Kuzenim için

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.827
7.016
158
Merhaba kk nın güzel hatunları. Bu soru kuzenim için :) beraber okuyoruz cevap verebiliriz, uzatmadan soruya geceyim

Kuzenimin esinin bu sene tain isteme hakkı varmış, teyzemlerin ve kv desinin yaşadığı sehre istemeyi düşünüyorlar. Sebebi iki tarafın da ailesi ile daha fazla zaman geçirmek istemesi, cocuk düşünüyorlar ve teyzem bakmaya gönüllü. Ancak daha önce hiç eşinin ailesi ile yaşamamışlar, senede 10 gün görüşüyorlar. Yıllık izinden yıllık izine. Iyi insanlar olduğunu düşünüyor. Ama gerekse benim eşimden ayrılmam gerekse çevreden duyduklarından dolayı suanki huzurlu halleri bozulur diye korkuyor.

Sorumuz şu aynı şehirde yaşayınca ne tür zorluklar yaşanabilir. Siz düzeninizi bozar mıydınız? Benim cevabım tabiki uzak yaşamaktan yana. Ama sizin fikirlerinizi merak ediyoruz.

Aynı sokakta yada aynı binada olmadıktan sonra neden sorun olsun
Hatta bence yakın olmak daha iyi gidersin bi kac saat oturur kalkarsın dıger turlu 1-2 hafta kalmak durumundasın

Aynı sokakta yada aynı binada olmadıktan sonra neden sorun olsun
Hatta bence yakın olmak daha iyi gidersin bi kac saat oturur kalkarsın dıger turlu 1-2 hafta kalmak durumundasın
Sık sık çağırırlar, cat kapı gelirler diye korkuyoruz. Burda neler okuyoruz. Her hafta çağıranlar var ve bunu istemiyorlar. Aynı şekilde teyzem de çok sık görüşmek isteyebilir.

sorum şu: eşi kayınvalidesi ile aynı şehirde yaşayacağı için bir sıkıntı duyuyor mu ?

Eşi kavga ettikleri zaman teyzemin doldurmasindan korkuyor. Çünkü teyzem gerçekten bunu yapıyor. Kuzenim de çoğu zaman uymuyorum ama bazen annemin gazına gelip olayları büyütüyorum diyor.

Ben anlatma annene diyorum ama çok üzüldüğü zaman dayanamıyor arıyormuş.

Sık sık çağırırlar, cat kapı gelirler diye korkuyoruz. Burda neler okuyoruz. Her hafta çağıranlar var ve bunu istemiyorlar. Aynı şekilde teyzem de çok sık görüşmek isteyebilir.
Bir süre karı koca aynı agızdan konusup müsait olmadıklarını belirtirlerse bu durum olmaz. Nasıl baslarsa öyle gider basta laf etselerde sonra alısırlar :) hersey eşte bitiyor zaten. İlk evlendıgımızde kayınvalidemler bir kere cat kapı gelmıslerdi eşim tatlı dille uyardı ve bi daha cat kapı gelmedıler

Eşi kavga ettikleri zaman teyzemin doldurmasindan korkuyor. Çünkü teyzem gerçekten bunu yapıyor. Kuzenim de çoğu zaman uymuyorum ama bazen annemin gazına gelip olayları büyütüyorum diyor.

o zaman bence soruyu bi revize edin :) çünkü sanki şu an tüm potansiyel problem eşin ailesiymiş gibi :)

Uzakta olsa yakında olsa anlatması hata..
Hatta uzak olup yatıya kalınca tartısmaya şahit olabilirler ama yakın olunca 1-2 saatte hersey normal eve donerler bence :)

o zaman bence soruyu bi revize edin :) çünkü sanki şu an tüm potansiyel problem eşin ailesiymiş gibi :)
Esin ailesini sorun ediyor asıl olarak. Kuzenimin kendi ailesi ile ilgili kararlar kendi elinde. Şuan sorunumuz kuzenimin elinde olmayan tehlikeler

Esin ailesini sorun ediyor asıl olarak. Kuzenimin kendi ailesi ile ilgili kararlar kendi elinde. Şuan sorunumuz kuzenimin elinde olmayan tehlikeler
e tamam da daha farklı yerlerdeyken telefondan annesi gaza getiriyor, hele çocuk olup bakınca her gün görecek daha çok gaza getirmez mi ?
zaman zaman uyduğunu da söylemiş. yani karşı taraf daha masum geldi bana.

Çok zor. Eşine güveniyorsa ailesiyle arasına mesafe koyabilir gerekirse yanımda durur beni savunur diyorsa taşınsın. Öyle uzaktan yılda 10 gün görüşmekle iyi insan demekle olmuyor analiz hiç yapılmıyor bir aynı şehirde yaşasında öyle görsün derim....

Bunu okuduktan sonra diyorum ki aynı şehirde yaşamasınlar. Çünkü uzaktayken bile bunlar oluyorsa yakınlaşınca bunları 4 e 5 e çarpsın öyle düşünsün.

Kayinvalidem alt katim da Annem de bir saat uzaklıkta oturuyor valla kayinvalidemin zararindan cok yararı oluyor 20 aylık oğlum var acil isim olduğumda direk bırakıp gidiyorum karışmaz laf etmez allah bozmasın ne alırsa fazla fazla alır bana da verir cat kapı da gelmez gündüz bir kere çıkar torununu sever alır aşağı iner bana gore güzel bişey ama anlasabiliyorsaniz

Kayinvalidem alt katim da Annem de bir saat uzaklıkta oturuyor valla kayinvalidemin zararindan cok yararı oluyor 20 aylık oğlum var acil isim olduğumda direk bırakıp gidiyorum karışmaz laf etmez allah bozmasın ne alırsa fazla fazla alır bana da verir cat kapı da gelmez gündüz bir kere çıkar torununu sever alır aşağı iner bana gore güzel bişey ama anlasabiliyorsaniz
Hergün mü uğruyor😣 mesela ben yapamazdım ama siz anlaşıyorsunuz maşallah diyeyim🌹

Hergün çıkar 5 dakika durur torununu sever gider o gelmezse ben inerim iyi misin diye sorarım öyle yarım saat falan durmaz bazen kapıdan görür gider ben antidepresan ilacı kullanıyorum onu da biliyor iyi miyim die geliyor uykum olursa oğlumu alir aşağı iner bende dinlenirim

karı koca bırbırlerıne sormadan plan yapmazsa agız bırlıgıyle hareket ederse ne olacak bır sorun olmaz
aslında ne kayınvalıde ne eltı ne gorumce bunlar hepsı kapını kapattınmı dısarda kalır onemlı olan es , dengeyı kuracak olan adam aıleler sık sık aradıgında ısımız var derse ılk gunden sınırlı planlı mesafelı gorusurse bız yogunuz yorgunuz derse esım benden habersız ve bensız sıze gelmesın ne ısı var bırlıkte gıder gelırız goruseceksek derse ne sorun olabılır

kuzenınızın esı onemlı burda yanı asıl mevzu adamda

Back
X