- 14 Ağustos 2022
- 128
- -109
- 11
- 26
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Adam Almanya mı kuzenim zaten Almanya’daAdamın Almanya hayalleri yüzünden ömür boyu engelli evladının acısını yaşayacak Allah korusun. Uyan konu sahibesi yapma bu hatayı.
E dur ayaklarının üstünde canım benim, ne biçim hayatın olur var ya. Güçlü sosyal mutlu bir kadın olursun, kuzeniyle evlenen kadın değil.Benim şu ana kadar dört sevgilim oldu ailem okuma demedi okumak istemediğimi söylediğimde zorlamadilar beni okumamis olsam da mesleğim var
Ausbildung mu yaptınız?Benim şu ana kadar dört sevgilim oldu ailem okuma demedi okumak istemediğimi söylediğimde zorlamadilar beni okumamis olsam da mesleğim var
Almanya hayali değilse başka bir şeyin hayali bu. Aileye el kızı girmesin derdi de olabilir. Allah aşkına bunca zamandır berabersiniz zınk diye aşık oldum deyip evlenme mi teklif edilir? Hiç mi garip gelmiyor?Adam Almanya mı kuzenim zaten Almanya’da
Bisey soyluycem de banlanirim,Şu yazdığın ne demek, bir açıklar mısın Allah aşkına?
Midem bulandı bu sözden. Aynı evde yaşadığınız için evlenmeyi normal görüyorsa bu kişi kardeşleri, anası, yengesi hepiniz aynı evde yaşamıyor musunuz? Ama evlenilmeye en müsait sensin yani öyle mi?
Bu gerçekten çok ciddi bir problem
Yok yani çok tuhaf, adam sevdiğini söyledi diye deli divane aşık oluvermişsiniz birden, ama zerre cinsel çekim de yok. Siz neyden kaçıyorsunuz hele bi deyin, bak biz bizeyiz şurda.gerçekten en alakasız yorum bu oldu benim sevgilim oldu ama anlasamadik evde kalmak gibi korkum yok Yasim küçük
Yok adam da Almanya’da anladığım kadarıyla ama aşığım deyip kızın aklını çeliyor, biraz da manipüle var gibi sanki.Adamın Almanya hayalleri yüzünden ömür boyu engelli evladının acısını yaşayacak Allah korusun. Uyan konu sahibesi yapma bu hatayı.
Beraber yaşama durumu var, anlaşamadılar diyelim kim çıkacak evden? Kim yıllardır kurulu düzenini ailesini terk edecek, o kadar riskli o kadar olmaması gereken bir evlilik ki bu, konu sahibi ikna olsun diye her şeyi yapabilirim gencecik kız harcanacak resmenYok adam da Almanya’da anladığım kadarıyla ama aşığım deyip kızın aklını çeliyor, biraz da manipüle var gibi sanki.
Pıtırcık kuzen evlenince ejderhaya dönerse ne yapacak bu kız? Kayınpeder kayınvalide dahi akraba, aileler birbirine girer, akraba olmayanların evliliğinde bile aileler adliyede birbirine dalıyorken akrabayla daha zor evlilik yürütmek.
Gerçekten anlayamadım ne demek istediğini, onun yazdığı mantıkla bakarsak durum çok problemli. İyi düşünüp anlamadığımı düşünmeyi tercih ediyorum.Bisey soyluycem de banlanirim,Mune hanim da burda
Bu bile sizin aile yapiniz hakkinda ipucu veriyor, hakkaten mesleginiz nedir ?okumak istemediğimi söylediğimde zorlamadilar
Güzellik salonu actim sertifikam varAusbildung mu yaptınız?
Güzellik salonumuz var halamlaBu bile sizin aile yapiniz hakkinda ipucu veriyor, hakkaten mesleginiz nedir ?
Burada okumuyor muyuz kayınvalideyle aynı binada oturanların sorunlarını, sivasli_58 anne babası, kayınvalide kayınpederi tüm akrabalarıyla aynı binada oturacak, hepsi ortak iş yapıyormuş, kız dese ki ben meğer sevmiyormuşum boşanmak istiyorum, vallahi kıyamet kopar, sadece manevi olarak akraba ilişkileri vs bozulmayacak, ortak işleri de bozulacak, işin içine para mal mülk girdi mi kardeş kardeşi öldürüyor yahu, yalansa yalan deyin.Beraber yaşama durumu var, anlaşamadılar diyelim kim çıkacak evden? Kim yıllardır kurulu düzenini ailesini terk edecek, o kadar riskli o kadar olmaması gereken bir evlilik ki bu, konu sahibi ikna olsun diye her şeyi yapabilirim gencecik kız harcanacak resmen
Aileme söylememe gibi sansim yoktu kuzenim amcama söylemis ben aileme demesem o anlatirdi zatenAdam resmen manipüle ediyor yahu hemen nişan takılsın evlenelim diye ısrar kıyamet. Var bu işte bir şeyler. Yakacak kızı genç yaşında. Kuzene karşılık verip aileye söylemekle çok büyük hata yaptın ama geri dönmek için geç değilsin.
Yapma güzel kardeşim, bak senin hiçbir ihtiyacın yok bu saçma evliliğe. Düşün bir karşındaki neden bir anda çıktı böyle ortaya?Güzellik salonu actim sertifikam var
Amcamlar öyle bagli ki çocuk falan gözleri görmezBurada okumuyor muyuz kayınvalideyle aynı binada oturanların sorunlarını, sivasli_58 anne babası, kayınvalide kayınpederi tüm akrabalarıyla aynı binada oturacak, hepsi ortak iş yapıyormuş, kız dese ki ben meğer sevmiyormuşum boşanmak istiyorum, vallahi kıyamet kopar, sadece manevi olarak akraba ilişkileri vs bozulmayacak, ortak işleri de bozulacak, işin içine para mal mülk girdi mi kardeş kardeşi öldürüyor yahu, yaşansa yalan deyin.
Lütfen bu ne demek açıklar mısın? Gerçekten ne kastettiğini anlamadığım için soruyorumGüzellik salonumuz var halamla
Aşk maşk hikaye var bir niyet. Allah konu sahibine göstersin gerçeği her neyse. Gencecik yaşında harcanmaktan kurtarsın kendini, ne diyelim…Burada okumuyor muyuz kayınvalideyle aynı binada oturanların sorunlarını, sivasli_58 anne babası, kayınvalide kayınpederi tüm akrabalarıyla aynı binada oturacak, hepsi ortak iş yapıyormuş, kız dese ki ben meğer sevmiyormuşum boşanmak istiyorum, vallahi kıyamet kopar, sadece manevi olarak akraba ilişkileri vs bozulmayacak, ortak işleri de bozulacak, işin içine para mal mülk girdi mi kardeş kardeşi öldürüyor yahu, yalansa yalan deyin.
Adam sizin kararınıza hiç saygı duymuyor ki. Emrivaki yapıyor sürekli. Siz de her şeye tamam diyorsunuz. Daha şimdiden ezmiş sizi iyice. Evlenince ohoo düşünmek istemiyorum. Zehir eder hayatı.Aileme söylememe gibi sansim yoktu kuzenim amcama söylemis ben aileme demesem o anlatirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?