Kuzen sorunu !

Ben olsam ne yapardım "aa canim ben olsam x markadan esya alacagima katta ev alırdım. Cok sıkılırdim bodrum katta. Isiksiz havasiz..." derdim. Cidden boyle düşünüyorum. Benim icin ev isikli olacak yoksa basıyor beni.
Yemegide arayip gelin, cok zorlanıyorum diye uyarirdim mutlaka. Kimsenin evine cat kapi gelinmez ayip. Ayrıca anlamadi devam etti , bundan sonra ilk geldiklerinde haklari cay, ikincisi icin canimmkusura bakmayin acil cikmam lazımdır.
Çalışmıyorlarsa paralari olmadığı için size geliyorlqrdir.

Sen bu yengeye pek güvenme bence:)) ortalığı az karıştırıyor givi geldi
Bazen ben de bişeylere öok heyecanlanınca durmadan anlatırım
Dün mesela ing kursuna yazıldım ing konuşabilcem iyice anlıcam filan diye nasıl hevesliyim durmadan onu anlattım herkese ing kitap satan yerlere filan girdim dakikalarca kitap baktım :)) öyle yani heyecanlılarsa onu odak yapmaları normal gibime geliyor kendi evinizle bağdaştırmayın

Bende bunu anlamıyorum
İkiside sigara iciyo
X markadan x semtten esya seciliyo alıniyo
Giyimleri benden iyi
Bi karınlarını doyurcak paraları nasıl olmaz
Evleri icin bu semte her geldiklerinde kime giderlerse karnımız aç diyolarmıs
Her seferinde de ya bende ya cocugun tatafında birinde yemek yiyolarmıs
Cocuk burdaki baska yengesinede cat kapı gitmis
Daha dogrusu beni aradilar yazin ben tatildeydim aa dönmedin mi sen sana geldik bulamadik kapidayiz dediler
Yoo annemde burda dönmedik dedim
Sonra o cocugun baska yengesine cat kapi gitmisler
Yengesinin evini gezdirmis cocuk halama kuzenlere ayıp yahu ayıp
Millet musaitmi degil mi
Cahil desem 25yasındalar
Akılsız desem kafa iyi calısıyo uyanıklar.

Onlarla ilgili bisi olunca o beni arıyo ben onu aynen sizin gibi bi anlatma duygusu olusuyo
Mesela benim halam kızları falan hic bisilerini anlatmazlar
İsleri dusunce ararlar sadece
Ben sosyal medyadan ögreniyorum.
Nerdeler,napıyolar,ne almıslar canlı yayın.
Ama yengesi olayların icinde gibi ne konusulsa biliyo geliyo ona
O da bana anlatıyo.
Mesela buyuk kuzen(kuzenimin ablası) alisverisde herseye karismıs ben yengeden ögrendim
O söyledi.
Nikah olaylarinin uzamasini
Kavgaları benim hic haberim yok
Merakda etmiyorum o anlatınca ögreniyorum.
Artık temkinli olucam.

gelmeden önce mutlaka aramaları gerektiğini soyleyın sonuçta müsait olmayabilirim evin durumu kötü olabilir diebilirsiniz yanlış anlamasından korkmayın orayı arıolar sizi aramıolar...

gelmeden önce mutlaka aramaları gerektiğini soyleyın sonuçta müsait olmayabilirim evin durumu kötü olabilir diebilirsiniz yanlış anlamasından korkmayın orayı arıolar sizi aramıolar...
Aynen eger geldik yoksun derse herkese gidince ariyosunuz bana cat kapi demek istiyorum
Fakat bana yengesinin haber verdigini anlar yani onlari konustugumuzu anlar diye diyemem sanirim.
Kuzenim tek gelse yine amenna
Elin adami yaninda tanimam etmem beni tanimaz etmez niye benim ev halimi görsün.
Ben kime gidersem aramadan gitmem
İnanin karsi komsumu bile bazen ariyorum
Abla isin yok dimi diye
Esi geliyo oglu geliyo yemek yapiyo isyerine kadin niye rahatsiz edim.

Valla kapıyı açmam ona!
Acmamayı dusunuyorum
Bana cat kapi gelip giden olmaz
Annem,kardesim,en fazla karsi komsum gelir o sebepden durbunden bakmayida hic huy edinmedim sadece kimo diyorum falan
Ama artik huy edinicem su durbun karariyo ya ona nasil care bulucam?

Uyaniklar.Kasten aramadan feliyo çünkü ararsa gelme diyeceğini hesaplayabiliyo.Sen onun evine gidemezsin, almaz..Her yemek yaptiğinda sofrada fotolarini çek face at.Birak millet yorum yapsin " aaa her gün sizdeler mi, aaa nişanlin seni restauranta götürmüyo mu" daha ne yorumlar gelir. ..ilerde bi de bize hiç yardimci olmadin derler...bari delil olsun

Acmamayı dusunuyorum
Bana cat kapi gelip giden olmaz
Annem,kardesim,en fazla karsi komsum gelir o sebepden durbunden bakmayida hic huy edinmedim sadece kimo diyorum falan
Ama artik huy edinicem su durbun karariyo ya ona nasil care bulucam?
Hiç tıkırtı etmeden kapının dışını dinleyin sesleri gelir nasılsa.ya da yığın kapının önüne bir sürü ayakkabıyı misafir var sansınlar.

Hiç tıkırtı etmeden kapının dışını dinleyin sesleri gelir nasılsa.ya da yığın kapının önüne bir sürü ayakkabıyı misafir var sansınlar.
Kahvaltida misafirim varken geldi bunlar
Gelir otururlar sanırım kim varsa.
Bide kuzenle ben cok zıtız
Dusunce, fikir,hal haraket,giyum vs bakınından hic ortak noktamiz yok
O cok gezmeyi sver ben evcimenim
O sırf boyle kahve icmek icin bile disari cikar cafe falan benim aklima bile gelmez
Giyim yonunden cok rahattir ben temkinliyim
Benim esim varken bile uzanır koltuga ben hic sevmem
Kahvesini yapıp önune koycaksin onun ben nerde olursam yardim ederim.
Sigara iciyo heryerde ben kullanmıyorum
Abartili makyaj falan seviyo makyajsi gezmez ben yapmam
Benin sade mutevazi bi yasam tarzim var
Esyada da kalabaligi sevmem

selam tr_lelli

şimdi öyle olduklarına bakma bence evlenince kapını bile açmazlar,nasılsa herşeyleri dayalı döşeli olacak.kendilerince o güzel evden çıkıp sana gelmeye tenezzül etmezler bence

ama düğün olana kadar da arkadaşların dediklerini muhakkak yapmalısın.. zil çalar çalmaz al çantanı aç kapıyı,aa bende tam çıkıyordum,bir arkadaşa söz verdim de. çık yürüyüşe..
bidahaki geldiklerinde açma kapıyı,telefonla ararlarsa 1 saat sonra ara duştaydım de.
öyle öyle ayaklarını kesersin diye tahmin ediyorum

Hic sevmem boyle kendisini oven tipleri bir daha ovdugunde tersleyin bence. Cat kapi gelen helede aliskanlik etmislerse ve sizi joker olarak yedekte goruyorlarsa bir daha haber verip gelin diye mesafeni kur yoksa oraya tasininca kendi evinde yemek pisirmeZ senin evini lokanta olarak kullanir

O zaman açık açık söylemelisiniz.ben olsam söylerdim rahatsız olduğum noktayı.

Evleri suan dayalı doseli canım
Yine oturmuyolar gidio evlerinde
Pazar ceyizi gelcekmis buraya
Hazira alismislar sanirim

Kisinda dogalgaz yakmamak icin gelir artık
Yandi gulum keten helva.

Karakter farkliliklarini boşver herkes istedigi gibi giyinir, boyanir. kapiyi acma geldiklerinde. bende tam cikiyodum gelmeden haber verseydiniz dersen bu sefer ararlar her seferinde bi yalan uydurman gerekir.

O zaman acık acık musaıt olmadıgını soyleyıp eve almıyacaksın. Cok yuzssuzlermıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…