Yoook artık.kapimi calan bile yok size bile ozendim vallahi :))
Ben olsam ne yapardım "aa canim ben olsam x markadan esya alacagima katta ev alırdım. Cok sıkılırdim bodrum katta. Isiksiz havasiz..." derdim. Cidden boyle düşünüyorum. Benim icin ev isikli olacak yoksa basıyor beni.Merhabalar.
Benim derdim kuzenim bulundugum semte gelin gelecek.
Bu aralar surekli gelip gidiyo esya,kurulum vs duzenleme icin
Her geldiginde de cat kapi gelip biz acız diyo
Nisanlısıyla beraber bir de.
Ben annemle aynı binada oturuyorum.
Ve bina aile binamız bizim.
Ve 30senelik falan malum biraz eski bi yapı
Kuzenin tasınacıgı bina yeni sıfır ama bodrum kat.
Bana her geldiginde nisanlısıda dahil sürekli evimiz çok güzel!,eşyaları x markadan aldık!,özel getirttik!, x semtten geldi!, yalıtım super !, vs vs bi suru bisi anlatıp duruyolar.
Ve bunu bende yapıyolar
Nisanlısının yengesi arkadasım onun evi falan sıfır bina yeni tasindi hic onda öyle muhabbetler yapmıyolarmıs
Bu benim zoruma gidiyo ama söyleyemiyorum.
Ayrıca kimsenin biseyinde gözüm yok benim evim, esyam vs bunun icin anlatıyolarsa yani begenmiyolarsa niye bana geliyolar?
Şuan ikiside çalısmıyo bir de işsizler.
Bir de çat kapı gelmeleri artık beni sıkıyo.
Ben o an müsaitmiyim?
Evim dağınık mı?
İşim var mı? Hic sormadan geliyolar.
Nasıl bir tutum göstermeliyim.
Not: bu arada bu arkadasım olan nisanlısının yengesini arıyolarmıs genelde o musait olmazsa bana geliyolar ben jokerim yani
Yengesine aramadan gitmiyolar
Bir not daha: kuzenim baska semtte oturuyo ve bayramdan bayrama dahi görüsmüyoruz yani cok bi samimiyet yok.
İşi düsünce geliyo böyle ama artık çok yakınıma taşınıyo
Napim?
Merhabalar.
Benim derdim kuzenim bulundugum semte gelin gelecek.
Bu aralar surekli gelip gidiyo esya,kurulum vs duzenleme icin
Her geldiginde de cat kapi gelip biz acız diyo
Nisanlısıyla beraber bir de.
Ben annemle aynı binada oturuyorum.
Ve bina aile binamız bizim.
Ve 30senelik falan malum biraz eski bi yapı
Kuzenin tasınacıgı bina yeni sıfır ama bodrum kat.
Bana her geldiginde nisanlısıda dahil sürekli evimiz çok güzel!,eşyaları x markadan aldık!,özel getirttik!, x semtten geldi!, yalıtım super !, vs vs bi suru bisi anlatıp duruyolar.
Ve bunu bende yapıyolar
Nisanlısının yengesi arkadasım onun evi falan sıfır bina yeni tasindi hic onda öyle muhabbetler yapmıyolarmıs
Bu benim zoruma gidiyo ama söyleyemiyorum.
Ayrıca kimsenin biseyinde gözüm yok benim evim, esyam vs bunun icin anlatıyolarsa yani begenmiyolarsa niye bana geliyolar?
Şuan ikiside çalısmıyo bir de işsizler.
Bir de çat kapı gelmeleri artık beni sıkıyo.
Ben o an müsaitmiyim?
Evim dağınık mı?
İşim var mı? Hic sormadan geliyolar.
Nasıl bir tutum göstermeliyim.
Not: bu arada bu arkadasım olan nisanlısının yengesini arıyolarmıs genelde o musait olmazsa bana geliyolar ben jokerim yani
Yengesine aramadan gitmiyolar
Bir not daha: kuzenim baska semtte oturuyo ve bayramdan bayrama dahi görüsmüyoruz yani cok bi samimiyet yok.
İşi düsünce geliyo böyle ama artık çok yakınıma taşınıyo
Napim?
Bende bunu anlamıyorumBen olsam ne yapardım "aa canim ben olsam x markadan esya alacagima katta ev alırdım. Cok sıkılırdim bodrum katta. Isiksiz havasiz..." derdim. Cidden boyle düşünüyorum. Benim icin ev isikli olacak yoksa basıyor beni.
Yemegide arayip gelin, cok zorlanıyorum diye uyarirdim mutlaka. Kimsenin evine cat kapi gelinmez ayip. Ayrıca anlamadi devam etti , bundan sonra ilk geldiklerinde haklari cay, ikincisi icin canimmkusura bakmayin acil cikmam lazımdır.
Çalışmıyorlarsa paralari olmadığı için size geliyorlqrdir.
Onlarla ilgili bisi olunca o beni arıyo ben onu aynen sizin gibi bi anlatma duygusu olusuyoSen bu yengeye pek güvenme bence:)) ortalığı az karıştırıyor givi geldi
Bazen ben de bişeylere öok heyecanlanınca durmadan anlatırım
Dün mesela ing kursuna yazıldım ing konuşabilcem iyice anlıcam filan diye nasıl hevesliyim durmadan onu anlattım herkese ing kitap satan yerlere filan girdim dakikalarca kitap baktım :)) öyle yani heyecanlılarsa onu odak yapmaları normal gibime geliyor kendi evinizle bağdaştırmayın
Aslında kuzenimin cat kapı gelmesi mesele degil gelsin ben nisanlısını getirmesine takıgımevlendıklerınde de siz gidin çat kapı...
Aynen eger geldik yoksun derse herkese gidince ariyosunuz bana cat kapi demek istiyorumgelmeden önce mutlaka aramaları gerektiğini soyleyın sonuçta müsait olmayabilirim evin durumu kötü olabilir diebilirsiniz yanlış anlamasından korkmayın orayı arıolar sizi aramıolar...
Acmamayı dusunuyorumValla kapıyı açmam ona!
Hiç tıkırtı etmeden kapının dışını dinleyin sesleri gelir nasılsa.ya da yığın kapının önüne bir sürü ayakkabıyı misafir var sansınlar.Acmamayı dusunuyorum
Bana cat kapi gelip giden olmaz
Annem,kardesim,en fazla karsi komsum gelir o sebepden durbunden bakmayida hic huy edinmedim sadece kimo diyorum falan
Ama artik huy edinicem su durbun karariyo ya ona nasil care bulucam?
Kahvaltida misafirim varken geldi bunlarHiç tıkırtı etmeden kapının dışını dinleyin sesleri gelir nasılsa.ya da yığın kapının önüne bir sürü ayakkabıyı misafir var sansınlar.
Kahvaltida misafirim varken geldi bunlar
Gelir otururlar sanırım kim varsa.
Bide kuzenle ben cok zıtız
Dusunce, fikir,hal haraket,giyum vs bakınından hic ortak noktamiz yok
O cok gezmeyi sver ben evcimenim
O sırf boyle kahve icmek icin bile disari cikar cafe falan benim aklima bile gelmez
Giyim yonunden cok rahattir ben temkinliyim
Benim esim varken bile uzanır koltuga ben hic sevmem
Kahvesini yapıp önune koycaksin onun ben nerde olursam yardim ederim.
Sigara iciyo heryerde ben kullanmıyorum
Abartili makyaj falan seviyo makyajsi gezmez ben yapmam
Benin sade mutevazi bi yasam tarzim var
Esyada da kalabaligi sevmem
O zaman açık açık söylemelisiniz.ben olsam söylerdim rahatsız olduğum noktayı.Kahvaltida misafirim varken geldi bunlar
O sırf boyle kahve icmek icin bile disari cikar cafe falan benim aklima bile gelmez
Evleri suan dayalı doseli canımselam tr_lelli
şimdi öyle olduklarına bakma bence evlenince kapını bile açmazlar,nasılsa herşeyleri dayalı döşeli olacak.kendilerince o güzel evden çıkıp sana gelmeye tenezzül etmezler bence
ama düğün olana kadar da arkadaşların dediklerini muhakkak yapmalısın.. zil çalar çalmaz al çantanı aç kapıyı,aa bende tam çıkıyordum,bir arkadaşa söz verdim de. çık yürüyüşe..
bidahaki geldiklerinde açma kapıyı,telefonla ararlarsa 1 saat sonra ara duştaydım de.
öyle öyle ayaklarını kesersin diye tahmin ediyorum
Kisinda dogalgaz yakmamak icin gelir artıkHic sevmem boyle kendisini oven tipleri bir daha ovdugunde tersleyin bence. Cat kapi gelen helede aliskanlik etmislerse ve sizi joker olarak yedekte goruyorlarsa bir daha haber verip gelin diye mesafeni kur yoksa oraya tasininca kendi evinde yemek pisirmeZ senin evini lokanta olarak kullanir
Kahvaltida misafirim varken geldi bunlar
O zaman acık acık musaıt olmadıgını soyleyıp eve almıyacaksın. Cok yuzssuzlermıs.Suan benimde tek aklıma gelen care bu
Ama buraya tasınınca ararsa yalan soylemeyi beceremem unuturum ben pot falan kırarsam diye korkuyorum
Ya tasınınca sabah kahvaltıya aksam yemege hep gelirlerse ben napıcam
Cocugumun okulu var ödevleri,dersleri
Calısmazsa evde olcak ve kendi tarafindan bi annem bi ben varim tanidigi
Nisanlisinin da yengeleri var ama gidermi ozaman bilmem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?