kuzenim düğününe çağırmadı

Teyzenizin cocugu evleniyor ve davetiye gelmedi diye mi icerlediniz ben yanlis mi anliyorum?

Ikincisi bu cocugu evlenen teyze, diger kardesinin kizina ceyrek takarken size 300 tl mi takti? (Teyze icin bu meblaglar cok asiri dusuk yani size takilan 300 zaten yok hukmunde de ceyrek de bir teyze icin dusuk)
Gerci durumu sadece bunu kaldiriyor olabilir bilemedim ama denk bir hediye takmaliydi kesinlikle. Bu adaletsizliğinin sebebi nedir?

Annenize bisey diyemiyorum, benim annemin saflığında kendisi belli ki.

Deseydinizya birgün bende senden ümidi kesersem evinden ayağımıda keserim torunum özledim diyede gelemezsin diye.
Sizde pasifsiniz kusura bakmayın.Annemi böyle kabullendik diyenlerdenseniz ömür boyu ikinci planda olmayı kabul edin.Ya da tavrınızı koyun üzülecekse üzülsün ama evladını tek kalemde harcamamayı öğrensin.

aynı şeyleri yaşayanlarda varmış benimle :)

aynı şeyleri yaşayanlarda varmış benimle :)
Benim kuzenin düğünde Eniştem ve teyzem eşime ve bana ayrı ayrı düğün kartınin resmini göndermişlerdi simdi bu moda ya. Hayır bunu yapsaymış bari. Anneniz siz küçüklükten beri boyleymis. Bundan sonra da düzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…