralar surekli gelip gidiyo esya,kurulum vs duzenleme icin
Her geldiginde de cat kapi gelip biz acız diyo
Nisanlısıyla beraber bir de.
Ben annemle aynı binada oturuyorum.
Ve bina aile binamız bizim.
Ve 30senelik falan malum biraz eski bi yapı
Kuzenin tasınacıgı bina yeni sıfır ama bodrum kat.
Bana her geldiginde nisanlısıda dahil sürekli evimiz çok güzel!,eşyaları x markadan aldık!,özel getirttik!, x semtten geldi!, yalıtım super !, vs vs bi suru bisi anlatıp duruyolar.
Ve bunu bende yapıyolar
Nisanlısının yengesi arkadasım onun evi falan sıfır bina yeni tasindi hic onda öyle muhabbetler yapmıyolarmıs
Bu benim zoruma gidiyo ama söyleyemiyorum.
Ayrıca kimsenin biseyinde gözüm yok benim evim, esyam vs bunun icin anlatıyolarsa yani begenmiyolarsa niye bana geliyolar?
Şuan ikiside çalısmıyo bir de işsizler.
Bir de çat kapı gelmeleri artık beni sıkıyo.
Ben o an müsaitmiyim?
Evim dağınık mı?
İşim var mı? Hic sormadan geliyolar.
Nasıl bir tutum göstermeliyim.
Not: bu arada bu arkadasım olan nisanlısının yengesini arıyolarmıs genelde o musait olmazsa bana geliyolar ben jokerim yani
Yengesine aramadan gitmiyolar
Bir not daha: kuzenim baska semtte oturuyo ve bayramdan bayrama dahi görüsmüyoruz yani cok bi samimiyet yok.
İşi düsünce geliyo böyle ama artık çok yakınıma taşınıyo
Napim?
Ben hic samimi olma taraftarı degilim suan.Ben o mantıkla samımıyet kurdum butun sile brbrıne grdı :) yuzlestıkte özur dıledıler vs .. Ama huzursuzluğumu ıfade edemem ıyılık yaptıgıma bın pişman oldum:)
Nisanlısı ondan daha cıvık.İşsiz ama eşyaların markasıyla, eşiyle övünüyor hava atıyor, hadi bunu kuzenin yapıyor da erkek olarak nişanlısının eşyayla hava atması çok anormal geldi bana. Sen erkek olarak bir iş sahibi olma evlenmeye kalk sonrada evinle eşyanla akrabaya hava at. Adama yuh derler.
Ayrıca bende olsam habersiz sürekli sürekli çat kapı evime gelinmesine çok sinir olurdum ve uyarırdım, baktım yine aynı devam ediyor bu sefer kapıyı açmazdım. Hem normalde akraba deyip yüzüne bakmasın işi düşünce karnım aç de durmadan etmeden post diye gel. Oooohhh ne güzel dünya , yüzsüzlerin dünyası
bence direk bende tam cıkmak icin hazırlanıyordum kusura bakmayın arasaydınız böle kapıda kalmazdınız baska sefere artık hoscakalın de eve bile almaher geldiklerinde aa bende çıkacaktım yaaa canım gelmeden keşke haber verseydiniz de ..belki dank eder kafasına o ne öyle ya orası ev yani hiç sevmem çatkapı gelen tipleri misafirim olabilir çıkacak olurum veya ev hali uygunsuz olurum bunları bilmiyorsa bu şekilde laf vurarak siz bilinçlendirebilirsiniz kendilerini.....
Bu ne ya allah aşkına ya böyle bir erkek tipi hiç çekilmez. Ya insana önce işin ne derler. Fotoğrafının kaç like aldığını konuşana kadar iş arasın kendine, adam gibi çalışmayı düşünsün. Ayranı yok içmeye tövbe tövbe ya ağzımı bozcam. Yahu herşeyi başkalarının yardımıyla yapmışlar birde hava atıyorlar. Tamam hadi bir heyecan olur yeni evleniyorlar ama sürekli bunları anlatmak hava atmak hiç doğru değil ya hatta çok ayıp. Hem ne var senin evin eski olsa ne olacak yeter ki huzurun olsun mutlu ol. Ev eski olunca, eşyalar marka olmayınca ne oluyor anlamıyorum. Görgüsüzler gerçekten çok Görgüsüzlerçekilmez. ı ondan daha cıvık.
En cok da nisanlısı övdü evi
Sosyal medyada bir site varmis adini vermim yasaktir belki dekorasyonla ilgili
Mutfaklarinin resmini oraya atmislar 500like almıs :)
Yine sosyal medya araciligiyla duvar kagitlarinin resmini atiyolar
Esyalarini atiyolar vs vs
Kapıyı acmamayı yaparımbence direk bende tam cıkmak icin hazırlanıyordum kusura bakmayın arasaydınız böle kapıda kalmazdınız baska sefere artık hoscakalın de eve bile alma
Yenge dedıgınız kişiylede bence bu konuyu konuşmayın .. Canınız kanınız kuzenınızle uzlasamazkn baskasına daha temkinli olmk gerek. Aman ya ıyıce yalnıZlastık ya kımseye guvenemıoruzBen hic samimi olma taraftarı degilim suan.
Yani biliyorum yüz versem hadi gezelim,suraya gidelim, buraya gidelim der.
Ben ona ayak uydurumam
Cocuk yengesi icin bi yerde demiski artik karnimizi yengemde doyururuz demis.
Yengesi de bana dedi
Yani o da pek istemiyo arada dertlesiyoruz
Nisanina gitmedim ben nisan resimlerini sosyal medyada gordum ama gormedim dedim(kendi facem yok oglumunda ekli orda gordum)Bu ne ya allah aşkına ya böyle bir erkek tipi hiç çekilmez. Ya insana önce işin ne derler. Fotoğrafının kaç like aldığını konuşana kadar iş arasın kendine, adam gibi çalışmayı düşünsün. Ayranı yok içmeye tövbe tövbe ya ağzımı bozcam. Yahu herşeyi başkalarının yardımıyla yapmışlar birde hava atıyorlar. Tamam hadi bir heyecan olur yeni evleniyorlar ama sürekli bunları anlatmak hava atmak hiç doğru değil ya hatta çok ayıp. Hem ne var senin evin eski olsa ne olacak yeter ki huzurun olsun mutlu ol. Ev eski olunca, eşyalar marka olmayınca ne oluyor anlamıyorum. Görgüsüzler gerçekten çok Görgüsüzler
bende normalde diyemezdim ama düsünüp düsünüp keske yapsaydım deseydim demekten iyi unutmayın soncta bunu dusundukce sinir oluyorsunuzKapıyı acmamayı yaparım
Keske haberim olsaydida derim sanirim daha sık gelmeler oldukca
Ama o an diyebiliryim oyle bilmiyorum
Ben tutugum
Yani o an aklıma bisi gelmiyo
Kırsam da vicdanım rahat etmiyo
Esime soyledim o da ayıp olur diyo
Ama o yokken nisanlısını getirmesine de sinir oluyo
Bugun bende onu dusundum biliyomusunuzYenge dedıgınız kişiylede bence bu konuyu konuşmayın .. Canınız kanınız kuzenınızle uzlasamazkn baskasına daha temkinli olmk gerek. Aman ya ıyıce yalnıZlastık ya kımseye guvenemıoruz
Süper fikirGeldim yoktun derse (ben kapiyi acmazsam sayet) keske haber verseydin falan diyip diyip.haber vermek lazım bu bir inceliktir msj ını yerine ulastirmayi dusunuyorum
Derler
Durbunde karariyo dimi tv sesi falan varmi diye dinlerlerse kapiya kulaklarini dayayip
Eyvahh eyvahh yandim ben
İnanın aradigi an acaba ne isticek diyorum.
Adini isi dustu olarak kaydetcem
O arayinca isi dustu ariyor yazsin.
Beni 2defa aradi ikisinde se is istesi esi icin
Enistem is veremezmi dedi
Bugun bende onu dusundum biliyomusunuz
Kadin benim 4yildir arkadasim bunlar 1yildir flort ediyolar yani 1yil icinde
O da bana anlatiyo bosanir bunlar tutumsuz bunlar bizden borc is istiyolar guvenmiyorum diyo bende ondan anlatiyorum
Ama sonra yuzume vurulurmu diyede dusundum
Ben boyle kaziklar yedim daha once akillanmadim
Ya gidip derse acaba diye dusundum ama kadin da öyle biri degil.
Daha temkinli olucam artık.
Sabah beni aradi gunduz annemde yemek yemisler dedim ya aksamda yengesinde yemek yemisler.Ben gordumkı kuzenınız tarzındakındense yenge gıbı yakın samımı gorunenden korkun:) allah bızıı sevıyormuş gıbı gorunenlerden korusun dıyorum hepp . Bugun onlar için konusan yarın szın için onlara konusur klasık :)
Sabah beni aradi gunduz annemde yemek yemisler dedim ya aksamda yengesinde yemek yemisler.
Bilmiyorum ki yengesiylede okuldan arkadasdik
Suan okullarimiz degisti arada bi telde gorusuyoruz hepsi bu
Mesela bunların nikah tarihi degisti kavga cikmis
Agustosta nikah olcakti ekime ertelenmis
Bana yengesi soyledi
Olaylari anlatti hic haberim bile yoktu
Takip etmiyodum nikahlarini falan nezaman diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?