Kuzenim eltim oldu...

Ben esim olcak kisiyi seviyorum es olmadıgı icin esim diyemiyorum :( cok isterim kocamcigim demeyi .mehmet bana asık bundan eminim izin yaparken adam mag oldu yolarda beni cadı buluyo çocuksu buluyo ben öyle düşünmüyordum sizde söylüyorsunuz aynı seyi bizi bitircen böyle yaparsan diyodu bir ara.bende tehtitmi ediyorsun dıyordun yok bitanem yavv of sevgi be neden böylesin ya der bende hiçbirşey olmamis gibi konu denistirim .birgun Mehmet aramasin sıkıyorsa evi ararim Mehmet'i tele çağırır beni aramasını söyler kapatirim. Hemen arar mecbur

yani yaptiklarin güzel mi sence?

ya tamam kız bırazcık haklı bende olsam azcık kıskanı veririm o gitmiş ben kalmışım o evlenmiiş ben kalmışım benim önce yaşamam gerekenleri o benden önce yaşamış bunun için kıskanclık olabilir ama artık naasip kısmet böleymiş ayırmaya çalışmanıza anlam veremedim bi sevap işlemişsiniz ama snra pişman olmuşsunuz... boşverin sizde inş en yakın zamanda vizenizi alıp düğününüzü yaparsınız

Ya sen ne kadar cahil bir kızsın ?

Utanmıyor musun,insanların düğünlerini burada afişe edip şakşak beklemeye ?
Ne diyecekti insanlar ? Aman ne biçim kızmış,ne biçim düğünmüş mü diyeceklerdi ?

O düğün çıkıyorsa,senin yazdıkların da google da çıkacak.Haberin var mı acaba ?

Almanca ders almakla Türkçenin bozulması da ayrı bir komedi.
Koleje gidenler tamamen unutsun o zaman Türkçeyi...Peh !

şaka gibi gerçekten bu konu kurmaca sanki...

sevgi yeryüzünde ana dili haricinde ikinci bir yabancı dil öğrenen tek insan evladı sen değilsin. Önce şu Türkçeni bir düzeltir misin? Hepimiz burda ikinci hatta üçünc dil öğrendik ama anadilimizi de haşat etmedik...

kişi ne düşünürse; niyeti ne olursa döner dolaşır onu bulurmuş; sen o kadar kıskanmış o kadar fesatlık beslemişsin ki 4 yıldır işin rast gitmiyor. Kötü düşüncelere sahip olduğun sürece hiç bir işin denk gitmez o vizeyi de değil 4 yıl bi 10 yıl geçse de alamazsın. Kuzeninle uğraşmayı kendinle kıyaslamayı bırak; yoluna bak sen.

Siz eşinizle sırf kaynınız önce evleniyor diye mi boşandınız:53:
Sırf size canım cicim davranmadı diye insanları ayırmaya çalışınca,
demek ki kabak size patlamış.
Gerçekten çok vicdanlıymışsınız, bütün bunları yaparken,
hele de doğum yapan eltinizi aklınızdan geçirmişsiniz ya, ne vicdan !
Eski eşinizle bir daha pek evleneceğe benzemiyorsunuz, daha doğrusu aklı varsa
o sizinle evlenmez heralde.

Sırf kıskançlıktan fesatlıktan o kadar şey yapmışsınız bide vijdanlıyım demişsiniz ya sesli güldüm resmen :1::1:
Fesatlığınızdan hiç bi işiniz rast gitmiyo bence arkadaşım.
Sibelle kaynının arasını da hem zorla yapmışsın bide ayırmaya kalkmışsın. Komiksin doğrusu. Amacın ne anlamadım. Bence psikolojik yardım almanız lazm.

yemin ediyorum videoyu paylasan kisiye bu konunun linkini atip
seni desifre etmeyi o kadar canim istiyor ki su an.

Konu sahibesi,
isim soyad ifşa ediyorsunuz, yarın öbürgün akrabalarınız burayı okursa yeni topik açmak zorunda kalabilirsiniz.
İsim soyad belirtmeyin...

yemin ediyorum videoyu paylasan kisiye bu konunun linkini atip
seni desifre etmeyi o kadar canim istiyor ki su an.

senin deşifre etmene gerek yok ki,düğünü arayan herkes bu konuyu görecek:34:

Ah be kuzum sen neler yapmışsın böyle

Tamam samimi bir şekilde kıskanıorum kuzenimi benm yapamadıklarımı şimdi o yapıyor mutlu çekemiyorum diyebiliyorsun
İnsanın kendinin farkında olması da bir erdemdir.

Ama sen neden seni seven adamı üzüyorsun ki..Hemde onun hiç bir suçu yokken??

BENCE ONUN BUNUN NE YAPTIGINA NE YAŞADIĞINA DEĞİL KENDİNE SEVDİĞİNE BAK SEN...İnsanın gerçekten kendini seven ve sabırla bekleyen samimi birini bulması çoook zor..

Nişanlına sarıl onu bırakma Başkalarını konuşana kadar çok iyi bir insan ol ki başkaları seni konuşsun..

Esim 28 ben 24 böyle iyimiz biz onunla cok konuştuk cok iyisin hos birisin çocuklu bıraksan varya tadından yenmiycek yavv dayak yersin benden çeneni kapatcan dedi bak sibele vursun kocası ilk dedim masus o yedi bile sevgi hüso sana laf söyletmiyor yengem diyo dedi neden vurdu araştırdım inşallah gelemez buraya mikrop demis kayinimda dayanamamış buna 5 aylık hamile kadına vurulurmu diye masus kızdım kayinvaldemle konusurken oda kocasına demis sevgide düzelme var demis ahh annem gercek olsa dedim keske içimde kaliyo duygularım

arkadaşım nereye gidersen git ama sibelden uzak dur.
yazık kıza yahu.
düşmana ihtiyacı yok sen varken.
niye her bir haltta kızı ortaya sürüyorsun.
kocan sana dayak atarım demiş sende banane hüseyin vursun sibele demişsin.
niye vursun yahu hüseyin sibele.
niye onu atıyorsun ortaya.
5 aylık hamile kadına dayak mı atılır yahu.
sende pek sevinerek "mahsusça" üzülerek karşılamışsın bu durumu.
için kararmış senin.
kız demiştir ordan bu kadar karıştırıyor ortalığı birde almanyaya gelirse yuvamı yıkar.
aman kalsın içinde duyguların.
pes yahu pes.

Bence ruh sagligin pek iyi degil,bir uzmana danis en iyisi.

Hey Allahim,sen eger türkceyi 4 yillda almanca ögrenerek bozuk kunusuyorsan o zaman bunun bir hastaliga isaret oldugu demektir.

baska aciklamasi ise sen kendini sahiden ilk ben son ben hep ben diye görüp havalarda ucuyorsun ve begenmemezlik yapiyorsun.

hem o senin pisirik dedigin adamin o pisirikliginada fazla aldanma,adamin öyle bir felegini sasirtirlar ki..kendine gel.

Sevgi,
sana naçizane iki tavsiyem olacak
birincisi, biraz bence kitap okuyup kendini geliştirmeye çalış hem özgüvenin artar hem dilini daha etkin kullanırsın
Almanca öğrenmen yetmez, ana dilini iyi kullanamayan ikinci dili kullanmakta da zorluk çeker

ikinci tavsiyem de, bir psikolojik yardım al
insanız hastalık sadece fiziksel olmayabilir, ruhumuz da yorulup hasta olabilir ve biraz kafamızı boşaltmak gerekebilir
bunlar normal şeyler beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemlidir,yanlış anlaşılmasın lütfen

ben yazdıklarından, kötü biri olmasan da gereksiz bir kıskançlığa girdiğini ama bunu nasıl çözeceğini bile bilmediğinden napacağını şaşırdığını düşünüyorum
gerçek isimlerle kişileri deşifre etmen doğru olmamış ama çok güzel bir videoydu birkaç dksını izledim
Allah mesut etsin herkesi
seni de inşallah...
iyi düşün, iyi olsun :16:

ya bu birilerine çöpçatanlık yapanlar neden o çifti istedikleri zaman ayırma lüksüne de sahip olduklarını zannederler ki anlamam.kuzenle kaynını sen yapmışsın sen övmüşsün onu.sonra da evlendiler mutlular diye kıskançlık yapıyorsun e sen kızla oynayıp atsın mı istiyordun ki bu kadar üzüldün?ben olsam gurur duyardım,onlarıı ben tanıştırdım diye.bırak mutlu olsunlar sana ne ki bundan?ama bence kaynananla aynı evde oturma hem de 2 görümceyle.sen bu kıskançlıkla orayı ferhundeden beter karıştırırsın.haaa kıskanç olduğunu kabul etmişsin bu da bir erdem diyorum ve sana 10 üzerineden 0,5 puan veriyorum.:33:

Back
X